kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bilgi alabilceğim bi site felan varmı ? bi kaç yere baktım bulamadımda ...[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ...[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 biraz once baktım oraya yoktu yenimi koydular acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hunter ların talenti orda yok yada ben bulamadım ?? yeni eklendi hunterların talenti o yüzden koymadılar galiba hala[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yeni eklendigi için biraz süre alır o zaman ben eklemişlerdir diye düşündüm.[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bnde merak edip bakmıstımda yeni skiller flnda eklenmemistir o zmn hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hayvanlarimiz icin olan talentler fena degil. hepsini buraya harcamak gibi bir heiwanlik yaparsak hayvanimiz cosuyor :) ama marksmanship ve survival in daha iyi olabilecegini dusunuyorum.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 jadelith nereden baktın hunter talentlarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oyunda hunterim var :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ortaya bi soru: sizce hangi talentlere vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bak eger hemen uyumazsan valla patlaticam balonunu aksam aksam. ne kadar sacma ve igrenc malak sorular soruyorsun kardesim. sizce hangi talent lere verelim. *** *** talent ini ver m.k. aksam aksam agresif yaptin herifi postlarinla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 umarim sende farkina varmissindir su anda ne kadar salak bir soru sordugunun. class soylememissin.. irk soylememissin. neye gore karakterini gelistirmek istedigini soylememissin. ne diyelim o zaman. 15 o talent e 45 su talent e ver. kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oyuna gir hunter ac lvl 10 ol ondan sonra bilahare ben sana yardım edıcem söz[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sanırım başlıkta hunter talent yazıyodu? salak bi soru sormuş olabilirim, bi amacı var herhalde. ben hunter olup da adamın dibime gelip kesmesinden korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ama haklısın, ırkı unutmuşum, night elf. tamam haklısın da, aşırı tepki oldu biraz. ırkı sorsaydın söylerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ahahaha lem bu çocuk cok alem gece gece güldürdün ya beni allahta senı ağlatsın :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yeniyiz, mazur görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=98823[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar