Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sifir retina display Macbook (Nerdeyse US fiyatina)


di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

TR'de fiyatlar ne alemde hic bir fikrim yok ama bi sansimi deneyeyim dedim.

Groupon'da indirim var su anda, 1400 pound'a satiyorlar aletleri. (Apple US Store fiyati 2199 dolar).

Haziran 8'de TR'de olacagim, yanimda 4 tane getirebiliyorum. Saga sola sordum, genelde %10 gibi bisey koyuyorlarmis urun getirirken, ben duz hesap 200 TL istiyorum urun basina.

Alisverisi nasil yapariz derseniz, parayi pesin olarak alirim TR banka hesabima, urunu siparis ederim parasini burdan odeyip, gelince de Izmir, Mersin-Adana ya da Istanbul'da elden teslim ederim ya da kargoya veririm kargo size ait olmak uzere.

Urunu hic acmayabilirim ya da getirmeden once burada acip kontrol edebilirim herhangi bir sorunu var mi diye, tamamen size kalmis.

HSBC ben burdan cekerken pound'u 2.79-2.80'den ceviriyor bu arada. Ne kadar eder diye hesaplamak isterseniz (2.80 * 1399) + 200 diyebilirsiniz. 4100 liraya geliyor kabaca.

edit : Urun link'i

http://www.groupon.co.uk/deals/national-deal/ASK-Direct/20684284
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saniyorum ki stokta olmadigi icin fiyati oyle o aletin. =) Yine de TR'den almaniz daha avantajli olur tabi ama fiyat olarak daha uyguna alamiyorsunuz sanirim.

Bu arada 4 tane siniri sadece bu alet icin. Uzmani degilim ama bir kisi bir cihazdan 2 tane getirebiliyor diye biliyorum. Haliyle 2 macbook 2 kindle 2 nook diye uzar gider liste.

Bos valizle gelip Turkiye'de kalan kiyafetlerimi falan ailp donucem, haliyle kafadan bi 30 kg hakkim var bu is icin kullanabilecegim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh pupanin stok olayina pek guvenmemek lazim, ben de yeni aldigim icin arastirdim baya da sitelerinde gozukmeyen urunu hangi magazasina sorsam elimizde var dediler :p

fiyatin 4500 olmasinin nedeni bir onceki gen. olmasi; 2013 basinda minor bi upgrade geldi.

reampage in dedigi gibi genelde uk pek avantajli degil. orda 2300£ olan model burda 6200 lira mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet degil. Olmamasinin sebebi de vergilerinin bizdekine benzer bir vergi sistemi uygulamalari diye tahmin ediyorum. Bizde 75 euro olan gumruk limiti burda 10 pound mesela. Bildigin 27-28 TL yani. Onu gecen hemen herseye cakiyorlar vergiyi. Onun disinda kafadan bi %20 vergi oduyosun urun ihrac ederken. Sonrasinda bizdeki KDV gibi VAT falan ekliyorlar iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...