DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 @fizban Ben yanlis hatirlamisim demek ki, ölüm grubuymus bizimki de. Baktim da hatirladim o sene degistirilmis statü, önceki yillar sadece lider cikiyordu cünkü. Milan da kötü degildi o grup o senenin ölüm grubuydu. 2 sene sonra CL kaldirdi zaten o takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 iki tane dakka 90'da donen macla gelen efsane yolculuk iste. hertha o zamanlar o kadar iyi miydi hatirlamiyorum, milan'in o zmaanlar o kadar kotu olmasi enteresan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 SNA1L said: olm zorlama lan artık ahaha kim =) fizbanın futbol bilgisi zayıfya takmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 gercekten su tartismadan sunu cikarabildigin icin sana on yuz bin milyon kupa vermek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bck said: SNA1L said: olm zorlama lan artık ahaha kim =) fizbanın futbol bilgisi zayıfya takmaya gerek yok. bak hala zorluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 uefayı kötüleme çabalarına bak adafasdas nerde eski uefalar ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 meireles yine affetmez benficayi http://www.youtube.com/watch?v=HXD7HQYkw6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Fenerin yeneceğine inananlar var ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Kerim kardeşim, iyi diyorsun, hoş diyorsun da, Benfica dediğin bir Leeds United değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 off Emre, sabah sabah ne sacmaliyosun Hertha Berlin'in 88/89 sezonundaki kadrosuna bakmadan konustugun nasil da belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Kardeşim iyi diyorsun da, o efsanevi kadrodaki Sezgin Aksakal 2 kere göreve gelip 4 maç yönetti Berliner AK 07'de. http://i33.tinypic.com/2qia22o.jpg AK'nin anlamını söylemiyorum sana, sen zaten çıkarırsın bence. Çıkaramazsan da klübün armasına bakarak anlayabilirsin. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cf/Berlin_Ankaraspor2.png Al istersen oku da, zayıf futbol bilgin güçlensin. http://en.wikipedia.org/wiki/Berliner_AK_07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sabonis said: bck said: bizim zamanımızda leeds united efsaneydi ilk 11 i sayarim... burda meh işte takimlar. ben bunu son 8 senedir falan söylüyorum herhalde, artık anlamı kalmadı yeterince diye. şöyle bir karşılaştırmada bile "öeh" diyebiliyorsun sadece. Mönchengladbach Marsilya kıbrıstan AEL beyaz rusya'dan Bate çek ligi plzen lazio vs bologna dortmund mallorca leeds arsenal Yarı final ve final takımlarını koyuyorsun GS tarafına Fener tarafına ise çeyrek final'e kadar olan takımları koyuyorsun.Ayrıca grupta gelen AEL'i de eklemişsin.Uefa gruplarında her zaman çok zayıf bir takım olur zaten.Gerçekten ayakta alkışlıyorum seni:) Karşılaştırma yapacak olursak Lazio takımı Mallorca'dan hem klüp bazında hemde tarihi olarak daha iyi.Leeds takımını kaale bile almam Benfica karşısında gülerler.Arsenal ve Chelsea kafa kafaya denebilir ama Chelsea yıldızlar topluluğu ve para babasının elinde olduğundan son 10 yılda net olarak Arsenal'den daha iyi.Karşılaştırman çok saçma olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www3.galatasaray.org/images/sayfalar/15/uefakupasi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Asriel said: sabonis said: bck said: bizim zamanımızda leeds united efsaneydi ilk 11 i sayarim... burda meh işte takimlar. ben bunu son 8 senedir falan söylüyorum herhalde, artık anlamı kalmadı yeterince diye. şöyle bir karşılaştırmada bile "öeh" diyebiliyorsun sadece. Mönchengladbach Marsilya kıbrıstan AEL beyaz rusya'dan Bate çek ligi plzen lazio vs bologna dortmund mallorca leeds arsenal Yarı final ve final takımlarını koyuyorsun GS tarafına Fener tarafına ise çeyrek final'e kadar olan takımları koyuyorsun.Ayrıca grupta gelen AEL'i de eklemişsin.Uefa gruplarında her zaman çok zayıf bir takım olur zaten.Gerçekten ayakta alkışlıyorum seni:) tartışmanın saçmalığından dolayı ağzımı açmadım hiç de galatasaray uefada kaç maç yaptı o sene? milan herta mı yazsın adam buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 aykut kocaman %51 benfica kazanır demiş.bu adam cidden sorunlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 CthuLhu said: Asriel said: sabonis said: bck said: bizim zamanımızda leeds united efsaneydi ilk 11 i sayarim... burda meh işte takimlar. ben bunu son 8 senedir falan söylüyorum herhalde, artık anlamı kalmadı yeterince diye. şöyle bir karşılaştırmada bile "öeh" diyebiliyorsun sadece. Mönchengladbach Marsilya kıbrıstan AEL beyaz rusya'dan Bate çek ligi plzen lazio vs bologna dortmund mallorca leeds arsenal Yarı final ve final takımlarını koyuyorsun GS tarafına Fener tarafına ise çeyrek final'e kadar olan takımları koyuyorsun.Ayrıca grupta gelen AEL'i de eklemişsin.Uefa gruplarında her zaman çok zayıf bir takım olur zaten.Gerçekten ayakta alkışlıyorum seni:) tartışmanın saçmalığından dolayı ağzımı açmadım hiç de galatasaray uefada kaç maç yaptı o sene? milan herta mı yazsın adam buraya? Karşılaştırma yapılmasın o zaman.Yapacaksan da 3.tur ve sonrasını koy.Uefa'dan başlasaydı GS o sene Herta ya da Milan mı olacaktı grubunda?Onu geçtim Herta bile 2.kümede bu sene.Takımlar UEFA'yı sallamaz oldu da o yıldan sonra sanırım kendi liglerini de sallamaz olmuşlar ki yarısı küme düşmüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Açıkcası sonuca bakılır bence sadece yani kupayı alırsa FB kimse bişi diyemez rakip zayıftı falan diye ama alamaz ise konuşmayada hakkı yok güçlüydü rakibimiz diye. Tek kural kupayı aldın mı almadın mıdır bundan sonrası bence kimse 2.leri 3.leri hatırlamaz kupadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kadikoyde belki beraberlik koparir fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Benfica koçu Fener'i anlatırken ilk sırada Christian Baroni çok iyi oyuncu diye söyledi.Onun da kafası güzel sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 saçı teknik direktörleri hipnotize ediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bence adam topsuz alanda cok cilgin seyler yapiyor ama goremiyoruz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 cimsiz alanda cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Üzgünüm ama evi arabayi satip benficaya handikap oynayin zengin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 FENER OLDBOUZ kupayı almış zaten şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Tori said: FENER OLDBOUZ kupayı almış zaten şimdiden fenerlilerden kupayı alırız diyen olmadı ama hakiki oldboyzlar şimdiden 'alsanız bile sayılmaz' demeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar