Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Yabancı rumuzlar kullanmakla bu olayın bir bağlantısını çözemedim ben.. Çin'de çok fazla ingilizce konuşuluyor. Öyle böyle değil yani o kadar çok ingilizce konuşuyorlar ki önünü alamadılar çok ingilizce konuşuyorlar ama gel gör ki yeni süper güç Çin mi olacak acaba diye düşünüyor şu an insanlar.. Hadi simitchi, cafe gibi şeylere taksan neyse bunlara 10 yıldır takılıyor. Sen benzin dolduran pompacı elemana fulle demiyor musun şimdi? Günlük konuşmada yer edinmiş bu yabancı kelimelere ses seda çıkarıyor musunuz? Neden arapça, farsça değil de ingilizce kelimelere kafayı takıyorsunuz, neden batılılaşmamıza engel oluyorsunuz ha! asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 şöyle bişeysin yani, http://www.tmb.tv/Images/Picture/bulent_ersoy_20121191947168.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 wdfsafasdfassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ginaly said: şöyle bişeysin yani, http://www.tmb.tv/Images/Picture/bulent_ersoy_20121191947168.jpg tövbe estafurullah kardeş hamileler çocuk düşürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Su yaratigi spoilera almayanlar banlansin Cinaliymis , uyarila da bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 irem benim banlanmamı nasıl istersin :( beni beni http://i2.ytimg.com/vi/uI2eIqzY118/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ginaly said: OF AKİLA TEYZEDEN AYAR YEDİ. ASDHADIUBADIUABABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "yari afrikali, yari japon" said: http://i5.photobucket.com/albums/y185/missi_jo12/Prettiest%20Mixed%20Mama/Kira17JapaneseBlack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Theridone said: irem benim banlanmamı nasıl istersin :( beni beni http://i2.ytimg.com/vi/uI2eIqzY118/mqdefault.jpg Sen alinti yaptin zaten sana degil ki lafim orjinal postlarda spo olsa zaten alinti da otomatik spo olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 HİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bide bücürük ile kedi otunu kısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 copry said: Su yaratigi spoilera almayanlar banlansin Cinaliymis , kendisinden özür dilerim fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 You wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 I rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sen gitsen daha iyi olur gibi aslında ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) akp/bdp/pkk sevmiyorum ama ingilizceye bayılıyorum. gideyim mi kalayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) ben söyledim valla.sonra kendine bişey yaparsan Allah öbür tarafta seninde postun var bu topikte diyip sevap-günah terazime abanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 abi topik pinnacle of paticik, sticky yapılıp yeni üyelere üye olmadan önce kesin okutulmalı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ginaly said: bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) akp/bdp/pkk sevmiyorum ama ingilizceye bayılıyorum. gideyim mi kalayım mı? Aşkolsun kal tabii ki, Çinceye de bayılabilirsin, Swahili diline de, İngilizceye de, sorun bir yabancı dili beğenmek/memek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: ay romatizmalarım ay üühühühü çok ağlarım ben ama benim gibi teyze bulmuşlar kovuyorlar kardeş ay umutsuz ev kadını oldum:) 55 yaşında, bir kedinin annesi olduğunu söyleyerek paticik adlı bir forumda takılıyosun gün aşırı. gel yapalım seni çetintaşa. bıktık valla artık. birbirinize kusarsınız tüm gün bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: ginaly said: bucurukunannesi said: _Rave said: teyze bence ölü numarası yap psikolojin bozulucak yoksa bikaç sayfa daha giderse bu topik. Niye bozulsun? Benim keyfim yerinde, eğleniyorum:) Aslında akp/bdp/pkk yalakaları gitse burası güzel bir forum sitesi olacak:) akp/bdp/pkk sevmiyorum ama ingilizceye bayılıyorum. gideyim mi kalayım mı? Aşkolsun kal tabii ki, Çinceye de bayılabilirsin, Swahili diline de, İngilizceye de, sorun bir yabancı dili beğenmek/memek değil. Teşekkür ederim. Ayrıca dili kullanma konusunda çok iyiyimdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 racist cat lady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ne trollendin be teyze, ne gereksiz uzatıyosun, istemiyor adamlar, niye kasıyorsun böyle, işsiz güçsüz müsün, bu şekilde konuşmaları keyif mi veriyor sana çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar