arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeni ekran kartı aldığımdan dolayı satıyorum. Asus EAH5770. OC yapılmadı. 50 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 5750yi 200e aldım te allahım ya ^^ kimse almazsa, bağış kutusu gibiyimdir ^^ abi ikinci elini 120ye falan satıyorlarmış haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Cok ucuza satiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 evet yukarıda farkedilmiş olduğu gibi yanlışlıkla 5570 fiyatlarına bakıp yazmışım. bekliyorum o zaman teklifleri ehuehu. kart bu: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH5770_CUCore2DI1GD5/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben alırdım onu 50ye ya ahah. ama ayıp olmaz, dürüst insan olmakta zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 100-120 arası bu kartın fiyatı hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 50 az olmuş. Ben 60 a alıyım senden onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Selam, 80TL vereyim ve umut edeyim ki power'ım kaldırır bunu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 donanımhaber'e de bir konu açtım. 120tl dedim orada. buradan alacak olursa önceliklidir tabii. http://i.imgur.com/2KsgtH3.jpg http://i.imgur.com/xohpw0j.jpg şöyle resim koyayım gayet temiz. faturasını bulamadım, hala arıyorum. yanılmıyorsam 1 sene daha garantisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Pati'ye 100 de bari, alayım ben de :) Soru: Ara kablo/adaptör gibi zerzavatları da mevcut mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bir tane altı pinlik güç kablosu istiyor. sanırım bununki hala benim kasamımn içinde. evde bir yerlerde mutlaka aynı işi görecek kablo vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, *arcane'in eline asılır* 100TL verdim gitti... anlaştık mı? *arcane'in kolu sökülmek istenircesine sallanır* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sonunda faturayı buldum: http://i.imgur.com/707zq7n.jpg 3 ay garantisi kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Aaaaa 1GB'Mış hafızası... olmadı şimdi *ßok atar ve fiyatı kırmaya çabalar* Şaka bir yana kartın bir falsosu yoktur değil mi? 'Aldınız ve patladınız' şeklinde üzmez :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adam dhda 120ye trink satabileceği şeyi sana 100e verirse öp başına koy salih dayı. üzmez di mi falan diyo ya bi de huadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hobbit/ethernass styla emoteları için ben olsam beleşe verirdim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Hangi 5xxx'e el attıysam alamadım :P Önümüzdeki 6xxx'lere bakacağız artık :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 paramecium said: Şaka bir yana kartın bir falsosu yoktur değil mi? 'Aldınız ve patladınız' şeklinde üzmez :(ben kullanırken bir sorun çıkarmamıştı. soğuk çalışan bir kart zaten, sanmıyorum kolay kolay patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 para alırsa marş basmaz, şasi almaz o kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Selam, Kesin platinleri meme yapmıştır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 para sen onu alıp bana 20 lira düşüğe satsana abi, çok alıştım ben ahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, :P Çok pis satarım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selam, Almış bulunuyorum :) Kart oldukça temiz kullanılmış; şaşırmadım değil :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar