Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir istilası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 01 Eylül 2004 23:56 tarihinde demiş ki:
bitti resimler bizden bu kadar :) ben yatayım ya.

o kadar yedikten ve içtikten sonra eve gelip bir de mantı yedim 1 tabak şimdi uykum geldi işte =p

Yat leyyyn. kalan sağlar bizimdir :D
Mesaj tarihi:

ehaha orda bilekaysın elinden ziyade bnm kafa kaplamı$ :D herkes tepi$ip dururken egılıp bırının apı$ arasından kafayı uzattım eheh

burda herkes havaya baksın dedıler ben kızlara bakıodum ehahe

Vallaha çimlerin azizligine ugradık :D llama dada az var dikkat ederseniz :) bu arada oth(ot)ranx ıslandı yerıe attırdılar dıyelım dıye ılkokul 5 esprisi yabıyodu ehah

burdada oth(ot)ranx kızları görmekten iice abardı ve bilekaysı yatırdı cimlere dırek ayıp ayıp!

otranx kulak yabıcak kdr sevıyesını du$urmu$ :D

[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
bida yabalık cok zevklıydı ama konser ve paintball ı$ı yapalım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 02 Eylül 2004 00:05 tarihinde demiş ki:
bida yabalık cok zevklıydı ama konser ve paintball ı$ı yapalım =)

niye konser işine kafayı taktın abi?[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
içimde bi ukte var böyle.hanı o kdr konser oldu bırıne gıdebıldım dıyebılelım maksat :) ztn gıder 1-2 $arkı uzaktan dınler sora mekanımıza alsancak lımanının oraya akarıs =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
Yaf ben gittim baktım oth la metboy aha dedim yanalrına gittim baktım 5 dakka olmadan millet çoğalmış oha noluyoz demeden bi barış çağrış irkildim arkadaşlar :). Ama arkadaşa sözüm olmasa kalırdım herkesi bi şöle göreyim diye geldim zati gördüm de maşallah.[signature][hline]Alma?
Mater?
Mesaj tarihi:
lixad abi bi dahakine kimseye söz verme cok $ey kacırdın =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
bi baktım abi kordonda, bi grup arkadaş depreşio, gittim yanına , dedim kesin bunlardır, doğruda çıktı dediklerim, Serkan kardeş'in nicki ne ayrıca bana ulaşsın burdan?? - fatih ayrıca ben[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
seko=llama[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
@drizzt flm yada quote yapsaydın prawler? :) karı$ıyor cunku. bende bakıyorum nıye bende serdar demı$ fln dıye usttekı msj ı okuyunca caktım :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 02 Eylül 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
Vallaha çimlerin azizligine ugradık :D llama dada az var dikkat ederseniz :) bu arada oth(ot)ranx ıslandı yerıe attırdılar dıyelım dıye ılkokul 5 esprisi yabıyodu ehah

azcik soyledigin kelimelere dikkat etsen ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 02 Eylül 2004 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Mesaj tarihi:
Pyro çok yakışıklı adamsın ama şu kaşları biraz küçült beah :-P[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
tamam zamanında kaçmışım ortamdan, adamlar aşmış :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
ben paintball bulmuştumda web sitesi adamlar alsancaktaymış adam başı 50 milyon extra 2500 top da 200 mil miydi öle bişidi bi dahaki sefere haber verin-verdinizde ben görmedim heralde- bende gelmek istiyorum walla
ahanda site http://www.sualti.net/egepaintball//fiyat.html si [signature][hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 02 Eylül 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 02 Eylül 2004 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ney 200 milyon mu nasıl hebe? hmm.

birbirimize oyun hamuru filan fırlatsak daha karlı oluyo galiba :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi
Mesaj tarihi:
pyro ufakmış . blackice da tahminimden uzunmuş. pyro tam bekledğiim gibi çirkin cıkmıs. blackice sivilcelerinden arınmış daha güzel olmuş. güzel yani tam beklediğim gibi

ben olsam ortamlara feci akardım :D

istanbul bulusmasına gelin :)[signature][hline]www.elma.forumu.com
  • Yeni Oluştur...