elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 External HDD almak istiyorum bir tane ama şimdiye kadar aldığım disklerin çoğu ya corrupted oldu ya da saçma sapan nedenlerden dolayı, çalışır durumda olsalar dahi veri akışında problem yaşattılar. Şimdi 150-200 lira bütçeli 1 TB'lık ya da bütçe biraz daha uzayarak 2 TB'lık bir Hdd almak istiyorum. Beni uzun süre tutsun, corrupted olmasın (öyle bir seçeneğim varsa) Çünkü içine çok önemli dosyalar koyacağım ve uzun yıllar dayanmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Harici disk corrupt olmasın, disk kolay kolay bozulmasın diyorsan yapman gereken basit. Bütçeyi 4 katına çıkartıp USB 3.0 bir disk kutusu ve yüksek kapasiteli bir ssd almak. Yoksa mekanik harici disk her şekilde bozulur. 1 değil 2 kopya tut her zaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesela bir tane örnek olarak gösterebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bence örneğe gerek yok zere kapasitesi bunun yarısı kadar bile olmayacak bir setup için 1000TL harcaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Uzun yıllar başka türlü dayanma şansı yok. Ben yolu gösterdim. Pahalı/ucuz verilerinin ne kadar önemli olduğu sana kalmış bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 dayanikli olsun istiyorsan wd, seagate alma, samsung al. samsung depolama isinin piri. fiyat da ayni sekilde fareder ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sürekli kullanmayacasaksan o kadar farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar