aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sufi said: sims oynuyorum. beyazlamis sakalindan utan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 açmayın dedeler bu topic nereye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 paramparça dedeler nineler ve kediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 " BEN BOGAZİÇİN İNG. DİL EDB. MEZUNUYUM, HEPİNİZDEN İYİ BİLİYORUM BU İŞLERİ, FRANSA'YI DA ÇOK İYİ BİLİYORUM TAMAM MI!" Kimmiş bu kişi?:) Malum bu forumda yazılıp gönderilen yorumlar silinemiyormuş (geçenlerde öğrenmiştim)benim tüm yorumlarım da duruyor, hangisinde yukarıdaki cümleyi hem de büyük harflerle söylemişim ispatlayan limonata ısmarlayacağım.:) Ama ben "ben şu kadar mükemmel şu dili biliyorum, şu dili de şöyle biliyorum, filancayı da böyle böyle kullanıyorum" diyen birini her an ispat edebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila said: Sufi said: sims oynuyorum. beyazlamis sakalindan utan ya. bu ara tembellik çöktü de genelde boyuyorum saçı da sakalı da. boyadığım zamanlarda utanmadan oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 o kadar strong bir presencei var ki bu topicin bırakamıyorum adeta benim için çok bad bir situation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Norak said: meanwhile: "roket adam" said: türkçe "roket adam" said: kertmesi detected thread' açasım reserved Aldatmak hepi endingci fortigate firewall kullanıyormuş PARA VERDİQUE? top grossing'de vardı paper'ının olması X( K.O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sufi said: aquila said: Sufi said: sims oynuyorum. beyazlamis sakalindan utan ya. bu ara tembellik çöktü de genelde boyuyorum saçı da sakalı da. boyadığım zamanlarda utanmadan oynayabilir miyim? suavi gibi adamsın istediğini yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 boyanmış halinin fotosunu koy da dalga geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sakali kes, o zaman istedigini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bucurukunannesi said: " BEN BOGAZİÇİN İNG. DİL EDB. MEZUNUYUM, HEPİNİZDEN İYİ BİLİYORUM BU İŞLERİ, FRANSA'YI DA ÇOK İYİ BİLİYORUM TAMAM MI!" Kimmiş bu kişi?:) Malum bu forumda yazılıp gönderilen yorumlar silinemiyormuş (geçenlerde öğrenmiştim)benim tüm yorumlarım da duruyor, hangisinde yukarıdaki cümleyi hem de büyük harflerle söylemişim ispatlayan limonata ısmarlayacağım.:) Ama ben "ben şu kadar mükemmel şu dili biliyorum, şu dili de şöyle biliyorum, filancayı da böyle böyle kullanıyorum" diyen birini her an ispat edebilirim:) teyzecim, satir nedir bilir misin sen? üstelik sendin "sanki her gün ingilizler'le konuşup da BBC izliyorsunuz" diyen. sen degil miydin cümle arasında farklı dillerden kelimeler kullananları özenti olmakla itham eden? sen burada bizi önce böbürlenmekle itham et, sonra biz karşılık verince -bir daha- böbürlenmekle itham et. menopoz başa bela, geçmiş olsun. bu arada, farketmedim sanma konuyu nasıl degiştirip Fransa'daki olaylardan sıyrılmaya çalıştıgını. yine sıvadın, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 olum kadın takmıyo işte seni niye uğraşıyosun hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 boyayınca koyarım bi foto. ama sakalı kesmem sanırım. kırışık başlangıçlarına iyi bi kamufle malzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://worldobserveronline.com/2013/04/15/beards-keep-you-young-healthy-handsome-says-science-2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 gerçekten çok güzel bir konu olmuş. Özenti çok bu forumda maaleseff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 yazılar bir birini kovaliyor :)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 of bir kadın dayanısması eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 en çokta hemen üstümdekinde söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila said: http://worldobserveronline.com/2013/04/15/beards-keep-you-young-healthy-handsome-says-science-2/ saçlara iyi geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Norak said: meanwhile: "roket adam" said: türkçe "roket adam" said: kertmesi detected thread' açasım reserved Aldatmak hepi endingci fortigate firewall kullanıyormuş PARA VERDİQUE? top grossing'de vardı paper'ının olması X( BRO GEYİKQH YAPHIOZ YHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ama ilk yorumumun üstündeki, yanlış anlaşılma olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 SekerPembe said: en çokta hemen üstümdekinde söz konusu EHEHEHEHEHEHEHEHEHEH COK TATLISIN SUGARPINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 aquila said: http://worldobserveronline.com/2013/04/15/beards-keep-you-young-healthy-handsome-says-science-2/ ahanda bak gördünüz mü sakal bırakan hacıların bi bildiği varmış. sünnet münnet ayağına oh keka gençlik yaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 SekerPembe said: en çokta hemen üstümdekinde söz konusu töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 SekerPembe said: en çokta hemen üstümdekinde söz konusu başka kimler var üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar