xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 2 aydir rusyada degildim. arabada haliyle yatti. aku donmus hava soguklugundan dolayi. bugun yaptik ettik her sey ok ama ilk defa egzozdan su ciktigini gordum sizce sebebi nedir bunun ? ford 1.6 benzinli otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 çocuklar şaka olsun diye egzoz/egsos/egsozt/eg... borusuna kar fln tıkamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 su olduguna emin misin? likid benzin olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 egzosdan su atma durumunun,ustalar tarafından motorun sağlam olduğuna delalet ettiğine inanılır sanayii esnafı tarafından:D bilemiyorum doğrumudur.ama uzun süre yatan araçlarda egzosdan aşırı su atması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 egzosdan az miktar su cikmasi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 araba kendini rahatlatmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 BabacumMostors said: egzoz/egsos/egsozt/eg... exost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 vefa egzoscusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Dostum ; silindir kapak contasını bi kontrol ettir derim eğer sürekli radyatöre su ekliyorsan soğutma suyu silindirin içine kaçıyor olabilir Arabanın performansı nasıl? Birde yağ kapağını açıp bak aşırı köpürme varsa silindir contası bitmiş olabilir.Normalde kış mevsiminde eksozdan su atması iyidir en azından bize öyle öğretildi.bence arızayı gidermeden uzun yola çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 katalitik konvertor tepkime sonucu su üretir. bir miktar normal, fazlası için bir baktırman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Selam, Silindir kapak contası kontrolü = yeni silindir kapak contası yaptır (çünkü açınca yenisini takmak gerek) Yağ kapağını açınca genelde egzantirik milleri görülür, pek köpürme göremez sanıyorum. Su eksilmesine karşı: -soğutma tesisatı hortum ve kelepçe kontrolü yaptır. Bu işlemi genelde motor soğukken yaparlar zira sıcak su hemen buharlaşıyor ve yerini belli etmiyor; benim başıma A4 zamanında geldi. -Soğutma suyu depo kapağını (radystör kapağı demek istedim ama olmadı) kontrol ettir. Bazen o kapaklar da nanay oluyor ve değişmeleri gerekiyor; ben değiştirmiştim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar