malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 açıkçası çok yeteneksiz ve uyumsuz tiplerden wat hakkında bilgiler almaya çalışıorum. ama şu var,dilime katkısı olmayacaksa ne ehemmiyeti var die de baya bi sorguluyorum yani kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ya bende öyleyim acaip tiplerden bilgi almaya çalışıyorum. Ben dili aslında çok önemsemiyorum ama muhakkak geliştirecek. Örneğin yıllardan beli hayalim olan Las Vegas ı görmek istiyorum.Öncelikli gitme nedenim bu daha sonra tabiki para.En azından bazı ihtiyaçlarımı oradan alabilirim. ve eğlence.Bi kızla birlikte gidicem ben eminim çok eğlenceli olucaktır =) Ozman ı soruşturdum biraz ozman herkesi aynı motele yerleştiriyormuş. Globalvizyon u bilmiyorum advis çok iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 seneye kalırsan advisle gidicem ben. beraber gidebiliriz niyetli tüm arkadaşlara duyurulur. paticik alaska zirvesi mesela, ne güzel dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 çekik gözlü çin mafyasının oyunu hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Bi arkadaş amerikaya gitti, gezmiş takılmış ama fazla para kazanamadı o.Bi diğer arkadaş alaskaya gitmişti, 7000 dolar civarı kazandı yaz boyu.Uçak vs masrafları hariç net kar yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Alaska iyi güzelde gezemiyorsun ya Şimdi las vegası görmek varken =) seneye yaparız belki alaska ehehe oda şans işi be bu seferde balık olamssa yapacak hiçbirşeyin olmaz ben globalvizyonda karar kıldım. Onunla gidicem yarın görüşücem vize işlemlerine başlııcam. viva las vegas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 black LV yi düşünüyorsan hayat pahalılıgını ve hava sıcaklıgını unutmamanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyla biraz alakasızda İngiltere'de sinema okullarından birine gitmek istiyorum, bilgisi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya şöyle bi durum var. Bazı nedenlerden dolayı benim ve ailemin üzerine hiçbirşey yok ? Ev araba falan hep bi akraba üzerine yani gösterebileceğim bi mal varlığı yok vizede sorun oluşturur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bence oluşturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ya bencede oluştururda vize verirler mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bence vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 insan biraz yumuşatarak söyler.Çok ağırıma gitti laf! 2 tane arsa varmış onu öğrendim eheh belki verirler be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 olmaz o iş, boşuna uğraşma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ben bir kac defa amerika vizesiyle ugrasmis biri olarak soyle soliyim. 11 eylulden once cok kolaydi simdi biraz daha zorlastirdilar. Adamlarin karsisina cikiyorsun ogrenciyim 2 nci siniftayim work and travel yapicam diyorsun olay bu. biraz elin yuzun duzgun git ayrica. zaten paran pulun olsa ne halt isin var work and travel da birde sans isi; yani karsina cikan kisi onemli. Ornegin ben hemen 11 eylulden sonra almistim 1 sene vermislerdi sonra yenilemeye gittim bir bayan cikti onume direk pasaporta bakti yuzume bakti hic mali kayit sormadan 10 sene verdi. Yanimda kardesim vardi o hic gitmemisti amerikaya daha once onada 10 sene verdi. Birde eger daha once yurt disina ciktiysan cok etkisi oluyor oda bir ek [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:57 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 askerlik problemi varsa da biraz zorluk çıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bosna Hersek ve Almanya ya gittim bi etkisi olur mu ? Elim yüzüm çok düzgün :p Ya mülakat falan fıstık yaparlarsa alırım vizeyi ondan eminimde kalkıp direk belgelere bakarlarsa red verirler ondan korkuyorum. Babamdan dolayı üzerimize şuan hiçbirşe yok gidip noterden üzerime almak lazım bi work and travel içinde o iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bide sanırım kötü işler veriyorlarmış ? Bulaşık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ne bulaşığı ya amerika'ya gidip bulaşık yıkıycagıma yurtta kalır ardahan, kars falan gezerim daha iyi be [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 12:49 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Ardahan Kars gezmekle, bulaşık yıkama arasındaki bağlantıyı kuramadım ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 şöle açıklıyım Amerika'ya gitmek istiyorum diyelim work&travel ile, ama bana bulaşıkçılık veriyorlar gideceğim yerde. Orada köpek gibi çalışarak üçkuruş kazanıp gezecem diye kendimi kasmaktansa Yurduma veririm kendimi gezerim görürüm öğrenirim manasındayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Gider kars a gürcüce lazca kürtçe öğrenirsin Ve sanırım o heyecanı karsta yaşayabileceğini sanmıyorum =) Herşeyin bi karşılığı var bu hayatta karşılaştığın zorluklara alışamazsan yaşayamazsında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 o iş yaş black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Adam çöktü üstüme :( Efenim wat şirketinde çalışan bir elemanla görüştüm.Bana vize alabileceğimi söyledi 2-3dklık görüşme oluyormuş.Eğer not ortalaman ve ingilizcen çok kötüyse mal varlığına bakıyorlarmış. gidicem yani oğhhşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 chaos, tavsiyelerin için sağol hayatımı değiştirdin =))) yahu amerikaya gezmeye gitmekse amacım, ve bunun parasınıda orada kazanacaksam en azından sürünmeden kazanayımda gezeyim. Kaldı ki otellerde falan çalışma olayı olabiliyormuş diye duydum. Ayrıca kürtçe lazca öğrnecegim diyede bişy demedim abi ne alaka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar