Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ekmek yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ben derin dondurucu aldim sirf su olay için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Esh said: ekmek yemeyin. olurmu bilaer yemeğin suyuna da para veriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 aquila said: firincilar evinizi basip dover, gidin firindan alin. Fırından alıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ekmeği neden yediniz olm arkadaşımız o bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ekmek degil bu arada ya pide yiyin olm.. just pideeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 annem almis buzlukta var bizim ama nereden almis bilmiyorum. oyle bir sey var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sana tanesini 5 liraya kapına postalarım. 50 tl üstü kargo bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ardeth said: evet avrupada fırın yok. ama yine de evde bişirmek çok fırından bile iyi. fırından çıktığı gibi yarıyosun ekmeği sanki içine tereyağ sürmüşler, yok böyle bir tat. Nasıl yok? İroni sandım başta da değilmiş :( Abi Almanya'da yaşadığım yerde 100 metrede 10 tane fırın vardı. Hatta 3 tane de türk fırını vardı onların üstüne. Ki 100k kişilik üniversite şehriydi sdf Ama o dondurulmuş ekmekler hayat kurtarıyor, orası gerçek. At fırına 10dk'de fırından yeni almışsın gibi hazır, hem de istediğin her türlüsü. Olsa başka bir şey almıycam, normal ekmekler bir öğün sonra bayatlıyor, yarısı da çöpe gidiyor tek başıma yaşadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tamam şehir şehir dolaşmadım aslında abartı oldu evet hehe buralarda pek yok (kuzey italya) fransa da falan da vardır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ekmek 3. dünya ülkesi yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Makarna v pizza varken ekmek yapmazlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 uno tarzı poşet ekmek yemekten og geldi, dogru duzgun fırın yok harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Taze ekmek kilo yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ne kilo yapmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 10kilo yersen yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 10 kilo yersem kaç kilo alırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 herşeyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Et kilo yapmaz zaten cok yenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Masakari said: 10 kilo yersem kaç kilo alırım ? sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ekmekte hispterliga gerek yok gidin alin firindan illa hispter iseniz tam bugday ekmegi alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 patates ekmeği yiyorum ben, you probably havent heard of it 'cos its underground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 reyou said: ekmek degil bu arada ya pide yiyin olm.. just pideeee (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hacım makineler var mutfak robotu gibi. Koyuyosun ununu suyunu mayasını 1-2 saat sonra mis gibi köy ekmeği çıkıyor. Hayal gücüne paralel olarak çok imba ekmekler çıkabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar