SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahaha fener kupaya yaklaştı diye bok atmalar başlamış kupaya.ayıp lan insan bi düşünür ne hale gelmişim diye. neyse bir fenerli olarak feneri destekliyorum dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bu arada o 'efsane' 99-2000 kadrosundan aklina jonathan woodgate (ki kariyeri sakatlikalrdan oturu hemen bitti) ve harry kewell (farkli degil) disinda kimsenin aklina isim geliyor mu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şaka heralde? viduka, keane, bowyer, alan smith, radebe, bi de frikikçi sol bek vardı neydi, hah baktım şimdi harte. bir de sadece avrupa sıralamaları ile karşılaştırmamak lazım. oynadıkları lig bile yeter. plzen bate falan mesela nedir yani. leeds united daha yeni şov yapmaya başlamıştı, zirveye oynuyordu birkaç senedir premier league'de ama sıralamada geride kalmışlar mesela. sana göre kötü takım lazio'dan örneğin, öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Sanki bir sessizlik çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Neyin kavgası abi bu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ahahahha lan ne garip kavgalar peşindesiniz. futbolu izleyin işte keyifli keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 http://www.transfermarkt.com.tr/tr/leeds-united/historische-kader/verein_399_1999.html viduka yok, keane yok. harte var evet, hic bir baltaya sap olamamis harte. alan smith dediin adam 2 sene manu kadrosunda var olma basarisini gosterdi sadece. radebe'nin de leeds'ten once veya sonra adini duymadim ben. ha madem oynadiklari lig onemli, oyle bakalim. bate yillardir sampiyon, 7 yil mi ne olmasi lazim. bu 7 yilin 3 unde falan cl'ye katiliyolar. plzen cek cumhuriyetinde 2 sene once mi ne sampiyondu. sampiyonlar liginde 3. olmustu hatta. bu sene uefa'da napoli'yi elediler. lazio zaten lazio. kadroya bakinca detaya gerek yok. sen o seneki leeds'i zaten iyice karistirmissin, cm'de falan leeds'i secip baska bir takim haline getirmissin onu hatirliyosun. o yuzden bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Fenere kalsa bate real madrid seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şimdi ki lazio ile efsane olan bizim zamanımızdaki lazio yu karşılaştırın yeter. abavv ozaman lazio idi işte..şimdi meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fener'e kalsa bate madrid seviyesinde degil. siz bate sivas seviyesinde, ama bologna real seviyesinde diyorsunuz. biz de diyoruz ki, bu kupa 1 degil, kupa 2. takimlar da ona gore olan duzeyde. ama kupa 1'de cluj ile braga'yi cekip zor kura diyip de, kupa 2'de cektigimiz kuralara cok kolay panpa ya demek de galatasarayli kafasi iste. 15 yil once aldiginiz kupadaki siralamalari ve bugunkuleri koydum, hala begenmediniz. daha ne istiyonuz anlamiyorum ki, her turda real'i mi elemeli fenerbahce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bck said: şimdi ki lazio ile efsane olan bizim zamanımızdaki lazio yu karşılaştırın yeter. abavv ozaman lazio idi işte..şimdi meh..sizin zamaninizdaki lazio'yu niye katiyoruz birader, iyice uctu kafalar rakamlarla karsiniza cikinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Real madrid ile fenerbahce ayni turnuvada karsilasmaz ki, biz karsilasiriz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 angelo peruzzi, sinisa mihajlovic, alessandro nesta, fernando couto, dino baggio, diego pablo simeone, deyan stankoviç, pavel nedved, karel poborsky, juan sebastián veron, claudio lopez, marcelo salas, hernan jorge crespo istersen yedekleride yaziyim... abavvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Öyle deme fener bahçe de man u 1-0 yendi 40 yıllık hemgonya bitti bu yüzden fener herkesi yener bitirir tüketir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ona bakarsan 1996'daki trabzonspor da bugunku bate'den daha iyi. ama ben alaka kuramadim senin bu kafanla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fizban abavvv :) simone inzaghi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 senin kafan cidden cok iyi. anlayasin diye tekrar, acikca sorayim. 99'daki lazio'yu niye hesaba katiyosun? o lazio'yu bu tartismaya cekecek olan detay ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 "lazio zaten lazio. kadroya bakinca detaya gerek yok." bu olabilir mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bck bi çık hava al usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 fizban said: http://www.transfermarkt.com.tr/tr/leeds-united/historische-kader/verein_399_1999.html viduka yok, keane yok. harte var evet, hic bir baltaya sap olamamis harte. alan smith dediin adam 2 sene manu kadrosunda var olma basarisini gosterdi sadece. radebe'nin de leeds'ten once veya sonra adini duymadim ben. ha madem oynadiklari lig onemli, oyle bakalim. bate yillardir sampiyon, 7 yil mi ne olmasi lazim. bu 7 yilin 3 unde falan cl'ye katiliyolar. plzen cek cumhuriyetinde 2 sene once mi ne sampiyondu. sampiyonlar liginde 3. olmustu hatta. bu sene uefa'da napoli'yi elediler. lazio zaten lazio. kadroya bakinca detaya gerek yok. sen o seneki leeds'i zaten iyice karistirmissin, cm'de falan leeds'i secip baska bir takim haline getirmissin onu hatirliyosun. o yuzden bosver. senin gibi internetten bakıp bakıp yazmıyoruz anasını satiim, o yıllarda baya takip ediyordum sonraki sezon almışlar viduka ile keane'i, oradan karıştırdım. sen takip etmiyor idiysen yapacak bişi yok. baltaya sap olamamış dediğin adamlar en büyük takımların transfer listelerine girmişti. manu falan alacaktı da radebe ben mutluyum burada niye gidiim falan demişti. bridges ve bakke varmış mesela sağlam denilecek oyuncu, benim unuttuğum. bate ve plzen 50 yıldır şampiyon olsalar kaç yazar lan? ahaha. 100 yıldır şampiyon olsa liechtenstein'da bi takım, sana göre real seviyesinde olacak... şu ana kadar bi tek adam gibi takım lazio ile oynadınız yani kısacası. 10 kişilik rakibe karşı 1 tane pozisyon bulamayan takımlarla oynadınız olm, kafan güzel senin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Galatasaray UEFA'yi kazanirken SL gruplarinda 2. Olanlar UEFA'ya devam edebiliyorlardi, simdi 3.ler o tarafa gidiyor bu yüzden bugünkü versiyon daha düsük profilli. Bir de o zamanlar SL/UEFA arasinda bu kadar cok gelir farki yoktu büyük takimlar daha ciddi asiliyordu kupaya. Yine de eger Fenerbahce kupayi kazanirsa GS'nin kazandigindan daha kücük bir olay yapmaz, daha büyük de yapmaz kimse kimi yendigini hatirlamaz senden baska sadece o ünvani alir koyarsin kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 deportivo çok iyi takımdı biaralar belki bi alakası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 @sabo, ben de internetten bakip yazmiyorum ki. sen diyince baktim iste. viduka ve keane mi vardi diye. yoktu cunku. saydigin adamlarin hicbiri onemli insanlar degil. kewell disinda kimse hicbir futbolseverin aklina gelmez. bate dedigin takim bayern munich'i, hani dun dibimiz duse duse izledigimiz bayern munich'i 3-1 yenmis. plzen napoli'yi elemis de gelmis. uefa seviyesindeki takimlar uefa seviyesindeler iste. 15 yil once de boyleydi, simdi de boyleydi. kupayi alamayacagiz zaten, ama alma ihtimalimize karsi gotunuz tutustu, uefa.jpg koyamayacaksiniz diye. bundan sonraki kozunuz 99 > 2013 olmasin gencler, lutfen daha iyisini yapmaya calisin onun yerine. fenerbahce korkusundan aptallasmayin, o kadar korkulacak bir takim degiliz. @deathlord, emin misin? http://en.wikipedia.org/wiki/1999%E2%80%932000_UEFA_Champions_League burada oyle yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 onumuzdeki sezondaki 10m euro için teşekkürler Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 olm zorlama lan artık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar