Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi dilinizden utanıyor musunuz?

bucurukunannesi

Öne çıkan mesajlar

siteye kayıt olunurken türkçe karakterlerle oluşturulan rumuz alınamıyor teyzeciğim. o yüzden insanlar gavur rumuzlarına yöneliyor olabilirler.

işin kültürel yönüne gelecek olursak yapacağım yorum yüzünden hakkımda Türk Ceza Kanunu'nun 301. Maddesi'nden dava açılabileceğinden korktuğum için yorum yapmak istemiyorum. Gerçi forumun bulundupu sunucular yurtdışında imiş. Belki bu durum biraz zorlaştırır işleri lakin ben gene de risk almak istemiyorum.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

bucurukunannesi said:

Mc_Lovin said:

tamam işte, hanginizsiniz bucuruk? onu soruyorum.

Bücürük benim kedim,5 yaşında, ben de annesiyim.

Merhaba, Dasaaa'nın da ima ettiği üzere, biyoloji bilimine göre bir insan dişisinin, bir kediye anne olması biyolojik olarak mümkün değildir. Tek mümkün olan manevi anneliktir. Bu konuda bir yetkili olarak televizyonda, çizgifilmlerde, alacakaranlık serisi gibi serilerde vs gördüğümüz yanlış söylemleri benimsememeye, biyoloji bilimine saygılı olmaya ve bu konuda doğru bir dil kullanmaya davet ediyorum sizi.

Teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

burcunun annesi mi? burcu kim abi?

Burcu degil abi bucuruk. Burcu olsa iyi yine.

Bu arada forumun geneli icin diyemeyecegim ama bir kismi icinden "dilinden utanmak degil de soytarilik" denebilir sanki. Turkce yerine ingilizce yazmayi marifet saniyorlar, komik oluyorlar.

Bir de sey var "ben kendimi ingilizce kelimelerle daha iyi ifade ediyorum abi. Anlatmak istedigimin tam karsiligi oluyor kelime". Onlar apayri bi dunya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...