Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu aralar yeni çıkan oyunlar öile sıkıcı geliorki bana..Yeni oyun lazım..Ultima bayık..Underground ta baydı bi süre sonra..Fifaymış Menajerlikmiş bu tür şeylerde sarmıor beni.. ne biliyim stratejik, yada ilerlemeli alıp beni kendimden geçirecek bi frp türü bi oyun lazım..Örnek olarak Dungeaon Siege diebilirim.. Demek istediimi anlamışsınızdır..Hangi oyunları önerirsiniz? (Yenisi çıkacak olanPrince of Persia çalışmıyor Fx istedii için belirteyim)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eski biraz ama nox oynadın mı? oynamadıysan bitir derim.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThE_MaD_PriEsT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aynı duygular içerisindeydim geçenlerde. Prince of persia'yı bitirdim tekrar:) Bu arada Nox'u ben de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 diablo oyna.:D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yine SC, Superfrog ve Lemmings2 diyorum :) Hatta bana bi Twinworld buls.. Neyse :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: -Kobe-, 27 Kasım 2004 23:10 tarihinde demiş ki: diablo oyna.:D +1 eğer bi yerden sonra sıkıyo diyosan diablo lod un 1.10 versiyonunu yükle bana özel mesaj çek seni de bizim multiplayer grubuna aliym...okuldaki elemanlarla paso diablo multi oynuyoruz son derece zevkkli oluyo ha...![signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya diabloda oynadım oda baydı. halbuki daha ikinci köydeydim.. ya aslında bana birazda ardaıım oyunda grafik lazm.En son ben dungeaon siege'i biritmiştim.baya bi zevk almıştım.. onun gibi bişey istiorum.Nox nasıldır acaba?biraz açarmısnz?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Dungeon Keeper 2[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sanitarium[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi Kotor u denedin mi?[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kotor gibi bir oyun da begenmeyecegin tek sey star wars evreninde gecmesi olabilir. o da kissel birsey oldugundan.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oynamaıdm ama sanitarium hakkındaki açılan topicleri okudum ilgimi çekti gğzelmiş baya sanırım..fekat eski oyun izmir içinde bulabiirmiyim acba.. download linki felam varmı veya bu oyunun?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 starcraft ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Starcraft Fallout 1-2 Dungeon Keeper 1 Sanitarium var mı ötesi ya :)[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Dwinz, 27 Kasım 2004 23:15 tarihinde demiş ki: ya diabloda oynadım oda baydı. halbuki daha ikinci köydeydim.. diablo ile diablo 2'yi karıştırmayalım, çok farklı oyunlar :) baldur's gate ile ice wind dale gibi[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nox benim bitirdiğim nadir oyunlardan biridir. hikayesi fln güzel ve insanı sıkmayacak kadar kısa, öyle ki bir oyunu bitirdikten sonra ikinci bir karakterle de oyanamıştım. diabloda bile nightmarede başlamak bayıyor beni :) grafikleri izometrik bişi herhalde diablo gibi işte.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Escape from Monkey İsland ! ( Buydu dimi 3. oyun ) Oyna ustune 3 kere daha bitirirsin tabi cd sini bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ooo baba sende bendensin... Bir kaç tavsiye Freespace 1-2; baldurs gate 1-2;(ice ve never a bulaşma ya da bundan once bulaş yoksa cok s.kik gelio o oyunlar) Shogun,Medieval,rome-total war; Warcraft 3(senaryosunu oyna);[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar