Hugrad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 bir yazılımı satın almam gerekiyor ve satın alma işleminde beni eu uzantılı siteye yönlendiriyor,fiyat hem euro hem çok kazık.aynı yazılımın usa versiyonu ise daha ucuz(bu arada direkt usa sitesine tıkla hacı diyenler olabilir,ancak ısrarla eu ya yönlendiriyor).diyorum ki vpn diyelim ki spotflux la usa üzerinden bu programı alsam her kullandığımda ip sorun olmasın diye paso spotflux la mı kullanmak zorundayım yoksa küresel dünya kardeşim bu gün usa yarın hindistan dolaşan biriyim hiç bişe olmaz durumu mu olur? cahilliğimi bağışlayın,teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Programın ne olduğuna bağlı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Online dil kursu.yalnız sen programın ne olduğuna bağlı o diyince hafiften bi ürperdim hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Çalışmayabilir öyleyse, biz nereden bilelim abi? Programı kullanan birine soracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Programın adını da yaz istersen. Belki burada kullanan/kullanmış veya bilen birisi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar