_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 evet abide diyorum işte sen sormazsın ben söliyim.temiz abi. ha ben italyanın kuzeyindeyim buarada.güneyine çok sallıyolar bizim batı-doğu köylü-şehirli davası misali belki orası hakkaten pistir romadan aşşasını görmedim daha onu bilemem.ama bildiğim gördüğüm kadarıyla temiz hepsi. iyiler abi neredeyse her konuda iyiler bizden adamlar.bok konusunda bile iyiler yani. ülkemide gayet seviyorum yanlış anlama ama böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 gavuristan'da sokağa çıkıyorsun ağır bir domuz kokusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bu arada ilk mesajtan tek bir şey anladıysam bir daha kıçımı yıkamak nasip olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 domuz eti kokuyo ama hakkaten.sokak değilde domuz etinin kendisi leş gibi kokuyo. ödev yapıcam yapamadım çeto sana italyanın götü temiz diye anlatmaktan.alıcağın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 halbüsü arkoynan yıkasalar mis gibi olacak o sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 tuvaletten çıkarken 2 sn elini yıkamayan insanların olduğu ülkede, yabancı memlekettekilerin götünü yıkamayı düşünemeycekleri üzerine konuşuyoruz şimdi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 son bide şunu söliyip kaçıyorum bok muhabbeti içinde kusura bakmasın kimse.isterlerse o bidet denilen zımbırtıyı hiç kullanmasınlar adamlar ''her gün'' bazen günde 2-3 kere duş alıyo.her allahın günü.hertürlü temizleniyo zaten o sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bir hemoroid oranlarına bakmak laızm kim daha kaliteli sıçıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 KuddusiMavra said: _Rave said: hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar. al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur. heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları. http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/15343946.asp istanboul merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ortalama dus alma suresi 2.5 gun falandir tr de.Hala eu,abd ile karsilastirmalar vs. olmamis. Genele bakildiginda,ancak araplarla yarisir bizim toplum ancak temizlik konusunda. Buyuksehirler de dahil, eve gelen 10 tane elektirikci, sucu vs nin 9 unun ayaklari ustu basi, tahummul sinirlarini zorluycak derecede pis kokar turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 FIRANSIZLAR KOVAYA KAKA YAPIP CAMDAN AŞAĞI ATIYOLARMIŞ :)))) SONRA KOKTUKLARI İÇİN PARFÜMÜ İCAD EDMİŞLER :))) SONRA Bİ DE KAKALARA BASMAMAK İÇİN TOPUKLU AYAKKABI YABMIŞLAR :))) comment posted by janissary31f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben sorana turkum birader diyorum, begenmezse atara atar, gidere gider, giresun merkez, kafasina gore herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 diyo musun la gerçekten. yaman delikanlıymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 karadeniz cocuuyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 10 sayfa olmuş hemen vay ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 cok boktan bi muhabbet yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 rus kızları, rus kızları diyorum.. ben böyle temİz, düzenli, mis kokan bir ırk daha görmedim. al bi tanesini yala yala bitiremezsin. oh mis... soran olursa kuzenim yazdı benım hesaptan.. asdf hatun baya baya şüpheleniyor buradan. azcık düzgün forummuş gibi davranın, ortalığı toparlayın.. edit : la olm kaç kere dicem para vermeyin şunlara.. gelin marmaris'e 1 saat için harcadığınız paraya 10 gün geçirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 250 dolarlık alıyorum ben hakketten yala yala bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sen vazgeçtin ama wall of shit pm olarak geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 o ne olm? neyse,iki laf edeyim. referansın kıçını yıkamayan kıçıkırık adını sanını duymadığım bir müzik grubu ise vay halimize. üstelik ben hiçbir yerde türkler ter kokmaz ya da ter ne güzel koku diye bir iddiada bulunmadım ki!!! tartışılan konuyu amacından başka yere taşımakta üzerinize yok arkadaşlar. benim söylediğim gün boyu kıçı b.klu gezmenin normal bir davranış olmadığı,bunun uygarlık olduğunu kabul etmiyorum.benim düşüncem bu.isteyen yalasın,isteyen sevsin,isteyen ne yaparsa yapsın;o ayrı mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kim geziyo ya kici boklu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 :) ne olur yeniden başlamayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Ben anadilini bilmeyen Kazaklar tanıdım ne Türkü be. "Biz de müslümanız" der gibi yamanmak için demiştir yoksa normalde adamların tarihte Göktürk imaratorluğu diye bir devletin varolduğundan haberi yok, gaipten mi gelecek kendisinin Türk olduğu fikri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 çok şaşırmamak lazım. bizim memlekette bizzat başbakanın türklükle ne kadar ilgisinin olduğu ortadayken kazakların da içinde millet bilinci ile ilgisi olmayan adamların çıkması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar