dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 biraz kalın bir dilim var ya aslında. hani tombik gibi. tombik bile diyebilirim bence dilime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu bucuruk kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 dilimizi değdirelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bücürükünannesi'nin çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 tamam işte, hanginizsiniz bucuruk? onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sen değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Mc_Lovin said: tamam işte, hanginizsiniz bucuruk? onu soruyorum. Bücürük benim kedim,5 yaşında, ben de annesiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 kedi mi doğurdun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aman diyim ceku'nun babası ben çıkmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ha oke o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: Mc_Lovin said: tamam işte, hanginizsiniz bucuruk? onu soruyorum. Bücürük benim kedim,5 yaşında, ben de annesiyim. türkçede kediye annelik yok lan. kedi kadın mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sufi said: kedi mi doğurdun? AHAAAAAAASDNALOQWPD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 babası kim kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hi welcome to internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 siteye kayıt olunurken türkçe karakterlerle oluşturulan rumuz alınamıyor teyzeciğim. o yüzden insanlar gavur rumuzlarına yöneliyor olabilirler. işin kültürel yönüne gelecek olursak yapacağım yorum yüzünden hakkımda Türk Ceza Kanunu'nun 301. Maddesi'nden dava açılabileceğinden korktuğum için yorum yapmak istemiyorum. Gerçi forumun bulundupu sunucular yurtdışında imiş. Belki bu durum biraz zorlaştırır işleri lakin ben gene de risk almak istemiyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 BETMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 benim rumuz direkt türkçe nasıl göründüğüne aldanmayın çok derin bi anlamı var ayrıca.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 burcunun annesi mi? burcu kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bak bu da benim mirrukum. ama biz sadece ev arkadaşıyız. aramızda genetik bi münasebet yok. bu arada çay içip bisküvi yeyip kedi sevip sims oynuyorum. ne pis bi adam olmuşum ben böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 PARA VAR MASADA PARA VAR GÖRGÜSÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 A VERY BIG CAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 KOSKOCA ADAMSIN SAKALINDAN UTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: Mc_Lovin said: tamam işte, hanginizsiniz bucuruk? onu soruyorum. Bücürük benim kedim,5 yaşında, ben de annesiyim. Merhaba, Dasaaa'nın da ima ettiği üzere, biyoloji bilimine göre bir insan dişisinin, bir kediye anne olması biyolojik olarak mümkün değildir. Tek mümkün olan manevi anneliktir. Bu konuda bir yetkili olarak televizyonda, çizgifilmlerde, alacakaranlık serisi gibi serilerde vs gördüğümüz yanlış söylemleri benimsememeye, biyoloji bilimine saygılı olmaya ve bu konuda doğru bir dil kullanmaya davet ediyorum sizi. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 lan alattrik faturasını yatırcam yarın hemen baarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Esh said: burcunun annesi mi? burcu kim abi? Burcu degil abi bucuruk. Burcu olsa iyi yine. Bu arada forumun geneli icin diyemeyecegim ama bir kismi icinden "dilinden utanmak degil de soytarilik" denebilir sanki. Turkce yerine ingilizce yazmayi marifet saniyorlar, komik oluyorlar. Bir de sey var "ben kendimi ingilizce kelimelerle daha iyi ifade ediyorum abi. Anlatmak istedigimin tam karsiligi oluyor kelime". Onlar apayri bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar