Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tarumar said: skill ve stat sınırlaması varmı oyunda? skill ve stat cap 100 ama ayrıca bi tane stat için boosterla +40 yapabiliosun kalıcı olarak, pp yeterse değiştirebilirsin bunu. skill ve stat artırmak için kullandığın pp pointlerin bir sınırı yok
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Statlar max 100 olur boostsuz . Skillere verirken iyi dusunmek lazim . Hangi sinifi oynayacaginiz konusunda emin degilseniz ki olmayin bence sınıf skillerine vermeyin zaten cok az etki yapiyor . once statlari aliverin . tüccarlik ile ugrasacaksaniz bence ikinci bir hesap ile yapin bunu . Weapon skill fulleyip keske suna gitseydim diyen cok. o konuda da acele etmeyin ... mastryler en az etkileyenler. haritanin altindaki sehire gidip kasmaya basla ... bugun gunduz ilk kez ugradim bombos sehir . tum kaynaklar spawnlar sizin ...
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 alchemy ve cooking ile ugrasacagim . tecrubelerinizi paylasir misiniz?
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 boş şişe fosil istiyor. toprağı kazıcam diye debelenme, arctic bearlardan bolca düşüyor.
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi ozellikle malzeme dusecek diye low lvl mob farmlayabilirim sz icinde kafa da cok rahat olur . yerde loot birakmadigimdan topladiklarimi ise yarar hale getireyim diyorum . kasicam derken elmdeki malzeme kadar kasicam param yettig kadar . acelem yok ... sagoln
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pcniz eski ise game booster ile fps artisi saglayabilirsiniz TS yerine mumble kullanmak baglantiyi daha az zorluyor
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ayıdan bottle dusuyor taş mobdan deri ... Ben seni anlamadi
Öne çıkan mesajlar