sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben açıkçası pek anlamıyorum rakibinin avrupada başarılı olmasını isteyenleri. ama bu demek değil ki onlar samimiyetsiz... fanatikliğin de bokunu çıkarmayın. siz yapamıyorsunuz diye başkası da yapamayacak demek değil. "ama türk takımı sonuçta niye desteklemeyeyim" mantığını anlamıyorum yani. X bir takım kupa kazandığı zaman Alman Dortmund kazandı diye geçmiyor, yani tamam geçiyor olabilir ama orada Almanya'nın kazanmış olmasının bir önemi yok, olay Dortmund'un kazanmış olması. bazı maldonadolar anlamayacaktı burayı tahmin ediyordum, demek istediğim şu ki, medyada Alman Dortmund kupayı kazandı deyince hiçbir anlamı yok. Kimse de kalkıp "aaa alman takımı kazandı bu sene cl'yi, biz bu sene yaz tatiline almanyaya gidelim" demiyor. Hiçbir katkısı yok neredeyse. Anlamsız bir şey kısacası. mesela beşiktaş bana göre (ve çoğu gs-fb'liye göre) türkiye'de açık ara 3. takım, yani gs-fb'ye yakın değil. o yüzden beşiktaş kazandığı zaman avrupa'da mutlu oluyorum, hatta beşiktaş çeyrek finale falan gelene kadar mutlu olurum diye düşünüyorum mesela, ne de olsa hala konuşmayı hakları yok 3. büyükler diye :D ama fenerbahçe olunca, ilk turdan itibaren kaybetsin istiyorum. Hatta "rivaldo topun başında, rivaldoooooo, rivaldo...." olayında barçalılardan daha çok sevinmişimdir 0 çektiler diye :D çok sağlam dalga geçecek konu çıktı yani sonuç olarak ahaha. puan olayında da ben zaten her sene ilk 2'ye gireceğim, giremiyorsam şu kıytırık türkiye liginde, şampiyonlar ligine de gitmeyeyim yani... her sene 2 takım cl'ye gönderecek kadar da iyiyiz bu arada. özellikle şimdi bizim cl çeyrek fenerbahçenin uefa yarı finali ile muhtemelen birkaç sene 2 takım göndeririz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 adam kupay kazanınca puan geliyor daha çok takım gönderiyorsun aam mesela kazansada o sayı değişmeyecekse 6-0 yenilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sabonis said: "ama türk takımı sonuçta niye desteklemeyeyim" mantığını anlamıyorum yani. X bir takım kupa kazandığı zaman Alman Dortmund kazandı diye geçmiyor, yani tamam geçiyor olabilir ama orada Almanya'nın kazanmış olmasının bir önemi yok, olay Dortmund'un kazanmış olması. adam önce kendini reddetmiş, kabul etmiş, sonra da kendi kendine çevir kazı yanmasın yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 başkan, "geçmiş olsun, otur" dedi. gökhan ağlıyordu. ağzından ilk dökülen cümleler, "kupayı kaçırdık başkan" oldu. ardından ekledi: "büyük fırsat yakalamıştık." yıldırım'ın tek düşüncesi gökhan'ın sağlık durumuydu. "üzülme oğlum, seneye alırız" karşılığını verdi. başkan aziz yıldırım'ın sözünü ettiği kupa, şampiyonlar ligi'ydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hikayeyi okurken sarsılarak ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: Hadi ya bak sen oylemiymis? Naaptin AB genelinde anket mi yaptin? 50 tane Avrupa maci oynadi takim, niye hic bir rakip veya taraftari gundeme getirmedi bunu? Kendin cal kendin oyna anca, ama dur daha Uefanin tokadi gelecek evet kendi çapımda kamuoyu yoklaması yaptım. basında da gayet dile getiriliyor olay. bizim medyanın yazamadığı seyleri de yazıyorlar. daha gecen bi yazı okudumustum. buldum hatta cevir google translateten oku http://www.zeit.de/sport/2013-03/tuerkei-spielmanipulation-fenerbahce-uefa bizim medyanın soramadığı fenerin o sene sampıyonluktan kazandığı 30 milyona ne oldu falan gibi sorular var hatta. sonra o seneden sonra uefayla 30 milyon euroluk sponsorluk anlasması imzalayan türk bankası vs bunları bilmiyordum mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bizim basın ölü taklidi yapıyor. Yabancı basında bu mevzular çıkıyor tek tük de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ``OMO FÖNÖR ŞİKE YOPTOOO`` ya da geldigmize gore normale donmeye basladi pati futbol :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Öncelikle bazı şeyleri belirtmek istiyorum, Fenerbahçe inşallah Avrupa'da kazanır demek, Fenerbahçe'yi Avrupa'da desteklemek değildir. Burada Fenerle dalga geçen adamlar, Feneri desteklemiş olabilir, dalga geçmek ve bunun arasında hiç bir bağlantı yoktur. Feneri desteklemiyor olmak, evde Benfica bayrakları açıp gol olduğunda timsaha yattığımız anlamına da gelmiyor. Fenerbahçe - Benfica eşleşmesi benim için Tottenhem - Inter eşleşmesinden çok da farklı değil, ben de Galatasaray'lı olduğum için Benfica'nın kazanmasını isterim, Avrupa'da Fener'in başarılı olması işime gelmez, Fener'in Galatasaray'dan başarılı olmaması zaten her zaman tek istediğim şey, her Fenerli ve Galatasaraylı da kendi takımı için bunu düşünüyordur muhtemelen zaten. Fenerbahçe'nin başarılı olması yukarıda yazıldığı gibi dünyada Türk bayrağıyla yansıyan bir olay değil, Fenerbahçe'nin bayrağıyla yansıyan bir olay o yüzden yenilmelerinde benim için asla bir sakınca olmadı. Şimdi bana millet yanyana maç izliyor vs dalgası yapmasın hiç kimse, ben 22 yıl Bağdat Caddesinde oturdum, son 10 senede yanyana izleyen görmedim bu maçlar, ondan öncesinde anlatılanlardan bildiğim kadarıyla döner bıçaklarıyla birbirine girenler olurmuş maçtan önce, daha öncesinde Fenerliler bizi kurbağalı dereye atarlarmış. Yan yana maç izleyip çekirdek çıtlarmış. Ben babamla beraber maç izlemem Fenerli olsa bi kere maç keyfini öldüren bir aktivite olur. Siz pembe gözlüklerinizden bakmaya devam edin, fanatizm holiganlık birbirine şiddet uygulamaktır, ne Fenerbahçe bizim onları desteklememize ihtiyaç duyuyor, ne biz onların desteğine, tabi ki maçtan sonra dalga geçmeler eğlenmeler olacak, GS-FB olayının en özü bu zaten. Ben hala beraber maç izlensin ben onları tutarım diyen insanları samimiyetsiz buluyorum, bu benim fikrim, banane herkes istediği gibi maçını izlesin ama bu kadar zıt 2 takımın taraftarının beraber olması istemek her türlü saçmalıktır. Görende Fenerlilerle Galatasaraylılar arkadaş olmuyor falan zannedicek. İyice abarttınız olayları. Siz normalin bu olmadığını düşünüyor olabilirsiniz, gençler ;) yapıp ukala ukala konuşadabilirsiniz, LigTV paketinizi alıp evden maç izlemeye devam edersiniz. Çünkü bu kafada bir adamın gerçekten çok fazla maça gittiğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Feneri Avrupa kupasında elin gavurlarına karşı desteklerken saha içi-dışı demek %49 demek paha biçilmez. Şu laflardan dolayı keşke fener gruplarda elenseydi. Sıradan vatandaş ne derse desin ama bunu fener direktörü diyor ve kulüp sessiz kaldığı için tüm takım demiş gibi oluyor. Fener cumhuriyeti de tepki al sonra bıdı bıdı bıdı Bundan sonra fenerin oynadığı tüm takımları destekliyorum. Bu kararımda saha dışında oldu %49 değil %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 neyi tartışıyorsunuz bu kadar anlamadım, başka takımlı desteklese ne olur desteklemese ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 banlayın fenn'i gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar