forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ben trolliyorlardır herhalde diye cevap yazmadım ama ciddi galiba fenerliler rm vs benfica yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 rm vs benfica postu hangisi olm ben bulamadim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ima var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 benfica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea'nin en basta olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea köy takımı bu sene şlye zor gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea ye amerikada zenciler giriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rerore said: fener hem güzel oynadı hem de oynatmadı ama gerçek benfica bu değil düşüncesi var hepimiz de ya da gerçekten balon bir takımmış fener ayarında bir takım işte bir chealse shalke değil real madird hiç deil schalke'nin çatır çatır ayağa oynayarak 20 pas üst üste yaptığını gördük valla. benfica 3 pas yapamadı. fener çok mu pres yaptı? hayır, adamlar boş olan kendi oyuncularını bulmak yerine topu ya taca ya da fenerlilere atıyorlardı. hani ben izlemedim benficayı bu sezon (eminim burada benfica şöyle böyle diyenler de 1 maçtan fazla izlemediler o da ayrı) ama izlerken bu muymuş türkiye'de herkesin bu kadar abarttığı benfica dedim. iyi takım dediğin düzgün bir şekilde atağa çıkar yani topu ayağına dolaştırmaz. belki de gerçekten iyidir benfica ama yarı final heyecanı falan gelmiştir. ha bu arada benfica'da baya bir eksik vardı sanırım, o da etkilemiş olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya GS'a karşı 20 pas yaparsın tabi.Abi rakipleri konuşana kadar kendi takımınızı da konuşun.GS çok ofansif bir takım ve doğal olarak rakipleri de daha rahat hücum futbol oynayabiliyor.Fener kapanan ve pres yapan bir takım ve dolayısıyla rakibi oynatmamaya yönelik oynuyor.Schalke için Benfica'dan iyi yorumu yapmayın allah aşkına.Fenerbahçe ile GS aynı takımlarla oynasın Fener daha az gol yer,GS daha çok gol atar budur yani.2 takımın oyun anlayışı çok farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: E doğru söylemiş adam. Orada tek tartışmalı takım Schalke ona da sen biri büyük dersin başkası diğeri büyük der. Bence yakın takımlar birbirlerine, birisi büyük ligin yeto takımı diğeri yeto ligin büyük takımı. Ha 2 takım da diğerini donunda sallayamaz benim fikrim bu. Ha ama Real Madrid'le falan karşılaştırmayın Benfica'yı komik olmayın yani. Darkrider'la olan tartışmamızda yeteri kadar açıklamıştım. Benfica'nın ne olup ne olmadığını öğrenmek istiyorsan aç bak Şampiyonlar Ligi grubunda ne yapmış, kimin arkasından 3. olup avrupa ligine gitmiş falan. O işler öyle olmuyor ama.O zaman Schalke hangi gruptan lider çıktı?GS kimlerin önünde hangi şans faktörleriyle gruptan çıktı diye uzar gider konu.Ayrıca kafa kafaya oynadığınız Braga'nın Benfica'nın 24 puan gerisinde olduğunu hatırlatır,giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 braga kıyaslanmaz canım, gayet yeteneksiz takım braga. bu arada dediğine de katılıyorum fener kapanıyor, gs ofansif oynuyor. ama pres yapmadı fener pek, buna rağmen top yapamadı benfica, bundan bahsediyroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: braga kıyaslanmaz canım, gayet yeteneksiz takım braga. bu arada dediğine de katılıyorum fener kapanıyor, gs ofansif oynuyor. ama pres yapmadı fener pek, buna rağmen top yapamadı benfica, bundan bahsediyroum. Ömer Üründül tarzı yorum hocam bloklar arası mesafeyi ne kadar kapalı tutarsan,top yapması o kadar zorlaşır bir Barcelona değilsen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Schalke'nin geride bıraktığı takımlar. Arsenal(4), Olympiakos(1), Montpellier(8). Benfica'nın gerisinde kaldığı takımlar Barcelona, Celtic Geçebildiği tek takım Spartak Moskov. Elediği takımlar da leverkusen(3), Bordo(9), Newcastle(16). Bidaha bi karşılaştır bakalım. Arsenal'in olduğu ŞL grubundan lider çıkan takım mı yoksa Celtic'in altında kalıp ŞL'den elenen takım mı daha güçlü? Çeyrek finalde elediği takım ligde 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya öyle mi oluyor Avrupa'da o işler?Montpeliler kim ya?Olym o beğenmediğin Avrupa liginde Levante'ye elendi.Arsenal'in bu sezon durumu ortada.Montpeliler 2 puan almış grupta zaten 6 puan ordan 3 puan banko Olympiakos diye hesaplarsın 9 puan etti zaten.12 puanla çıktı Schalke.Bak şu Benfica'ya sen ya Barcelonanın altında kalmış köy takımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Okuman da yok sanırım özellikle parantez içinde takımların şuan ligdeki sıralarını yazdım. Beğenmediğin montpellier ligde Benfica'nın elediği Bordo'nun üzerinde. Beğenmediğin Arsenal liginde 4. Benfica'nın elediği Newcastle 16. Benfica'nın şuana kadar eşleştiği dişe dokunur tek takım leverkusen o da uefa'ya büyük lig takımları ilk turlarda fazla asılmadığından. Benfica Barcelona'nın altında kalmış gayet doğal ama sen gidip de Celtic'in altında kalmış takımı şişirmeye çalışma lütfen komik oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dedi OlumLordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 benfica < schalke diyeni allah carpar oldboyz'a donusur. http://goo.gl/Pllj6 rm > chelsea > benfica > schalke > gs > fb fener tur atlarsa fb > gs olur. uefa'nin siralamasi gayet mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tamam fb > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Olm o zaman senenin başında Braga geldiğinde niye ağlıyordunuz kötü takım diye? Koskoca ŞL 2. pot takımı... Ha beğenmediğiniz Arsenal de en iyi bu arada 6. sırada adamlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 değil ligleri kıyaslaması bile hata, şey gibi bu gs>fb> adana demirspor > bjk gibi bişi bu. elmalarla armutlar kıyaslanmaz, o işte laf olsun torba dolsun, uefadaki çocuklar sevinsin diye yapılmış bi liste. hayır oynanılan topu biliyoruz, izlemesek yicez de öle deil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: benfica < schalke diyeni allah carpar oldboyz'a donusur. http://goo.gl/Pllj6 rm > chelsea > benfica > schalke > gs > fb fener tur atlarsa fb > gs olur. uefa'nin siralamasi gayet mantikli. uefa sıralaması mantıklı mı... o gördüğümüz braga gs-fb'den daha iyi yani... uefa sıralaması son 5 seneyi göz önüne alıyor. 5 sene önce kupa alan ama sonra ekonomik krize girip 4 senedir hiçbir şey yapmayan bir takım, uefa sıralamasında 20. olabilir yani. saçmalık kısacası. mantığını seviim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: dedi OlumLordu! Bu tarz konuyla ilgili hiçbir anlamı olmayan sadece kendi çapında sataşma amaçlı mesajlar yasak olsa forumda daha güzel olur aslında. Sonra ben forumun üyelik alımıyla ilgili öneride bulununca suçlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 veled diyince ağlıyordu sayfalarca, şimdi büyümüş millete laf atmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Braga gsfb den daha iyi evet. Adamlar tutarli bicimde clde veya uefada. Bizim 5 yilda bir katildigimiz turnuvada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya bak şu söylediğin bir argüman ama o yılın temelinde bi anlam ifade etmiyor. Bazı takımlar istikrarlı başarı sağlar bazıları sürekli düşüşler ve çıkışlar yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Sonraki 36.sayfa (Toplam 40 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea'nin en basta olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea köy takımı bu sene şlye zor gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 chelsea ye amerikada zenciler giriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rerore said: fener hem güzel oynadı hem de oynatmadı ama gerçek benfica bu değil düşüncesi var hepimiz de ya da gerçekten balon bir takımmış fener ayarında bir takım işte bir chealse shalke değil real madird hiç deil schalke'nin çatır çatır ayağa oynayarak 20 pas üst üste yaptığını gördük valla. benfica 3 pas yapamadı. fener çok mu pres yaptı? hayır, adamlar boş olan kendi oyuncularını bulmak yerine topu ya taca ya da fenerlilere atıyorlardı. hani ben izlemedim benficayı bu sezon (eminim burada benfica şöyle böyle diyenler de 1 maçtan fazla izlemediler o da ayrı) ama izlerken bu muymuş türkiye'de herkesin bu kadar abarttığı benfica dedim. iyi takım dediğin düzgün bir şekilde atağa çıkar yani topu ayağına dolaştırmaz. belki de gerçekten iyidir benfica ama yarı final heyecanı falan gelmiştir. ha bu arada benfica'da baya bir eksik vardı sanırım, o da etkilemiş olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya GS'a karşı 20 pas yaparsın tabi.Abi rakipleri konuşana kadar kendi takımınızı da konuşun.GS çok ofansif bir takım ve doğal olarak rakipleri de daha rahat hücum futbol oynayabiliyor.Fener kapanan ve pres yapan bir takım ve dolayısıyla rakibi oynatmamaya yönelik oynuyor.Schalke için Benfica'dan iyi yorumu yapmayın allah aşkına.Fenerbahçe ile GS aynı takımlarla oynasın Fener daha az gol yer,GS daha çok gol atar budur yani.2 takımın oyun anlayışı çok farklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DeathLord said: E doğru söylemiş adam. Orada tek tartışmalı takım Schalke ona da sen biri büyük dersin başkası diğeri büyük der. Bence yakın takımlar birbirlerine, birisi büyük ligin yeto takımı diğeri yeto ligin büyük takımı. Ha 2 takım da diğerini donunda sallayamaz benim fikrim bu. Ha ama Real Madrid'le falan karşılaştırmayın Benfica'yı komik olmayın yani. Darkrider'la olan tartışmamızda yeteri kadar açıklamıştım. Benfica'nın ne olup ne olmadığını öğrenmek istiyorsan aç bak Şampiyonlar Ligi grubunda ne yapmış, kimin arkasından 3. olup avrupa ligine gitmiş falan. O işler öyle olmuyor ama.O zaman Schalke hangi gruptan lider çıktı?GS kimlerin önünde hangi şans faktörleriyle gruptan çıktı diye uzar gider konu.Ayrıca kafa kafaya oynadığınız Braga'nın Benfica'nın 24 puan gerisinde olduğunu hatırlatır,giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 braga kıyaslanmaz canım, gayet yeteneksiz takım braga. bu arada dediğine de katılıyorum fener kapanıyor, gs ofansif oynuyor. ama pres yapmadı fener pek, buna rağmen top yapamadı benfica, bundan bahsediyroum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sabonis said: braga kıyaslanmaz canım, gayet yeteneksiz takım braga. bu arada dediğine de katılıyorum fener kapanıyor, gs ofansif oynuyor. ama pres yapmadı fener pek, buna rağmen top yapamadı benfica, bundan bahsediyroum. Ömer Üründül tarzı yorum hocam bloklar arası mesafeyi ne kadar kapalı tutarsan,top yapması o kadar zorlaşır bir Barcelona değilsen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Schalke'nin geride bıraktığı takımlar. Arsenal(4), Olympiakos(1), Montpellier(8). Benfica'nın gerisinde kaldığı takımlar Barcelona, Celtic Geçebildiği tek takım Spartak Moskov. Elediği takımlar da leverkusen(3), Bordo(9), Newcastle(16). Bidaha bi karşılaştır bakalım. Arsenal'in olduğu ŞL grubundan lider çıkan takım mı yoksa Celtic'in altında kalıp ŞL'den elenen takım mı daha güçlü? Çeyrek finalde elediği takım ligde 16. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya öyle mi oluyor Avrupa'da o işler?Montpeliler kim ya?Olym o beğenmediğin Avrupa liginde Levante'ye elendi.Arsenal'in bu sezon durumu ortada.Montpeliler 2 puan almış grupta zaten 6 puan ordan 3 puan banko Olympiakos diye hesaplarsın 9 puan etti zaten.12 puanla çıktı Schalke.Bak şu Benfica'ya sen ya Barcelonanın altında kalmış köy takımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Okuman da yok sanırım özellikle parantez içinde takımların şuan ligdeki sıralarını yazdım. Beğenmediğin montpellier ligde Benfica'nın elediği Bordo'nun üzerinde. Beğenmediğin Arsenal liginde 4. Benfica'nın elediği Newcastle 16. Benfica'nın şuana kadar eşleştiği dişe dokunur tek takım leverkusen o da uefa'ya büyük lig takımları ilk turlarda fazla asılmadığından. Benfica Barcelona'nın altında kalmış gayet doğal ama sen gidip de Celtic'in altında kalmış takımı şişirmeye çalışma lütfen komik oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dedi OlumLordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 benfica < schalke diyeni allah carpar oldboyz'a donusur. http://goo.gl/Pllj6 rm > chelsea > benfica > schalke > gs > fb fener tur atlarsa fb > gs olur. uefa'nin siralamasi gayet mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tamam fb > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Olm o zaman senenin başında Braga geldiğinde niye ağlıyordunuz kötü takım diye? Koskoca ŞL 2. pot takımı... Ha beğenmediğiniz Arsenal de en iyi bu arada 6. sırada adamlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 değil ligleri kıyaslaması bile hata, şey gibi bu gs>fb> adana demirspor > bjk gibi bişi bu. elmalarla armutlar kıyaslanmaz, o işte laf olsun torba dolsun, uefadaki çocuklar sevinsin diye yapılmış bi liste. hayır oynanılan topu biliyoruz, izlemesek yicez de öle deil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fizban said: benfica < schalke diyeni allah carpar oldboyz'a donusur. http://goo.gl/Pllj6 rm > chelsea > benfica > schalke > gs > fb fener tur atlarsa fb > gs olur. uefa'nin siralamasi gayet mantikli. uefa sıralaması mantıklı mı... o gördüğümüz braga gs-fb'den daha iyi yani... uefa sıralaması son 5 seneyi göz önüne alıyor. 5 sene önce kupa alan ama sonra ekonomik krize girip 4 senedir hiçbir şey yapmayan bir takım, uefa sıralamasında 20. olabilir yani. saçmalık kısacası. mantığını seviim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: dedi OlumLordu! Bu tarz konuyla ilgili hiçbir anlamı olmayan sadece kendi çapında sataşma amaçlı mesajlar yasak olsa forumda daha güzel olur aslında. Sonra ben forumun üyelik alımıyla ilgili öneride bulununca suçlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 veled diyince ağlıyordu sayfalarca, şimdi büyümüş millete laf atmaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Braga gsfb den daha iyi evet. Adamlar tutarli bicimde clde veya uefada. Bizim 5 yilda bir katildigimiz turnuvada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ya bak şu söylediğin bir argüman ama o yılın temelinde bi anlam ifade etmiyor. Bazı takımlar istikrarlı başarı sağlar bazıları sürekli düşüşler ve çıkışlar yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar