roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hhoohohooho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 pascalnouman said: selam dilde sadelesmeye carpici bir ornek saygılar v as askerde gazinodan alınıtı ALBAYIN VERDİGİ SOZLU EMIR" Albay, Binbaşı'ya... Yarin güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Erleri talim elbiseleri ile Alay'in talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup, kendilerine gereken bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı olan talimgaha götürün. Binbaşı, Yüzbaşı'ya... Albay'ın emri ile yarin sabah saat 09:00'da güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülmeyecektir. Bu halde tutulma, kapalı talimgahta talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, Teğmen'e... Albay'ın emri ile yarin sabah saat 09:00'da talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa -ki bu durum pek görülen bir olay değildir- Albay kapalı talimgahta gereken bilgiyi verecektir. Teğmen, Başçavuş'a... Yarin sabah hava güzel olursa, talim kıyafeti ile Albay tutulacak. kapalı talimgahta yağmur yağarsa, Alay'ın meydanında manevra yapılacak. Çünkü her zaman görülen bir olay değildir. Başçavuş, Askere... Yarin sabah saat 09:00'da kapalı talimgahta Albay'ı tutacağız. Sabahleyin hepiniz talim teçhizatıyla hazır olun. Askerler kendi aralarında... Yarin sabah saat 09:00'da Albayı tutacakmışız acaba albay ne yaptı alıntı 1999 mayıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ginaly said: bucurukunannesi said: ginaly said: bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) akp/bdp/pkk sevmiyorum ama ingilizceye bayılıyorum. gideyim mi kalayım mı? Aşkolsun kal tabii ki, Çinceye de bayılabilirsin, Swahili diline de, İngilizceye de, sorun bir yabancı dili beğenmek/memek değil. Teşekkür ederim. Ayrıca dili kullanma konusunda çok iyiyimdir ;) utku gibi dondurma yalayan görmedim helal olsun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: ginaly said: bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) akp/bdp/pkk sevmiyorum ama ingilizceye bayılıyorum. gideyim mi kalayım mı? Aşkolsun kal tabii ki, Çinceye de bayılabilirsin, Swahili diline de, İngilizceye de, sorun bir yabancı dili beğenmek/memek değil. téyhzé Né türqhçéshi yha ßiz yhéNi NéshiL ßoyhLé taqhıLıyh0z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ahahahaha ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 moriarty said: bucurukunannesi said: ay romatizmalarım ay üühühühü çok ağlarım ben ama benim gibi teyze bulmuşlar kovuyorlar kardeş ay umutsuz ev kadını oldum:) 55 yaşında, bir kedinin annesi olduğunu söyleyerek paticik adlı bir forumda takılıyosun gün aşırı. gel yapalım seni çetintaşa. bıktık valla artık. birbirinize kusarsınız tüm gün bunları Forum buldum takılıyorum sana ne?:) Ben unumu eledim, eleğimi astım, ama senin aklın fikrin böyle şeylere çalışıyorsa, seni İmralı'ya göndereyim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 DANZAAA KUDUROOOOOOOOOOOOOO http://i.imgur.com/9UBQG5p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: moriarty said: bucurukunannesi said: ay romatizmalarım ay üühühühü çok ağlarım ben ama benim gibi teyze bulmuşlar kovuyorlar kardeş ay umutsuz ev kadını oldum:) 55 yaşında, bir kedinin annesi olduğunu söyleyerek paticik adlı bir forumda takılıyosun gün aşırı. gel yapalım seni çetintaşa. bıktık valla artık. birbirinize kusarsınız tüm gün bunları Forum buldum takılıyorum sana ne?:) Ben unumu eledim, eleğimi astım, ama senin aklın fikrin böyle şeylere çalışıyorsa, seni İmralı'ya göndereyim ben:) apo çok yakışıklı ayrıca bu işler bitek imralıda dönmüyo kız biraz dışarı cık bücürükün annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bu teyzeye bi koca bulalım böyle boş beleş şeylere kafa yormaktan kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 moriarty said: DANZAAA KUDUROOOOOOOOOOOOOO http://i.imgur.com/9UBQG5p.jpg jadkfadsjfksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 lisanımızla övünenler şimdi acep nerdeler, geldi bücürüğün babası, kapandı biftek perdeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu benim ev halim kıskanmayın beni beğendin mi bücürükün annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Allah'tan benim adımı görmemiş sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 destur said: pascalnouman said: selam dilde sadelesmeye carpici bir ornek saygılar v as askerde gazinodan alınıtı ALBAYIN VERDİGİ SOZLU EMIR" Albay, Binbaşı'ya... Yarin güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Erleri talim elbiseleri ile Alay'in talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup, kendilerine gereken bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı olan talimgaha götürün. Binbaşı, Yüzbaşı'ya... Albay'ın emri ile yarin sabah saat 09:00'da güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülmeyecektir. Bu halde tutulma, kapalı talimgahta talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, Teğmen'e... Albay'ın emri ile yarin sabah saat 09:00'da talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa -ki bu durum pek görülen bir olay değildir- Albay kapalı talimgahta gereken bilgiyi verecektir. Teğmen, Başçavuş'a... Yarin sabah hava güzel olursa, talim kıyafeti ile Albay tutulacak. kapalı talimgahta yağmur yağarsa, Alay'ın meydanında manevra yapılacak. Çünkü her zaman görülen bir olay değildir. Başçavuş, Askere... Yarin sabah saat 09:00'da kapalı talimgahta Albay'ı tutacağız. Sabahleyin hepiniz talim teçhizatıyla hazır olun. Askerler kendi aralarında... Yarin sabah saat 09:00'da Albayı tutacakmışız acaba albay ne yaptı alıntı 1999 mayıs bu yüzden emir tekrarı die bişi var işte sonra askerlik çok saçma yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Neyse Turkce dilini her turlu esnekligi ile kullanip Turkce konusmayi sevenlere ve Turkceyi sevdirmeye calisanlara iyi bir gun yasattiginizi dusunup, forumun yarisini banlemeden (yani forumdan uzaklastirma cezasi vermeden) konuyu kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar