Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Reflective said: güldürdün cem. fistan bu tür laflarda cool takılıp cevap bile vermiyor. daha cok calismaniz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi hakikaten senin işin gücün yok mu hep forumdasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 calisiyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben de.. tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 resmen kesin spark birincidir diye spark'a oy verdim yanılmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 idilik'i her görüşümde cat_massage.txt geliyor hep gözümün önüne. Ne kadar doğru yazdığı ya da haklı olduğu da durumu değiştirmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: dedi 1650 lira maaş alıp %5 zam bekleyen fakir ogle arasi ne yiyeyim cem multinette para kalmadi ona gore bisiler soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Fistan said: cempostaci said: dedi 1650 lira maaş alıp %5 zam bekleyen fakir ogle arasi ne yiyeyim cem multinette para kalmadi ona gore bisiler soyle bedava enerji var yut işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cem'e sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 benim bugün noodle çekti canım niyeyse kanyona gideceğim sende gel istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 organik tavuklu pilav yaptık biz de ofiste. salata ve ayran da var yanında hep beraber yiyeceğiz. öyle ne idüğü belirsiz içine çalışanların tükürdüğü pis elleriyle yaptıkları yerlerde saçma sapan fiyatlar ödemeyeceğiz. böylece ülkemizin cari açığı büyümeyecek. ülkemiz kazanacak, biz kazanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 pilav pirinçse gdolu o pirinçler. hippiedom gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: benim bugün noodle çekti canım niyeyse kanyona gideceğim sende gel istersen http://forum.paticik.com/read.php?25,6172850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iş yerinde nasıl yapayım ben onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 anketdeki kimseye oy vermedim.anket hem az seçenekli,dar bakışlı,niteliksiz olmuş...anket düzenlenip yeniden açılsın halka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 noodle guzel fikir bol acili dana etli eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 copry said: cempostaci said: benim bugün noodle çekti canım niyeyse kanyona gideceğim sende gel istersen http://forum.paticik.com/read.php?25,6172850forum.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben birazdan nudeln und ente yiycem ohh miss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cempostaci said: iş yerinde nasıl yapayım ben onu :) Nasıl lan? Sizin şirketlerde mutfak falan yok mu? Bak bunu ciddi sordum ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 mutfak var. sadece çay kahve vb şeyler için. yemek yok tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Fistan said: copry said: cempostaci said: benim bugün noodle çekti canım niyeyse kanyona gideceğim sende gel istersen http://forum.paticik.com/read.php?25,6172850forum.paticik.com Sen mi yaptin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu sayfadaki yazılarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksızsın ibne. hemen güncelleme yapayıp, turkishmusic.org'daki efsanevi tartışmanın en süper tespitlerinden biri yukarıda yazdığım. başlığı görünce aklıma geldi. ibne dedim diye banlamayın yani, kimseyi hedef almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hadi canım? o yazdığın şey oradan mı alıntı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sparkcaster said: burda birinci çıkmam sadece haklılığımı kanıtlar. spark bu topicde bile haksız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar