KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 2-3 kör cahil insan çıkmış yine, şakşakçılık yapıyor. Hayır cidden bi çıkarları varsa bu işten anlıyacağım da, onun da olduğunu hiç sanmıyorum. Tamamen kafasızlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 istanbulu son 20 küsur yıldır yöneten aynı iktidar. arkadaş hala mı sorumlu değiller? romen diyojen mübarek daha sorumlu bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 25m şehir çok biliyorsanız gidin çözüm proje verin belediyeye daha iyilerini seçin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 benim gecekonduya dokunmadıkları sürece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 KuddusiMavra said: mani said: adamın mimar olmasıyla bağlamıyor ki olayı. Kendisini her başarıda mimar diye pazarlamasına bağlıyor. Mimar diye çizimi, tasarımı, hesaplamasını kendi yapsın diyen yok. Madem mimarsın, bilim, aklı, mantığı ön plana çıkar buna uygun ekip kur. anlaşılmak gerçekten güzel bir şey. :)-D tencere-kapak olmuş aga 1 otobüs genişliği 2,5 metre olsun 2 tanesi 5 metre ediyor 6 metre genişliğinde yol yapmanın mimarlıkla ilgisi yok sonra o yol 8 metre genişliğinde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kuddusi, çarşamba günleri o yolu kullanma florya'ya giderken, aqua florya falan derken baya trafik olmaya başladı o yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 evet ya,ben de her zaman geçmiyorum, o yüzden bilmiyordum. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Yol ortasındaki evi çekip göndereyim mi bilemedim Bursa dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 HAHAHA. o da mı var, göndersene?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 İstanbul'u komple kapatsalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Aynen beni çok geriyor ya o şehir. Hiç yaşamayı düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar