Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Work and Travel

Cassie

Öne çıkan mesajlar

Ya bende öyleyim acaip tiplerden bilgi almaya çalışıyorum.
Ben dili aslında çok önemsemiyorum ama muhakkak geliştirecek.
Örneğin yıllardan beli hayalim olan Las Vegas ı görmek istiyorum.Öncelikli gitme nedenim bu daha sonra tabiki para.En azından bazı ihtiyaçlarımı oradan alabilirim.
ve eğlence.Bi kızla birlikte gidicem ben eminim çok eğlenceli olucaktır =)

Ozman ı soruşturdum biraz ozman herkesi aynı motele yerleştiriyormuş.
Globalvizyon u bilmiyorum advis çok iyi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir kac defa amerika vizesiyle ugrasmis biri olarak soyle soliyim.

11 eylulden once cok kolaydi simdi biraz daha zorlastirdilar. Adamlarin karsisina cikiyorsun ogrenciyim 2 nci siniftayim work and travel yapicam diyorsun olay bu. biraz elin yuzun duzgun git ayrica.

zaten paran pulun olsa ne halt isin var work and travel da

birde sans isi; yani karsina cikan kisi onemli. Ornegin ben hemen 11 eylulden sonra almistim 1 sene vermislerdi
sonra yenilemeye gittim bir bayan cikti onume direk pasaporta bakti yuzume bakti hic mali kayit sormadan 10 sene verdi. Yanimda kardesim vardi o hic gitmemisti amerikaya daha once onada 10 sene verdi.

Birde eger daha once yurt disina ciktiysan cok etkisi oluyor oda bir ek

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:57 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, matama tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bosna Hersek ve Almanya ya gittim bi etkisi olur mu ?
Elim yüzüm çok düzgün :p
Ya mülakat falan fıstık yaparlarsa alırım vizeyi ondan eminimde kalkıp direk belgelere bakarlarsa red verirler ondan korkuyorum.
Babamdan dolayı üzerimize şuan hiçbirşe yok gidip noterden üzerime almak lazım bi work and travel içinde o iş olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle açıklıyım

Amerika'ya gitmek istiyorum diyelim work&travel ile, ama bana bulaşıkçılık veriyorlar gideceğim yerde. Orada köpek gibi çalışarak üçkuruş kazanıp gezecem diye kendimi kasmaktansa Yurduma veririm kendimi gezerim görürüm öğrenirim manasındayı.
Sosyal ağlarda paylaş

chaos, tavsiyelerin için sağol hayatımı değiştirdin =)))

yahu amerikaya gezmeye gitmekse amacım, ve bunun parasınıda orada kazanacaksam en azından sürünmeden kazanayımda gezeyim. Kaldı ki otellerde falan çalışma olayı olabiliyormuş diye duydum. Ayrıca kürtçe lazca öğrnecegim diyede bişy demedim abi ne alaka ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...