Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Buyrun tartışın ben de öğreneyim :) İkisini de deneme fırsatı olanlardan fikir alalım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 HD TV diyimde ortalık karışsın (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 HD TV şu an var mı? Hangi kanal o yayını destekliyor? LCD ve Plasma yanılmıyordam Vestel ve Arçelik üretiyorlar. Fiyatlarıda 4.5milyar ve 2.5 milyar civarı birşey. Biri 30" max digeri 107 ekran civarı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şöle büyük ekranlı bişey için enaz bi 4000$ doları gözden çıkarmak gerekiyo o yüzden super bir bilg. + super bir tv kartı bence daha mantıklı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 var abi HD TV hatta uyduda yabancı bir kanal sadece hd tv li yayın yapıyordu uydu forumlarında tartışıyorlardı ama tam bilmiyorum adını kanalın birde az da olsa hd dvd ler var http://www.ntvmsnbc.com/news/292097.asp?cp1=1 Aslında geleceğe göre iyi bir seçim ama Teknoloji bu yerinde durmuyor zırt pıyrt değişiyor.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Vestel ve Arçeliğin plasması 4-5.5 milyar arası yani diğer plasmalar kadar pahalı değil. Alınıbıl :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben hala vestek ve arçelik gibi marklara güvenemiyorum tama son dönemde arge ye önem verdiler, kaliteyi arttırdılar ama daha önce bu markalardan aldığımız ürünlerin hepsi en fazla 5 sene sonunda bozuluyo daha sonra periyodik olarak her sene başka bir sorun çıkartıyo[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kesin kaynaklara dayalı bir bilgim yok da, plasma'lar benzer fiyatlı, benzer kalitede ürünlerde daha yüksek refresh rate'e sahip diye biliyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 LCD ileride plasmadan daha verimli olacak diye biliyorum ama şu an TV LCD kullanan varsa laptop ekranı gibi yandan bakınca kararma falan yapıyor mu bi yazıversin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Fiyatta da öyle :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 olayi basit ve net ozetliyorum simdi lcd plazmadan daha kaliteli daha dayanikli(bu dayaniklilik konusu buyuk tartisma deney yapicak cok uzun zamanlari olmadigi icin su an ki piyasadaki tvlerin bilinmiyor tam aslinda kimi lcd diyor kimi plasmaz ama ben lcdden yanayim) Goruntu kalitesi ve ozellikle bakis acisi kesinlikle lcd ama olay nerde bitiyor kesin ve kesin net diyorum boyut. Lcd yi buyuk boyutlarda yapmak cok cok pahali o yuzden dirki piyasdaki en buyuk 30 inchlerde ki oda pahali.(vesteli gec tvde aman vestel hele vestelin yeni bir teknolojisini alma:) ) her neyse buyuk ekranda plazma cok daha ucuz yalniz bende yeni tv aliyorum ve plazma almayi enayilik gibi goruyorum. Yakinda lcdler ucuzluycak plazmalar cok daha fazla ucuzluycak(bir sene diyorum) O yuzden hazir ucuzlamisken sana 110 ekran bir projeksiyon oneririm(biraz uzaktan bakildiginda halen projeksiyon daha iyi geliyor benim gozume) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 İyi de projeksiyon TV'lerin görünütü kalitesi çok çok düşük, özellikle aydınlıkta ne kontrast kalıyor ne parlaklır. Ömürlerinin ne kadar olduğu da tartışuılır.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 projeksiyon alıcağına lcd al derim çok daha iyi.E kesinlikle türk markalar alma bence.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Açıkcası kesinlikle Türk malı almayaı düşünüyorum çünkü nasılsa yanyana yabancı ve Türk malı plasma izleme gibi bir karşılaştırma yapma şansım olmayacak :) Yani ne alırsam ona alışıcam :) Falzadan verecek 3k$ı olan varsa en ufak laf etmeden alırım o ayrı tabi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lcd tv lerin boyutta bir buyukluk siniri var diye biliyorum 80 lerden sonra plasma diye geciyor plasma tft lcd farkli seyler ama tam olarak farki nedir bilmiyorum hdtv tv tipi degil yayin tipi yani kablo yada uydu yada hdtv high definition tv diye geciyor cozunurlugu basta yatay 1080 cizgi falan pek kaliteli yani avrupa kanallarindan birkaci gecti uydusu farkli alabiliyorsun sanirim komponent (yesil mavi kirmizi) yada dvi ile baglaniyor reciever i tv ye ama turk kanallarinin yayin yapmasina bayagi zaman var sonuc olarak plasmalar 40inch 32 inch gibi daha buyuklerde oldugundan oyle alacaksan plasma almak zorunda gibi birseysin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Buyukluk sinir falan yok samsungun 200inch lcdsi var ama pahali iste buyuk lcd sonra iisinden bir projeksiyon tv 3 milyar en kotu yani vestel plasma 5 kusur yani buyuk fark var arasinda. Sonra artik o projeksiyonlarda cok kotu degil abartmayin ben bursadaki evde bir senedir kullaniyorum memnunumki burayada almaya calisiyorum. O yuzden diyecegim sudurki plazmalar daha cok ucuzluycak birazcik bekle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tech magazasinda bi tane plazma TV'ye baktiktan sonra arkama dogru bir adim atinca yasli bir adamcagiza carpmistim. "Son, you're looking at the future" demisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 plasma tv görüş açısı olarak lcd'den daha iyi 150 küsür derece görüş açısı var.. lcd'ler gereksiz pahalı ve plasma ile aralarındaki görüntü farkı 2-3 aylık kullanımdan sonra dikkat çekmeyecek kadar az, yani insan gözünün ayırt edemeyeceği kadar bir fark var aralarında. 42" üstü bir plasma tv öneriyorum sana marka olarak da sharp, panasonic al. ben şu an 42" panasonic kullanıyorum, 2 senelik ve sorunsuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 plasma ve lcd tv hakkinda hic bi deneyimim yok ama normal tv piyasasinda arcelik ve beko asla almam vestelide iyice denedikten sonra alirim[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar