Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Chess.com'a gecmeyi dusunuyorum, kullanan var mi? Turnuva olarak daha iyi gorunuyor, correnspondence chess'e sardim bir de iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Su an itibariyle Chess.com'a gecmis bulunuyorum. Parasini da verdim. Oyuncular acisindan daha az profesyonel ama neredeyse her yarim saatte bir turnuvalar oluyor, oyuncu sayusu cok daha fazla, database cok genis. Sirf oynamak icin en iyi yer degil ama genel bir satranc sitesi olmus. Icinde her sey var. Orta pahalilikta olani aldim, yillik 100TL, video ve egitim programina gerek yok. Ucretsiz de oynandigindan arkadaslarla da rahatca oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o chess.com da bir iki kere bende oynamistim. Soyle sacma bir olay yasadim. Kac dk lik oyun oynamak istedigini seciyorsun ben 30 dk sectim. ikimizde yaklasik 10 dk harcadiktan sonra karsimda baya geri dusmustu. Sonra adam cikti direk. Ama saat hala geri sayiyor wait for reconnect falan diyordu. 5 dk falan bekledim adam gelmedi hala geri sayiyor. Sıkıcı olur hep boyle olursa cani sikilan quit atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bir haftadir deniyorum, olmadi daha. Ama simultane oyun cok kolay oldugundan dert degil benim icin. Asil secme nedenim iste turnuvalar ve surekli para verme derdi olmamasi. Egitici vidyolardan yararlanacak asamayi gectim yani. Su anda 5 turluk bir turnuva oynuyorum, zevkli. Buradaki zamanimin cogunu turnuvalar ile gecirdim. ICC"de gunde bir turnuva olurdu 15 dakika ustu oyunlarla, ona da US saati oldugu icin girmek zor olurdu. Buradaki turnuvalarin kalitesi daha dusuk ama sayinin cokluguyla kazaniyor. Bir de su yaziyi gordum ki, oyuna hayran kaldim: http://www.chess.com/article/view/the-power-of-positional-chess-pt-1---maneuvering Hayvani zevkli bir oyun. Dun bir saat inceledim, kendim farkli varyasyonlar denedim Komodo'ya karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 abi o ilk postta ki oyun 7 saat mı sürmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Oyle. O kadar cok degil, 45 45 oynarken 2-3 saat suren oyunlarim cok oldu benim, bunlar GM bir de. Komodo 5.1 cikti bu arada: http://komodochess.com/ Aldim. Performansi cok iyi, makinemdeki her motordana daha hizli ve guclu gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 artik oynamiyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ICC'de oynuyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 yazmamissiniz merak etmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 satranç mı kaldı olum dota oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Komodo 5.1'e bugfix cikti. Bugfix oncesi versiyonu (ki cok duzgun calisiyor), su anda kullandigi motorlari siralayan ilk kisiye yollayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0RHLtx9r2LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Magnus Carlson 22 yasında yeni dunya sampiyonu oldu konusu var mı bilmiyorum son mac az once bitti. http://tr.twitch.tv/chessnetwork burdan izledim videolar heralde buraya upload edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Yarin Adaylar 2014 maclari da basliyor. 11'de sanirim. Oynayanlar: http://www.chessclub.com/article/fide-candidates-2014 http://candidates2014.fide.com Aronian ile gonlum yine. Favori de o zaten.1: FIDE Candidates Tournament 2014 : March 13th - 31st Khanty-Mansiysk, Russia : http://candidates2014.fide.com 2: Rest Days: March 16, 20, 24 and 28th : Games start at 5:00 AM ICC time : Tie-breaks if required on March 31st : 3: Participants: : GM Levon Aronian ARM 2830 : GM Vladimir Kramnik RUS 2787 4: GM Veselin Topalov BUL 2785 : GM Viswanathan Anand IND 2770 : GM Sergey Karjakin RUS 2766 5: GM Peter Svidler RUS 2758 : GM Shakhriyar Mamedyarov AZE 2757 : GM Dmitry Andreikin RUS 2709 6: : Tie-Break 1) Direct Encounter (in the same point group) : Tie-Break 2) The greater number of victories 7: Tie-Break 3) Sonneborn-Berger-Tie-Break variable : : Time Control: Start with 120 minutes 8: Add 60 minutes after move 40 : Add 15 min. +30 seconds inc. after move 60 : Prize Fund: 420,000 Euros - 1st place 95,000 Euros 9: Map: http://www.welt-atlas.de/map_of_russia_0-9017 10: Type "liblist Candidates14" for games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 carlsen niye yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Bu adamlar onunla dunya sampiyonlugunu oynamak icin yarisacaklar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Carlsen Dunya Sampiyonu oldugu icin direk 2014teki Dunya Sampiyonasi macina katiliyo. Adaylar turnuvasini kazanan Magnus'a rakip olacak. Yil sonunda filan o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 inatla karşıyım ben halen. gördüm depreştim yakında rubik küpü çözmekde spordan sayılırsa hiç şaşırmam lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 her yil unvan maci mi var artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Evet. Daha iyi boyle bence. Benim gibi kac kisi var Pati'de bilmiyorum ama ben oynamak kadar ustun oyuncularin maclarini izlemeyi de seviyorum. ICC ustelik GM commentary ile veriyor hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 ICC Twitch'de kanal acmis: http://www.twitch.tv/internetchessclub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ICC uyeligim bitti, bir sene Chess.com alayim dedim corresponding chess, surekli yenilenen puzzle'lar ve her saat bulunabilen speed chess (15 10) turnuvalari icin. Opening explorer da onemli oldu secmede, database uyeligim de bitiyordu, bu database de veriyor yaninda. Ama ICC'nin GOTW gibi seylerini ariyorum cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 GERGE said: ICC uyeligim bitti, bir sene Chess.com alayim dedim corresponding chess, surekli yenilenen puzzle'lar ve her saat bulunabilen speed chess (15 10) turnuvalari icin. Opening explorer da onemli oldu secmede, database uyeligim de bitiyordu, bu database de veriyor yaninda. Ama ICC'nin GOTW gibi seylerini ariyorum cok. /summon GERGE Ben de tekrardan bi gireyim dedim satranç işlerine acaba ICC mi Chess.com mu önerirsin? Şu anda GM commentary, detaylı tutorialımsı videolar ile ICC bana daha yakın görünüyor ama sen ne dersin GERGE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Egitim vidyolarina bakmiyorum ama sirf oynamak icin Chess.com'un da, ICC'nin de ustunlukleri var. ICC'de uzun oyun (45 45 gibi) daha kolay bulunuyor, Chess.com'da kisa oyunlar ve 30 dakika sirasi filan genelde saniyeler icinde oyuncu buluyor sana. Chess.com'da 45 45 icin de oyuncu 1-2 dakika beklersen geliyor ama. GM yorumlu oyunlar Chess.com'da da var ama en pahali olani alirsan. Yillik 100TL olani aldim ben. ICC ile ayni ozelliklei veren ICC'nin yillik 170TL'sine karsi 210TL. 100TL'lik benim pakette sadece Chess TV'yi izleyebiliyorsun canli olarak. Chess.com'un 30 dakikalik oyunlarinda bazen zaman sikintisi yasaniyor ama iyi. Turnuvalar filan ama asil aldiran kismi, Chess.com'da surekli turnuvalar oluyor. Speed chess turnuvasi, 15 dakikalik oyunlar sadece ama guzel yani. Ama acikca soyleyebilirim ki ICC'de oyuncular daha kaliteli. Chess.com'da para verilmeden de oynanabilmesinin etkisi var tabii bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar