bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mayhem said: sitenin sağ üst köşesindeki uyarıya bakar mısın bi a ! baktım çocuğum, resim paylaşmasını öğretirsen sevinirim sağol
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 benim evimdeki koltuklar köpek derisi hatta.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 benim mouse da kediden kopekten yapilmis sanirim. made in china yaziyo altinda
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 off tamamını okudum da cahillik ete kemiğe bürünmüş lan ahaha sinirim bozuldu, teyzeyi kim doldurmuşsa çantasını kıskandığındandır abi ahahah
DrStein Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 poloyu çin malı çantaya mı koymuşlar?
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 said: ilk gün çok kötü kokuyordu welcome to leather 101
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe?
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Made in Turkey daha kuşkulu asıl.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çin malı olmayan bir şey kaldı mı yahu, ekmeği bile çinden getirecekler neredeyse. ayrıca hediye ne olursa olsun atılmaz çok ayıp.
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 tuvalet deliğini apartman girişine aktardım ben de. lanet olsun kapitalizm yaratımlarıyla beslenmiş vücut ekstraktlarına.
FYODOR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çinliler kendilerini zor besliyor. eğer yiyebilseler, birbirlerini yiyecekler. durum öyle vahim çin'de. şimdi burada yazsam nerelerde sebze yetiştirildiğini "hadi len" dersin. kömür, karbonhidrat ve protein sıkıntısı çekiyor koca memleket. kediye köpeğe takmışsın sen.
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Asteroth said: bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe? İşkence görmüş zavallı köpeklerin derisinden yapılmış çantaysa evimde dursun mu?
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 FYODOR said: çinliler kendilerini zor besliyor. eğer yiyebilseler, birbirlerini yiyecekler. durum öyle vahim çin'de. şimdi burada yazsam nerelerde sebze yetiştirildiğini "hadi len" dersin. kömür, karbonhidrat ve protein sıkıntısı çekiyor koca memleket. kediye köpeğe takmışsın sen. yaz
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Adamlardaki köpek bizdeki kuzu veya dana gibi o yüzden boşuna atmışsın çantayı. Türkiye üretimli köpek derisi olsa anlarım ama çindeki gayet normal ki büyük ihtimal köpek derisi değildir çünkü matah bir deri olsa 50 kere populer olurdu.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bucurukunannesi said: Asteroth said: bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe? İşkence görmüş zavallı köpeklerin derisinden yapılmış çantaysa evimde dursun mu? Yahu durmasın da, pencereden niye atıyorsun?
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 okuduğum en mal şeydi, zekam falan geriledi okurken.
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 her deri işlenmeye uygun değildir bide
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Asteroth said: bucurukunannesi said: Asteroth said: bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe? İşkence görmüş zavallı köpeklerin derisinden yapılmış çantaysa evimde dursun mu? Yahu durmasın da, pencereden niye atıyorsun? Napim evladım, akşam çöp saatine kadar bekleyemedim:( zaten 15 dakika içinde plastik/şişe toplayıcı kadın aldı götürdü....
xieon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Asteroth said: bucurukunannesi said: Asteroth said: bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe? İşkence görmüş zavallı köpeklerin derisinden yapılmış çantaysa evimde dursun mu? Yahu durmasın da, pencereden niye atıyorsun? asdasda kedi köpeği koruyacaksan doğayı da koru git çöpe at pencereden atmak nedir ya
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 xieon said: Asteroth said: bucurukunannesi said: Asteroth said: bucurukunannesi said: Pencereyi açtım, POLO marka ve öteki ne marka bilmiyorum ama Kızılay'da büyük bir mağazadan aldığım iki çantayı da çöpe attım. Arkadaş manyak mısın, pencereden niye atıyorsun çöpe? İşkence görmüş zavallı köpeklerin derisinden yapılmış çantaysa evimde dursun mu? Yahu durmasın da, pencereden niye atıyorsun? asdasda kedi köpeği koruyacaksan doğayı da koru git çöpe at pencereden atmak nedir ya Çöp derken gündüz olduğu için attığım yerde çöp yoktu, (Ankara'da çöpler her gece toplanır) kaldırıma attım yani, 15 dakika sonra plastik vs. toplayıcılar var ya, alıp götürdüler sevinerek...yani bir yeri kirletmedim merak etme... (fotosunu ekleyebilsem attığım yerde çöp olmadığını görecek herkes)
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 okunabilirliğin mına koymuş bu sayfa
Öne çıkan mesajlar