jasonkidd005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yeni adsl aldım ve ekolay baglantımla yani dialuptan girince acılmasına ragmen adsl ile girdiğimde acılmıyor.Bunun sebebi nedir acaba _?Adsl ile ultia vs icq calışıyor bunu da ekleme gereksinimi duydum ...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Çalışıoooo... YA benim msnimdede bi bozukluk vbar bazen yazılar gelmio :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Adsl modemini alıyosun . Banyoya gidiyosun bi kova alıp içine atıyosun . Sonra paketi daha açılmamış bir tuz ruhunu modemin ustune boşaltıyosun misss gibi çalışıyo :-) . Şaka bi yana ilk defa goruyom boyle bişiii .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 msn 7.0 yukledim handwriting plug-in yukledim. mis gibi arkadasla karsilikli resim ciziyoruz.[signature][hline]john the insane fork.
armra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pek mantıklı değil ama adls modemi - bağlantısı olan bi insan neden dial up bağlansın ? belki o sırada server yoğundu yani bin türlü senaryo yazılır, başka bi nedenden bağlanamamış olma ihtimalin çok daha yüksek. ayrıca dial up modemi (internal ise) sökmekte fayda var. ha msn beta ise adı üstünde beta :P[signature][hline] [Bu mesaj armra tarafından 27 Kasım 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 d&y?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Kasım 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 internet olmasın sakın?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Öne çıkan mesajlar