sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: O zaman uefanin bu sene toplanan puan kriterine gore karsilastiralim takimlari. Bonus puanlara ragmen benfica > schalke. Fb > gs. Ha derseniz ki objektif kriterler degil old boyz kriterleri isler, karismam. En buyuk gs ve kazim. ahahaha olm gerçek anlamda İNANILMAZSIN lan. uefa puanlaması saçmalık diyorum sana. bi takımın istikrarını gösterir o kadar. sen de o zaman bu seneye bakalım diyorsun. uefa'da 1001 tane kıytırık takım yenip şu puanlara göre manu-arsenal'in önüne geçmiş fenerbahçe mesela. keza benfica da... önce takımın oynadığı topun kalitesine ve kendi ligindeki durumuna bakıcan. sonra o ligin kalitesine bölücen bu performansı. ama size göre benfica 1. olduğu için portekiz liginde inanılmaz bir takım oluyor. ayrıca muhteşem kaliteli bir kadrosu da yok ayrıca adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Myshkin said: benfica'nın schalke'den iyi bir takım olması niye bu kadar koydu ki size niye koysun ki, bize ne. Ayrı liglerin insanlarıyız beyler. bizi ilgilendirmiyor arkadaşlar uefa ligi, alıp geçmişiz zaten. Hani şu an cidden çaykur rizeyle sizin, bizim açımızdan bakıldığında ki yeri aynı. kendi kendinizi kandırmayın istiyoruz,hani tamam bişiler elde edilmiş güzel hoş ama sıralama falan yapıp biz çok süperiz demenin bi manası yok. hani eğlenmek güzel ok, ama paçavra gazetelerin goygoylarına aldanmayın. Neymiş yenilmeyen takım yokturmuş. E evet yok, ama bunu sırf çok maçtır yenilmiyor diye benfica-fb maçına yormak nedir arkadaş, oldu olcak 4.lig takımları arasındada yapın bunu. Mesela,barcelona 4-0 yenildi, real madrid 3-2 yenildi, haaa o zaman yenilmeyen takım yoktur dersin. sonra goygoyda goygoy,FB şöle iyi böle iyi, nasıl kaldıysa içlerinde sonradan çıkıo hırsları. Futbol bi matematik oyunu değildir, unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Yanlış. Alman Ligi >>>> Portekiz ligi. Ben farklı birşey mi demişim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Daha iyi değil çoooook daha iyi. Normal şartlar altında burda normalden kastım Mourinho sezonları tarzı sezonlar haricinde Portekiz ligi 1.si ile eşleşmeyi Alman ligi 2. si ile eşleşmeye tercih ederim ben herzaman. Çoğu insan da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Al işte Dark'ın yazdığı istatistik de gösteriyor zaten. Schalke ŞL takımı Benfica da AL takımı. Aynı Galatasaray'ın ŞL takımı Fenerbahçe'nin TSL takımı olması gibi :) şl takımımı AHAHAHAHAH allah iyiligini vermesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya sorunun çıktığı yer belli.Benfica çıktığında şimdi göreceksiniz gününüzü diyenler maçtan sonra bu takımda bir cacık yokmuş,köy takımıymış imajı vermeye çalışıyorlar.Fenerbahçe,kendisinden üstün bir takımı üstelik çok iyi bir futbolla eledi bunu kabul etmek gerekiyor.Bu arada bu büyüklük lafıma karşılık Fener'i küçümseyecek mesajlar atmadan önce Benfica,GS'den da daha büyük bir takım diyerek cümlemi bitireyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yine mi aynaya baktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Asriel said: Ya sorunun çıktığı yer belli.Benfica çıktığında şimdi göreceksiniz gününüzü diyenler maçtan sonra bu takımda bir cacık yokmuş,köy takımıymış imajı vermeye çalışıyorlar.Fenerbahçe,kendisinden üstün bir takımı üstelik çok iyi bir futbolla eledi bunu kabul etmek gerekiyor.Bu arada bu büyüklük lafıma karşılık Fener'i küçümseyecek mesajlar atmadan önce Benfica,GS'den da daha büyük bir takım diyerek cümlemi bitireyim:) Bu lafı diyorsan azıcık çabala, Benfica ile eşleştiğinde FB ne demişim bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Daha iyi değil çoooook daha iyi. Normal şartlar altında burda normalden kastım Mourinho sezonları tarzı sezonlar haricinde Portekiz ligi 1.si ile eşleşmeyi Alman ligi 2. si ile eşleşmeye tercih ederim ben herzaman. Çoğu insan da benimle aynı fikirdedir diye düşünüyorum. Portekiz ligi 1.si Porto değilse muhtemelen evet ama değilse hayır.ŞL'nin en tecrübeli takımlarından biri ve 1 ŞL şampiyonluğu olan bir takımdan bahsediyoruz.Ayrıca Portekiz milli takımının yarısını oluşturuyorlar nerdeyse.Ya zaten bakmayın son 2-3 yıla kadar Alman takımları rezaletti Avrupa'da.Bunun nedeni de Dortmund'un düşüşüydü.B.Münih ve Dortmund dışında ciddi anlamda yenilmeyecek takım yok.Gerçi bakalım Dortmund tekrar ne zaman düşüşe geçecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Benfica ciddi rakip ama Fenerbahçe'nin dengi. %51 Benfica geçer turu bana göre. Demişim, Aykut Kocaman maçtan 1 gün önce ne demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Asriel said: Ya sorunun çıktığı yer belli.Benfica çıktığında şimdi göreceksiniz gününüzü diyenler maçtan sonra bu takımda bir cacık yokmuş,köy takımıymış imajı vermeye çalışıyorlar.Fenerbahçe,kendisinden üstün bir takımı üstelik çok iyi bir futbolla eledi bunu kabul etmek gerekiyor.Bu arada bu büyüklük lafıma karşılık Fener'i küçümseyecek mesajlar atmadan önce Benfica,GS'den da daha büyük bir takım diyerek cümlemi bitireyim:) Bu lafı diyorsan azıcık çabala, Benfica ile eşleştiğinde FB ne demişim bi bak. Lafımı sana mı söyledim?Abartısız %80 GS taraftarının söylediği şeye cevaptı benimki.Sanki burda tek GS lı sen tek FB'li benmişiz de karşılıklı tartışıyoruz imajı verme:)Ona bakarsan Fenerliler de de büyük çoğunluk keşke Chelsea çıksın derken ben inatla Chelsea çıkmasın diyordum nedenlerini de yazmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Asriel elemiş bile Benfica'yı. Ha bence de turu geçer fener ama direk eledi sert olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya işallah geçer diosn sonra ertesi gün fb taraftarı gelio "nası kodu nası kodu amaağğğ" yapıolar. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Zegna said: DeathLord said: Al işte Dark'ın yazdığı istatistik de gösteriyor zaten. Schalke ŞL takımı Benfica da AL takımı. Aynı Galatasaray'ın ŞL takımı Fenerbahçe'nin TSL takımı olması gibi :) şl takımımı AHAHAHAHAH allah iyiligini vermesin :) şikeyle kirlenen ligimizde temiz kalmaya çalıştığımız için fenerasyonun da etkisiyle clye katılacak sıralamaya giremediysek bizim suçumuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o değilde şu şike olayı sayesinde en az 3 senelik goy goy malzemesi çıktı ligimizin marka değeri arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 işin kötüsü bunlar bi yenilirlerse olayı cemaata dış güçlere falan bağlicaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 neyse en buyuk gs. sonra schalke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 inş. seneye şalkeyle bir avrupa maçı oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: fizban said: O zaman uefanin bu sene toplanan puan kriterine gore karsilastiralim takimlari. Bonus puanlara ragmen benfica > schalke. Fb > gs. Ha derseniz ki objektif kriterler degil old boyz kriterleri isler, karismam. En buyuk gs ve kazim. ahahaha olm gerçek anlamda İNANILMAZSIN lan. uefa puanlaması saçmalık diyorum sana. bi takımın istikrarını gösterir o kadar. sen de o zaman bu seneye bakalım diyorsun. uefa'da 1001 tane kıytırık takım yenip şu puanlara göre manu-arsenal'in önüne geçmiş fenerbahçe mesela. keza benfica da... önce takımın oynadığı topun kalitesine ve kendi ligindeki durumuna bakıcan. sonra o ligin kalitesine bölücen bu performansı. ama size göre benfica 1. olduğu için portekiz liginde inanılmaz bir takım oluyor. ayrıca muhteşem kaliteli bir kadrosu da yok ayrıca adamların.uefa planlamasi sacmalik. uefa sacmalik. hersey sacma. bana objektif bir kriter soyle. topun kalitesi ve kendi ligdeki duruma bakiyorum. kendi liginde lider. topun kalitesine bakiyorum 4-5 ay yenilmemis takimdi. heriflerin iki hafta once derbide attigi golu dibiniz duserek izlediniz hepiniz. peki, mukemmel gs'li kriterlerine gore nedir bu takimi schalke'den kotu kilan ? alman ligi portekiz liginden iyi oldugu icin mi schalke daha iyi takim ? almanya kazandigi icin schalke daha mi iyi olmus saiyliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hayır Schalke Şampiyonlar ligi gruplarından lider olarak bir üst tura geçerken Benfica 3. olup UEFA'ya düştüğü için Schalke daha iyi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Şalke büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka büyüklüktür işte. Adı konamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o zaman bate borisov da manchester city'den iyi takim ? bate 3. oldu manchester 4. cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: Hayır Schalke Şampiyonlar ligi gruplarından lider olarak bir üst tura geçerken Benfica 3. olup UEFA'ya düştüğü için Schalke daha iyi takım. ahaha celtic falan da daha iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ayrıca Şalke İmparatorluğu ortalıkta yoksa, almanya yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yok Celtic gibi takımlar böyle arada sırada Benfica gibi takımları yakalayıp altına alıp gruptan çıkabiliyorlar işte. Örneğin çok marjinal oldu ;) Gruptan lider çıkmak ile 2. çıkmak arasında biraz fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar