imamizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ankarada 3500 lira mayışlı proje bazlı çalışıcak unity bilen developer lazım. hali hazırda yapılmış oyunun mobil sürümünün yapılmasında çalışacak. iletişim için öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 maaş çok iyiymiş keşke unity bileydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 gözlerim doldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 sonra türkiyede neden işssizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 proje bazlı 3500 maaş az gelmiş olabilir, 1 ayda bitirmemiz lazım deniyorsa mesela =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 hemen öğreniyorum hacı tuto muto varsa gönder pazartesi başliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 detaylar konuşulur. öyle 1 ayda kesin bitecek gibi bir durum olsaydı 3,5k liraya şu işi yapacak adam lazım diye konu açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Birkaç ay önce Unity eğitimi almak çok istiyordum (biraz maya eğitimim var) ama iş bulamazsam neye yarar dedim vazgeçtim. Strese girmek istemiyorum zaten, öyle kolay birşey degil... Yani temel bilgisi olmayan insan için zor. Hadi ben öğreniyim diyerekten öğrenip,iş bulamaz kimse. 10 ay civari eğitim şart zaten bilmeyen için. Bu da öyle bir anım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 10 ay fazla degilmi yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 şahsen orta seviye c# bilen adama ingilizcesi iyiyse ve doğru kaynaklarla ilerlerse 1 ay yeter aslında. ama en iyi eğitim bile deneyimin yerini tutmadığı için bi kaç ay kendi başına uygulama geliştirmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Orta seviye c# yeter mi bilmem ama oyun yapımı ekip çalışması ve unity dinamiklerindende anlaması lazım programcının. C# bilen adam bulursun orası zor değil ama memleketimiz programlamanın feriştahını bilip tek bir user interface ile çalışan program yapmamış adamla dolu siyah ekran mühendisi yetiştiren üniversitelerimiz sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 fizy isminden nefret ederim... fizy ci çocuklarla çok mahkemelik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 cantuğ da biraz garip bi isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 fizy45 said: Orta seviye c# yeter mi bilmem ama oyun yapımı ekip çalışması ve unity dinamiklerindende anlaması lazım programcının. C# bilen adam bulursun orası zor değil ama memleketimiz programlamanın feriştahını bilip tek bir user interface ile çalışan program yapmamış adamla dolu siyah ekran mühendisi yetiştiren üniversitelerimiz sağolsun... siyah ekran mühendisi ne abi, cs bölümlerinde oturup user interfaces dersi mi koyacaklar ? discrete math ve programming languages dersini aldıktan sonra kişi istediğini öğrenir o saatten sonra, SICP okusa da fena olmazdı tabi. unity kısmına gelirsek, oldukça profesyonel bir oyun dizayn etmek isteyen kişinin lineer cebirden, computer graphicsten haberi olması gerekir. c# bileyim her şeyi yapayımdan ibaret olması beklenemez ki. 13-14 yaşında bebelerin takıldığı oyun forumları var oradaki unity bölümlerinde görüyorum adamlar quaternion, modelview matrixler falan kod örnekleri var ama bunların ne olduğunu bilmediğin sürece hazır kod yapıştırarak oyun yapmaktan öteye gidilmez. ben bilgileri körelttiğini düşündüğüm için unity dahil hazır oyun motorlarının bu kadar bağımlılığına karşıyım şahsen. bir oyun "nasıl" yapılıyorun cevabı için iyi ama uzun vadede kullanım bence tek bir şeye bağımlı ediyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar