Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plasma mı yoksa LCD TV mi?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

var abi HD TV hatta uyduda yabancı bir kanal sadece hd tv li yayın yapıyordu uydu forumlarında tartışıyorlardı ama tam bilmiyorum adını kanalın birde az da olsa hd dvd ler var http://www.ntvmsnbc.com/news/292097.asp?cp1=1
Aslında geleceğe göre iyi bir seçim ama Teknoloji bu yerinde durmuyor zırt pıyrt değişiyor.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala vestek ve arçelik gibi marklara güvenemiyorum
tama son dönemde arge ye önem verdiler, kaliteyi arttırdılar ama
daha önce bu markalardan aldığımız ürünlerin hepsi en fazla 5 sene sonunda bozuluyo daha sonra periyodik olarak her sene başka bir sorun çıkartıyo[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
Sosyal ağlarda paylaş

olayi basit ve net ozetliyorum

simdi lcd plazmadan daha kaliteli daha dayanikli(bu dayaniklilik konusu buyuk tartisma deney yapicak cok uzun zamanlari olmadigi icin su an ki piyasadaki tvlerin bilinmiyor tam aslinda kimi lcd diyor kimi plasmaz ama ben lcdden yanayim)

Goruntu kalitesi ve ozellikle bakis acisi kesinlikle lcd

ama olay nerde bitiyor kesin ve kesin net diyorum boyut.

Lcd yi buyuk boyutlarda yapmak cok cok pahali o yuzden dirki piyasdaki en buyuk 30 inchlerde ki oda pahali.(vesteli gec tvde aman vestel hele vestelin yeni bir teknolojisini alma:) )

her neyse buyuk ekranda plazma cok daha ucuz yalniz bende yeni tv aliyorum ve plazma almayi enayilik gibi goruyorum. Yakinda lcdler ucuzluycak plazmalar cok daha fazla ucuzluycak(bir sene diyorum)

O yuzden hazir ucuzlamisken sana 110 ekran bir projeksiyon oneririm(biraz uzaktan bakildiginda halen projeksiyon daha iyi geliyor benim gozume)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası kesinlikle Türk malı almayaı düşünüyorum çünkü nasılsa yanyana yabancı ve Türk malı plasma izleme gibi bir karşılaştırma yapma şansım olmayacak :) Yani ne alırsam ona alışıcam :) Falzadan verecek 3k$ı olan varsa en ufak laf etmeden alırım o ayrı tabi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

lcd tv lerin boyutta bir buyukluk siniri var diye biliyorum 80 lerden sonra plasma diye geciyor
plasma tft lcd farkli seyler ama tam olarak farki nedir bilmiyorum

hdtv tv tipi degil yayin tipi yani kablo yada uydu yada hdtv

high definition tv diye geciyor cozunurlugu basta yatay 1080 cizgi falan pek kaliteli yani avrupa kanallarindan birkaci gecti uydusu farkli alabiliyorsun sanirim komponent (yesil mavi kirmizi) yada dvi ile baglaniyor reciever i tv ye

ama turk kanallarinin yayin yapmasina bayagi zaman var

sonuc olarak plasmalar 40inch 32 inch gibi daha buyuklerde oldugundan oyle alacaksan plasma almak zorunda gibi birseysin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

Buyukluk sinir falan yok samsungun 200inch lcdsi var

ama pahali iste buyuk lcd
sonra iisinden bir projeksiyon tv 3 milyar en kotu yani vestel plasma 5 kusur yani buyuk fark var arasinda.

Sonra artik o projeksiyonlarda cok kotu degil abartmayin ben bursadaki evde bir senedir kullaniyorum memnunumki burayada almaya calisiyorum. O yuzden diyecegim sudurki plazmalar daha cok ucuzluycak birazcik bekle sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

plasma tv görüş açısı olarak lcd'den daha iyi 150 küsür derece görüş açısı var..

lcd'ler gereksiz pahalı ve plasma ile aralarındaki görüntü farkı 2-3 aylık kullanımdan sonra dikkat çekmeyecek kadar az, yani insan gözünün ayırt edemeyeceği kadar bir fark var aralarında.

42" üstü bir plasma tv öneriyorum sana marka olarak da sharp, panasonic al.

ben şu an 42" panasonic kullanıyorum, 2 senelik ve sorunsuz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...