destur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çok şükür erik bizim burda beleş çık dışarı 8-10 metre sağında 1 ağaç .10 metre cephende 1 ağaç 5-6 metre solunda 1 ağaç yirsen yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aquila said: sunun cekirdeksizini yapan zengin olur. çekirdeksizi var tanzanyada yetişiyor yedim baya güzel ama çok cabuk diş kamaştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 destur said: çok şükür erik bizim burda beleş çık dışarı 8-10 metre sağında 1 ağaç .10 metre cephende 1 ağaç 5-6 metre solunda 1 ağaç yirsen yarar hep aynı noktada sabit mi duruyorsun abi? mesela hiç 1-2 metre yanına gidemiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya rabbül alemiyn neler yaratmış arkadaş ,inkar eden küllü kafir olur çarpılır mahallenin kadınları oralarına buralarına çaput bağlarlar put gibi olur maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Lectre said: hep aynı noktada sabit mi duruyorsun abi? mesela hiç 1-2 metre yanına gidemiyor musun?evin kapısı sabit büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kapıdan sağ sol ve cepheme göre târif ettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yarım kilo aldım 2 tl hepsini yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yiyemediğim ender meyvalardan. belki de tek. lafını duyunca bile ağzım ekşiyor,sulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bende öyle çok yiyemem 2-3 tane yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bugün eve gelirken alıcaktım kilosu 8 tl idi.normal geldi ancak yumuşamış ve sararmıştı.hic taze değildi,almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 erikler de yenge gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 off olsada yesek yesil eksi kütür kütür 2 kilo yerim problem deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar