Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Tarumar said: skill ve stat sınırlaması varmı oyunda? skill ve stat cap 100 ama ayrıca bi tane stat için boosterla +40 yapabiliosun kalıcı olarak, pp yeterse değiştirebilirsin bunu. skill ve stat artırmak için kullandığın pp pointlerin bir sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Statlar max 100 olur boostsuz . Skillere verirken iyi dusunmek lazim . Hangi sinifi oynayacaginiz konusunda emin degilseniz ki olmayin bence sınıf skillerine vermeyin zaten cok az etki yapiyor . once statlari aliverin . tüccarlik ile ugrasacaksaniz bence ikinci bir hesap ile yapin bunu . Weapon skill fulleyip keske suna gitseydim diyen cok. o konuda da acele etmeyin ... mastryler en az etkileyenler. haritanin altindaki sehire gidip kasmaya basla ... bugun gunduz ilk kez ugradim bombos sehir . tum kaynaklar spawnlar sizin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 alchemy ve cooking ile ugrasacagim . tecrubelerinizi paylasir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Uğraşma çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 boş şişe fosil istiyor. toprağı kazıcam diye debelenme, arctic bearlardan bolca düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 abi ozellikle malzeme dusecek diye low lvl mob farmlayabilirim sz icinde kafa da cok rahat olur . yerde loot birakmadigimdan topladiklarimi ise yarar hale getireyim diyorum . kasicam derken elmdeki malzeme kadar kasicam param yettig kadar . acelem yok ... sagoln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 pcniz eski ise game booster ile fps artisi saglayabilirsiniz TS yerine mumble kullanmak baglantiyi daha az zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ayıdan bottle dusuyor taş mobdan deri ... Ben seni anlamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar