Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cok iyi bir gözümüz olsa belki sirinleri bile görebilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Bu olsaydi toz bitelari hatta bakterileri de goruyor olurdukki o zaman kafayi yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 atom diyoruz bakteri diyosun ya tatoş. shadowfury yazdığın verileri kabul etmiyor değilim. ama şu yazdıklarını 100 sene önce yazamazdın büyük ihtimalle sadece onu anlatmaya çalışıyorum. elde verilerle ve içinde yaşadığımız koşullarlar ile yarın ben atom görürüm arkadaş demedim zaten. tartışmıyorum da onu anlatamadım. ısı örneğinin bu arada görüşle alakası yok. ağzının kenarlarında termoreseptörler. göze giden plexuslarla alakası bile yok direk beyin çözümleniyor veri yılanda. ben sadece şunu söylüyorum. hiçbir duyunun varolmadığı bir canlılıktan 'şu andaki evrimin son halkası' olarak nasıl bir boyuta geldi iş. bundan sonra olmayacağını söylemek baya ters bir söylem. ama ilk soruya hitaben insan ırkında buna yakın birşey bile oluşabilmesi yok denecek kadar az bir ihtimal 'şu anki bilgimiz dahilinde koyduğumuz parametrelerce'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne sacmalıyorsunuz ya Allah görmemizi istese görürdük istememiş görmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ya benim derdim illa atomlar değil Zaten daha sonra "tamam hücre olsun o zaman" dedim. Normalde magnify ederk gördüğümüz şeyleri, çok iyi bir göz ile magnify etmeden görebilir miyiz diye merak ediyorum. Mesela birkaç metre ötemde bir koltuk var, ben buradan doğru hem o koltuğu gerçek oranlarında algılayıp hem de onun kumaşının kılları arasında gezen miteları gördüğümü hayal edemiyorum, sanki ancak orayı magnify ederek görebilirmişim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dedi halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi powerpointle yunanistani işgal eden ilkokulludan betersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 başlığı bi tek ben mi çok iyi bi götümüz olsa diye okudum. faq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 göz ile alakası yok beyinde biter cpu yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 goz, beynin uzantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 evet cok onemlı bır konuya degınmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aquila said: goz, beynin uzantisi. Eski köye yeni adet getirme bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 gözü bozuk olanlar salak mı oluyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 adam bize hakaret etmis. ban hammer!!!1111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 benim de bozuk ondan sorduk, bi sıkıntı varsa bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Nigger_of_the_sand said: Ya benim derdim illa atomlar değil Zaten daha sonra "tamam hücre olsun o zaman" dedim. Normalde magnify ederk gördüğümüz şeyleri, çok iyi bir göz ile magnify etmeden görebilir miyiz diye merak ediyorum. Mesela birkaç metre ötemde bir koltuk var, ben buradan doğru hem o koltuğu gerçek oranlarında algılayıp hem de onun kumaşının kılları arasında gezen miteları gördüğümü hayal edemiyorum, sanki ancak orayı magnify ederek görebilirmişim gibi geliyor. tavuk yumurtası da hücre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Nigger_of_the_sand said: Atom değil de hücreleri olsun o zaman, hücrelerini görebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://www.wisegeek.org/what-is-the-largest-biological-cell.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sparkcaster said: Nigger_of_the_sand said: Atom değil de hücreleri olsun o zaman, hücrelerini görebilir miyiz? orada gizli özne olarak bir tavuk yok. çıkıntılık failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Jaegerjaquez said: gözü bozuk olanlar salak mı oluyor şimdi benim gozde bozuk salağımda fakat alakası yok galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Cyclops oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar