di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Selam, Az once hacker news'da denk geldim. Oyun gayet basit, hatta dandik lakin elini ayagina dolastiriyor insanin. Vakit gecirmelik. Bu arada saniyorum ki Unity3D ile devam etme niyetindeler ve bunlarda ufak tefek denemeleri. http://drop.notch.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 SS lerle destekleyelim bu arada senin imzayı her seferinde ayfon diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 notch tatilden dönmüş demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 0x10c bittimi ki yeni projeye baslıyolar? update: mini game'mis bu pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu teyzemin epilepsiden öldüğü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 video falan yok mu ya merak ettim de unity istiyor hiç kuramam bu arada şu 0x10xxxxccccccohyes gibi bi oyunu vardı ona noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 çok acımasız ve gereksiz bi oyun olmuş yalnız. hele alışkın olmadığım iğrenç laptop klavyesiyle hiç oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sorun klavyeden cok anlamsiz karakter dizilerinin gelmesi gibi sanki. Baya kafa karistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Amne hizmeti http://www.youtube.com/watch?v=VoQlRvj9Z-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ilk oynaışta 181, ikincide 195 yaptım baydım. max 250 falan yaparım heralde kassam, zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 minecrafttan bile daha otistik bir oyun yapmayı becermiş sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 822 yaptım, bayağı basit aslında. Sadece ilk kelimeyi yazarken, gelecek kelimenin ilk iki harfinden o kelimeyi anlamak gerekiyor. Konstantrasyon da önemli tabii biraz, ben ordan patladım, kelimeyi görmeme rağmen yanlış tuşa bastım hjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar