Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz de Türk'üz abi...

chrome

Öne çıkan mesajlar

evet abide diyorum işte sen sormazsın ben söliyim.temiz abi.

ha ben italyanın kuzeyindeyim buarada.güneyine çok sallıyolar bizim batı-doğu köylü-şehirli davası misali belki orası hakkaten pistir romadan aşşasını görmedim daha onu bilemem.ama bildiğim gördüğüm kadarıyla temiz hepsi.

iyiler abi neredeyse her konuda iyiler bizden adamlar.bok konusunda bile iyiler yani.

ülkemide gayet seviyorum yanlış anlama ama böyle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

_Rave said:

hayır abi bide işin kötüsü türklerle ilgili görüşlere bak en başta çok kötü kokuyolar olur.googleda bile eminim ''why turkish people ...'' diye yazsam çıkar.

al işte...hocam,sen de eziklik var bayağı...yahu onu diyen adamlar zamanında sarımsağı,soğanı kınıyorlardı.şimdi bütün yemeklerinde olmazsa olmaz budur.

heee,türkler çok kötü kokuyor dedikleri bizim almanyadaki,avrupadaki kırolar veya sakallı-çarşaflı tiplerse o başka...ama işte her yerin kırosu da kokar be kardeşim.klasman dışı saymak lazım onları.

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/15343946.asp

istanboul merkez
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama dus alma suresi 2.5 gun falandir tr de.Hala eu,abd ile karsilastirmalar vs. olmamis.

Genele bakildiginda,ancak araplarla yarisir bizim toplum ancak temizlik konusunda.

Buyuksehirler de dahil, eve gelen 10 tane elektirikci, sucu vs nin 9 unun ayaklari ustu basi, tahummul sinirlarini zorluycak derecede pis kokar turkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

rus kızları, rus kızları diyorum.. ben böyle temİz, düzenli, mis kokan bir ırk daha görmedim. al bi tanesini yala yala bitiremezsin. oh mis...

soran olursa kuzenim yazdı benım hesaptan.. asdf hatun baya baya şüpheleniyor buradan. azcık düzgün forummuş gibi davranın, ortalığı toparlayın..

edit : la olm kaç kere dicem para vermeyin şunlara.. gelin marmaris'e 1 saat için harcadığınız paraya 10 gün geçirin..
Sosyal ağlarda paylaş

o ne olm?

neyse,iki laf edeyim.
referansın kıçını yıkamayan kıçıkırık adını sanını duymadığım bir müzik grubu ise vay halimize.
üstelik ben hiçbir yerde türkler ter kokmaz ya da ter ne güzel koku diye bir iddiada bulunmadım ki!!! tartışılan konuyu amacından başka yere taşımakta üzerinize yok arkadaşlar.

benim söylediğim gün boyu kıçı b.klu gezmenin normal bir davranış olmadığı,bunun uygarlık olduğunu kabul etmiyorum.benim düşüncem bu.isteyen yalasın,isteyen sevsin,isteyen ne yaparsa yapsın;o ayrı mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...