Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL Yarı Final | Fenerbahçe - Benfica | 25.04.2013 @22:05...

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim iyi diyorsun da, o efsanevi kadrodaki Sezgin Aksakal 2 kere göreve gelip 4 maç yönetti Berliner AK 07'de.

http://i33.tinypic.com/2qia22o.jpg

AK'nin anlamını söylemiyorum sana, sen zaten çıkarırsın bence. Çıkaramazsan da klübün armasına bakarak anlayabilirsin.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cf/Berlin_Ankaraspor2.png

Al istersen oku da, zayıf futbol bilgin güçlensin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Berliner_AK_07
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bck said:

bizim zamanımızda leeds united efsaneydi ilk 11 i sayarim... burda meh işte takimlar.

ben bunu son 8 senedir falan söylüyorum herhalde, artık anlamı kalmadı yeterince diye. şöyle bir karşılaştırmada bile "öeh" diyebiliyorsun sadece.

Mönchengladbach
Marsilya
kıbrıstan AEL
beyaz rusya'dan Bate
çek ligi plzen
lazio

vs

bologna
dortmund
mallorca
leeds
arsenal

Yarı final ve final takımlarını koyuyorsun GS tarafına Fener tarafına ise çeyrek final'e kadar olan takımları koyuyorsun.Ayrıca grupta gelen AEL'i de eklemişsin.Uefa gruplarında her zaman çok zayıf bir takım olur zaten.Gerçekten ayakta alkışlıyorum seni:)

Karşılaştırma yapacak olursak Lazio takımı Mallorca'dan hem klüp bazında hemde tarihi olarak daha iyi.Leeds takımını kaale bile almam Benfica karşısında gülerler.Arsenal ve Chelsea kafa kafaya denebilir ama Chelsea yıldızlar topluluğu ve para babasının elinde olduğundan son 10 yılda net olarak Arsenal'den daha iyi.Karşılaştırman çok saçma olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

sabonis said:

bck said:

bizim zamanımızda leeds united efsaneydi ilk 11 i sayarim... burda meh işte takimlar.

ben bunu son 8 senedir falan söylüyorum herhalde, artık anlamı kalmadı yeterince diye. şöyle bir karşılaştırmada bile "öeh" diyebiliyorsun sadece.

Mönchengladbach
Marsilya
kıbrıstan AEL
beyaz rusya'dan Bate
çek ligi plzen
lazio

vs

bologna
dortmund
mallorca
leeds
arsenal

Yarı final ve final takımlarını koyuyorsun GS tarafına Fener tarafına ise çeyrek final'e kadar olan takımları koyuyorsun.Ayrıca grupta gelen AEL'i de eklemişsin.Uefa gruplarında her zaman çok zayıf bir takım olur zaten.Gerçekten ayakta alkışlıyorum seni:)

tartışmanın saçmalığından dolayı ağzımı açmadım hiç de
galatasaray uefada kaç maç yaptı o sene? milan herta mı yazsın adam buraya?
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Asriel said:

sabonis said:

bck said:

Mönchengladbach
Marsilya
kıbrıstan AEL
beyaz rusya'dan Bate
çek ligi plzen
lazio

vs

bologna
dortmund
mallorca
leeds
arsenal

tartışmanın saçmalığından dolayı ağzımı açmadım hiç de
galatasaray uefada kaç maç yaptı o sene? milan herta mı yazsın adam buraya?

Karşılaştırma yapılmasın o zaman.Yapacaksan da 3.tur ve sonrasını koy.Uefa'dan başlasaydı GS o sene Herta ya da Milan mı olacaktı grubunda?Onu geçtim Herta bile 2.kümede bu sene.Takımlar UEFA'yı sallamaz oldu da o yıldan sonra sanırım kendi liglerini de sallamaz olmuşlar ki yarısı küme düşmüş:)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası sonuca bakılır bence sadece yani kupayı alırsa FB kimse bişi diyemez rakip zayıftı falan diye ama alamaz ise konuşmayada hakkı yok güçlüydü rakibimiz diye.
Tek kural kupayı aldın mı almadın mıdır bundan sonrası bence kimse 2.leri 3.leri hatırlamaz kupadaki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...