Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 UK pentito mu ne recommanded en üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Octavarium said: hangi server ? muhtemelen karakterinin tipini yapıyorsun. Noyzura oyundaki ismim . asmodan mı ne morumsu canavarımsı factiondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 şimdi açtım bir priest Skynyrd adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben daha oyunun temel hareketlerini çözemedim uyku sersemi girdim lvl 4 oldum ama quest falan bulamadım gerizekalı gibi oynadımda bugün düzgün bakayım ekleyim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ahaha tamam akşam gireriz zaten meyve falan toplatıyolar görevler çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 enchanter çok içimde kalmıştı şu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 gel içinde kalmasın. enerjin gerçekliğe dönüşşün ve evrene karışıp sana geri dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Octavarium said: şimdi açtım bir priest Skynyrd adı yolladım friend request Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hiç solo oynayasım gelmiyor böyle oyunları beni yalnız koma noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Octavarium said: hiç solo oynayasım gelmiyor böyle oyunları beni yalnız koma noyzura yalnız koymam hatta 10 tane daha arkadaş aktif olarak yeni başlamışlar ben 3 tanesini tanıyorum aralarından. yalnız şöyle bir haberim var hepsi birlikte UK NEXUS serverında Elyos olmuşlar. Bende şimdi o serverda yeni char açtım. oraya da bekliyorum yine noyzura ekle kasalım birlikte solo kalmazsın . benimde 3-5 arkadaşım katılacak eğleniriz birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Pay to play zamanından kalma cok temiz asmo sorcerer'ım vardı güzel güzel kasılmış , çok canım çekiyo bu aralar ama f2p'de bi sürü şey eksik sanırım :S eğer oynanabilirlik varsa içimde bi ranger hevesi vardı hep gelsemmi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 GenjuroXXX said: Pay to play zamanından kalma cok temiz asmo sorcerer'ım vardı güzel güzel kasılmış , çok canım çekiyo bu aralar ama f2p'de bi sürü şey eksik sanırım :S eğer oynanabilirlik varsa içimde bi ranger hevesi vardı hep gelsemmi acep gel gel çok eğlenicen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yaba daba duuuu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 beyler tekrar söyleyim Server : UK NEXUS . Elyos oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yüklüyorum şu anda dvd'den umarım eski account bilgilerime ulaşırım saglıklı bi şekilde fakat tek bi sorum var eskisi gibi iğrençmi itemleri gemleme olayı en son tanesi 1.5 milyon kinah'tan 12 tane +26 magic power 11 tane de +14 magic accuracy gemi patlatıp bırakmıştım oyunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 level 7'im moruk manastone tarzı bişeyler var tıklıyorum sonra itema basıyorum özellik ekliyor. noob takılıyoring =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yok o manastonelar ilerde patır patır patlıyo 6 slotluk itema takıyosun şansa 5ini 6.da bi fail ediyo ilk 5i dahil olmak üzere hepsi gümlüyo :) aynı şey enchant içinde geçerli downloadum bi bitmedi bitse gelcem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 evet farkettim durumu ama bu sefer item kölesi olmak yerine maksimum dikkat ve özen ile ultimate yetenekli bir oyuncu olmaya niyet ettim. bakalım ne olacak lvl 12 oldum daha. uçma olayı çok tatlımış. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Noyzura said: evet farkettim durumu ama bu sefer item kölesi olmak yerine maksimum dikkat ve özen ile ultimate yetenekli bir oyuncu olmaya niyet ettim. bakalım ne olacak lvl 12 oldum daha. uçma olayı çok tatlımış. . Şimdi bitti download giriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 GenjuroXXX said: Noyzura said: evet farkettim durumu ama bu sefer item kölesi olmak yerine maksimum dikkat ve özen ile ultimate yetenekli bir oyuncu olmaya niyet ettim. bakalım ne olacak lvl 12 oldum daha. uçma olayı çok tatlımış. . Şimdi bitti download giriyorum :) tebrikler ama ben de yatıyorum şimdi . hızlı zaman kaybetmeden level atlaman için önerim sadece campain questleri yap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 veteran accountuma ulaşamıyorum nedense supportla dansetcez sabaha kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 GenjuroXXX said: veteran accountuma ulaşamıyorum nedense supportla dansetcez sabaha kadar :) ulaş ya =) ben lvl 16 mı ne oldum ama lvl 19-20 campain questlerini yapıyorum . support lazım yani sıkıntılardayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ncsoft direk gameforge şutladı beni şu anda onlardan cevap bekliyorum cd-keyim filan herşeyim var en azından eski accountdan item transfer ederim bide veteran status önemli böyle whisper bile atamıyorum ki sana :) bu arada o campaing questler 40'dan sonra nasıl ızdırap olucak biliyomusun :)cok bel bağlama yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 walla bi guild kurduk oradan iletişim falan yardırıyoruz. ama sanırım bi seferlik de olsa ödemem yapmam gerekcek trade falan edebilmek için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 malesef o konu şaibeli bende merak ediyodum ve aion un sitesinde yazan gold pack ödemesini durduktan sonra accountun önceki haline geri dönüyor yani yine starter gibi sayılıyosun tek çare veteran olmak yani p2p zamanından kalma olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar