Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 1013 - A little empathy teleport orb'u çalarak son gate'e gitmek istiyorlar oylamada hayır çıkması halinde. neyse ki mr. scruffy var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 1014 - Aw, rats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 v arrives cümlesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bahtsız bedevi bu grup hepten heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 yeni bölüm sandım heycanlandım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Evet mesaj görünce ben de şaşırdım eheh. Şimdi foruma baktım da, adam takvim hazırlıyormuş meğer. tık Redcloak art upgrade değişik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Derken geldi: 1015 - Climb Every Mountain 1015 Belkar is back! "and who cuts away when a beloved character is in danger like that?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ya ben ne zaman şöyle 3 hafta falan bakmasan kesin 10 bölüm gelmiştir beklentisiyle giriyorum ara vermiş oluyo falan acayip fitil oluyorum :p aha şimdi de belkarın dövüşünün bitmesi 3 hafta sürer en az araya girenlerle falan öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 çizer hasta kendi açıklaması var bazen çok iyi oluyorum haftada 3 çiziyorum bazen kötü oluyorum 3 haftada bi tane anca çiziyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 ohh baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 BonePART said: çizer hasta kendi açıklaması var bazen çok iyi oluyorum haftada 3 çiziyorum bazen kötü oluyorum 3 haftada bi tane anca çiziyorum diye demek ki adamın kendini kötü hissetmesiyle benim meşgul olduğum zamanlar arasında korelasyon var. sürekli tembellik yaparsam daha çok sayı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bayagi iyiydi ahahahahahfsldkajfsad. pis bucukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ahahahahahahah çok iyi 1016 Tarquin son paneli görse kültürlü alkışıyla tebrik ederek yavaş yavaş girerdi odaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 1017 - Personnel Changes 1017 Öh. Bu kadar kısa sürede nasıl hepsi vampir olabilir ya? Wight, ghast falan mıdır yoksa? Sanırım Durkon'un teleport orb aracılığıyla Dwarven Lands'e gidip 'death and destruction' getireceğine dair kehanet böyle gerçekleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 daha demin bakmıştım yoktu ucu ucuna kaçırmışım demek. okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bu ne lan 3 satır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Çok az ya, 2-3 hafta bekletip sonra 6 panellik bşey çıkarmak ayıp @Coldwind O staff ın kaç tane şarjı var belli değil, belki hepsini vampir yapıp sonra hızlı hortlatma büyüsünü kullanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ShadowFury said: Çok az ya, 2-3 hafta bekletip sonra 6 panellik bşey çıkarmak ayıp @Coldwind O staff ın kaç tane şarjı var belli değil, belki hepsini vampir yapıp sonra hızlı hortlatma büyüsünü kullanmıştır. 1017 Belkar'ı aşağı attıktan sonra zamanını çok verimli kullanmış gerçekten. tüm bodyguardları öldür, hepsini drainle, staffla vampirleştir, orb'u çaldırt... Kaç bölümdür sırf Roy'la kapışıyorlar, backgrounda da olay gerçekleşemez. Keşke staff exarch'ta kalsaydı da daha anlamlı olsaydı. Gerçi staff'ta charge kalmamış olabilir bu arada, zamanında Malack'ın da kullandığını düşünürsek. Bu arada önümüzdeki 1-1.5 sene boyunca Durkon arc'ına dair olacakmış bölümler. Gerçi ayda bir çıkarıyor yani yaklaşık 25-30 bölüm sonra main story'ye dönüş gerçekleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 1017 E hepsini tek başına yapması gerekmiyor ki. Instant vampir yapıyor işte. Durkon Exarch'ı vampir yapar, Exarch başkasını vampir yapar, Durkon işine bakarken diğer 2 vampir birlikte 2 tane daha yapar, 4 vampir birlikte 4 tane daha yapar filan. Katlanarak artar sayıları. Staff'ı da elden ele dolaştırmışlardır filan. Ya da staff'ın protection büyüsünü filan araştırabiliyordu, bunu da araştırıp spell slotların hepsini harcayıp kullanmış filan da olabilir. Eğer araştırdıysa üstüne bir de önceden scroll hazırlamış filan bile olabilir, çözümü bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 1017 3 gün bekleme süresi var vampirleştirmek için normalde. instant olması için staffı kullanması lazım veya onlarca scrollu exarch'a vermiş olması lazım. neyse ya, bilmiyorum ama önümüzdeki bölümde herhalde nasıl yaptığını açıklar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 1018 - Or Perhaps Punch işte aksiyon bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 1018 Herhalde bütün clericler inti dump stat bırakmış. Roy orada Durkon artık High Priest değil ona dalın demek istedi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 he dur lan şimdi düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 1019 - Withdrawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar