Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 starcraft2 hots gerçekten süper bir oyun, gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Bi widow mine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yakısıklı turnuva oldu cidden. amerikayıda kotarırlarsa söle seri seri güzel bir ekiple negzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sleeep said: starcraft2 hots gerçekten süper bir oyun, gerçekten dimi.. hani expension gelicek oyun tazelenicek daha ügzle olcuak falan diyoduk ama bölesini kimse beklimiyodu sanırım. adamlar harbiden oyunu güzellikler oyunu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 20.000$ oyyşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ne kadar eglenceli bir turnuva oldu bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 birde şu protosun çaresine baksalar çok dahada ileri gidecek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 wolün sonlarına doğru oyun oynama miktarım baya azalmıştı, hots çıktığından beri de daha abanmadım oyuna, yandan tr serverda 300+ sayıda LoL oynadım bunların hepsinin toplamından çıkan sonuç: sc2:hots mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 muziklerden şikayeticiyim ben. terran kalitesinde zerge tossa muzik gelicek derken böle ortalama üstü bikac parca geld. bide tabi zealot attack uyarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Ben Protoss'a yeni exp'te nasıl müzik gelecek merak ediyorum. Yani toss müzigi dedin Chant falan olur herhalde. Koro falan. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 mvp dimaga maçları bahsedilen efsane seri bu mu beyler? http://www.youtube.com/watch?v=MWt9lJnQuFw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 tribal olması lazım. zaten yeterince yumusattılar toss'u. BW'de aksıran tıksaran vahsi tiplerdi. dahada tribal olan Darktemplarlarla birleşti adamlar bu sc2de ona rağmen iyice antik mısıra bağladılar. artık savas davulları calısının borular ötsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 EVIL_DeaD said: mvp dimaga maçları bahsedilen efsane seri bu mu beyler? http://www.youtube.com/watch?v=MWt9lJnQuFw yok o deil buda baya sağlam ama. bu ro32'de bi dövdüydü grupta mvpyi dimaga onun macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abiiiiiiii kaçırmışım bunu VAT DAAAAAAAA FAK daha güzeliyle editlendi oyuncu camleriyle :D http://www.youtube.com/watch?v=qpfeqv5YqsY&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 o cok iyidi ya. baya sağlam fikir bu kameraya almak oyuncuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 MLG'de de vardı aslında ama gopro değildi onlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 2 şey var benim aklıma gelen, protoss'un başarısızlığıyla ilgili. 1.si, özellikle avrupada kaliteli protoss oyuncusu ne yazıkki yok. Grubby filan çok vasat. Koreli'lerden mc dışında wcs eu'ya katılan zaten olmadı diye biliyorum. Mc'de oyunu bıraktı gibi birşey show amaçlı takılıyor gibi geliyor bana. Onun dışında oyun içine dönücek olursak artık protoss deathball'ı sanki daha kolay counter'lanıyor. Örneğin wol'de özellikle late game'de kombatı kaybettiğinizde tvp için konuşuyorum medivaclerde stalkerlara yem olurdu. Şimdi medivacleri kaçırabiliyorsunuz hatta armynizin bir kısmınıda kaçırabiliyorsunuz vs.. Örnekler çoğaştılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Deathball'un esprisi zaten hots geldiği gibi bitti.Çok çeşit ordu comp.'ları da yok diğer ırklara nazaran.Durum böyle olunca direk oyunculuğa bakıyor oynayabilmek için. Biraz daha renklendirilmesi lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar