marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Arkadaslar acil nakite sıkıştıgım icin kullanmadigim klavye mause ve kulaklıgımı satıyorum. Mause G500 Klavye logitech g15 Kulaklık Creative SB Tactic 3D Alpha Mikrofonlu Oyun Kulaklığı Aklimda hic fiyat yok mause sifir gibi elim 5 kereden fazla degmemiştir ve kulaklikta oyle ikisini ayni anda gold pc altunizadeden aldim 2 ay önce garantileri devam etmekte. Klavye bir senelik fakat gayet temiz. Hepsinin her özelligi çalişiyor. Resim ekleyemedim isteyene mail atarim.( nasil eklenir bilmiyorum) istanbul ici beykoz kadiköy ulus kasımpaşa dan elden teslim ederim. Fiyat bilgim yok ltfn tekliflerinizi msj atiniz kimseyi kaziklamaya niyetim yok ama alcagm para azcık işimi görsün yeter.. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Arkadaslar 130 tl fiyat belirledim almak isteyen varsa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 g15 tek ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Dostum mesaj kutun dolu msj atamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben alırım bunu sanırım, kredi kartı ile alma imkanımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 beykoz ulus kasımpaşa ve kadıköyde teslim edebiliosan bence bütün istanbulda edeiblirsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ev iş okul adresleri :) kartla sahibinden üstünden satiş açarim fakat komisyona karişmam kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ayrica g13 var satilik arkadaşlar sadece 1 tusu calişmiyor basili kaldi açmadim içini açilirsa calişir sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Arkadaslar yaptigim arastirma sonucu kulakligim alpha versiyonu degil sigma versiyonu imis dolayisi ile arada ciddi fiyat farki cikti. Onceki belirledigim fiyat biraz assagi fiyat olmus malzemelere gore. Ozurdiliyerek fiyati guncelliyorum. G13 haric diger ekipmanlara 240 tl gibi bir rakam istiyorum. Ilgilenenler tekrardan pm atarsa konusalim. Iyi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 G500'e tek olarak ne kadar istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ne verirsin ben satayım benimkini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 50 dedim de beğenmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 vatanın %25 indirimden bi karışık tost ve 2 ayran parasına alabiliyorum çok istiyosun yazmam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hala satılıktır 180tl ye birakiyorum arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar