Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Order of the Stick #2

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
BonePART said:

çizer hasta
kendi açıklaması var
bazen çok iyi oluyorum haftada 3 çiziyorum
bazen kötü oluyorum 3 haftada bi tane anca çiziyorum diye

demek ki adamın kendini kötü hissetmesiyle benim meşgul olduğum zamanlar arasında korelasyon var. sürekli tembellik yaparsam daha çok sayı çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ShadowFury said:

Çok az ya, 2-3 hafta bekletip sonra 6 panellik bşey çıkarmak ayıp

@Coldwind

O staff ın kaç tane şarjı var belli değil, belki hepsini vampir yapıp sonra hızlı hortlatma büyüsünü kullanmıştır.

1017

Belkar'ı aşağı attıktan sonra zamanını çok verimli kullanmış gerçekten. tüm bodyguardları öldür, hepsini drainle, staffla vampirleştir, orb'u çaldırt... Kaç bölümdür sırf Roy'la kapışıyorlar, backgrounda da olay gerçekleşemez. Keşke staff exarch'ta kalsaydı da daha anlamlı olsaydı. Gerçi staff'ta charge kalmamış olabilir bu arada, zamanında Malack'ın da kullandığını düşünürsek.

Bu arada önümüzdeki 1-1.5 sene boyunca Durkon arc'ına dair olacakmış bölümler. Gerçi ayda bir çıkarıyor yani yaklaşık 25-30 bölüm sonra main story'ye dönüş gerçekleşir.

Sosyal ağlarda paylaş

1017

E hepsini tek başına yapması gerekmiyor ki. Instant vampir yapıyor işte. Durkon Exarch'ı vampir yapar, Exarch başkasını vampir yapar, Durkon işine bakarken diğer 2 vampir birlikte 2 tane daha yapar, 4 vampir birlikte 4 tane daha yapar filan. Katlanarak artar sayıları.
Staff'ı da elden ele dolaştırmışlardır filan. Ya da staff'ın protection büyüsünü filan araştırabiliyordu, bunu da araştırıp spell slotların hepsini harcayıp kullanmış filan da olabilir. Eğer araştırdıysa üstüne bir de önceden scroll hazırlamış filan bile olabilir, çözümü bol.

Sosyal ağlarda paylaş

1017

3 gün bekleme süresi var vampirleştirmek için normalde. instant olması için staffı kullanması lazım veya onlarca scrollu exarch'a vermiş olması lazım. neyse ya, bilmiyorum ama önümüzdeki bölümde herhalde nasıl yaptığını açıklar diye düşünüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...