Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi salak mısınız, samimi soruyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Xenocide said: noyzura en sonunda bütün tarikatı toplayıp bizi kovacak, noyzura homeland olacak burası.; ismini de noyzuracik.com yapıcam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: "eski kalır, yeni gider" "forum kurallarını anayasa mı sandın?" anlamam gereken şu mu? her hangi bir eski üye çıkıp yeni üyelere istediği hakareti yapabilir ve bir karşılık gelirse yeni üye bloke edilir?evet aynen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yani genelde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: abi salak mısınız, samimi soruyorum. sus lan çıbık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 5 e geçtik 3. sayfayı cevaplıyor daha hehe ya tamam ahri. sakin ol. savunmada tırnaklar dışarıda yazma doğal ol. bence yol yakınken yeni hesap al. anonim bir başlangıç yap sade bi selam diyerek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: abi salak mısınız, samimi soruyorum. çok samimi cevap veriyorum : evet bazen salaklaşıyorum ama sonra geçiyor. tuvaletimi yapmak gibi birşey. bütün gün kakamı yapmıyorum ama gelince bırakıveriyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' ahahah sen ne tür bir ortaçağı insanısın ya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayir konuyu kitleyemiyorum, rezillik bitsin diye kizi banlicem en sonunda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 escape seviyesine çektiğiniz için teşekkürler forumu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kız değil ya inanmıyorum ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bendeki Bu Aski, Heves mi Sandin. Üc, Bes Gün Sonra, Biter mi Sandin. BöyLe Bir Sevdayi, Sen kimde Gördün. Ne LeyLa ne Mecnun, BöyLe Sevmedi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aquila said: hayir konuyu kitleyemiyorum, rezillik bitsin diye kizi banlicem en sonunda. özelden fena yazıyormuşşun yüz bulamıyınca kızı banlicem mi olduk aqil insan ? ;D ASdfg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri yaraksız kalmış anlaşıldı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sonofa said: Screwy ne kadar seviyesizmiş. gelen arkadaş kız sanırım ve ağzına alıyomusun diyo. hiç mi kız arkadaşınız olmadı, hiç mi konuşmayı öğrenemediniz. Cevabını güzel almış gerçi, sonra ağlayarak şikayet ettim şunu yaptım bunu yaptım der anca. Finklorpeyniri said: veriyorsa alırız Cons said: pıtısı varmı arkadaşın Şu mesajlara bak. Şunu da ekliyim de; Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' boneclol said: Ahri yaraksız kalmış anlaşıldı. maşallah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yazdıgımdan agzına alıyomusun dedigimi cıkartanları ayrı tebrik ediyorum. forumda olan bitenden haberiniz yoksa arada efsane paragrafları takip edin bari de ne oluyo farkında olun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KIZZ>MIYÖMIŞ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi nasıl bi yer oldu bura ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Xenocide said: KIZZ>MIYÖMIŞ ahahaha ayı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KADINIM Ahri said: Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' ahahah sen ne tür bir ortaçağı insanısın ya bak elimizdeki bilgiler ne? zamanında sana çok yazmışlar. hiçbirine vermemişin. seneler sonra gelip bana çok yazdılar vermedim. döndüm ama vermem tarzı bir mesaj neyin nesidir? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Aha omni ulti geldi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kız resmi gerçekmiymiş ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 screwy said: sende icsel gucun gitmesin diye kızın agzına bosalıp geri alıyomusun agzından? arkadaşınızı foruma davet etseniz ve ilk aldığı cevap bu olsa hoşunuza gider mi? donanımhaber mi olmayı amaçladığımız ortam? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bu beyin bu kadar salağı bir arada görünce hata verdi resmen.. ohooo b.kunu çıkardınız iyice beyler. ayıp oluyor. ne de olsa karşınızda ki bir kadın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Vermemiş gibi durmuyor hiç ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.