deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Youtubedeki "arkadaslar ben fakir degilim taaam mi" videosu gibi baslik olmus.
interperez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Xaenin said: Tabi abi, benim aptal olduğumu düşünen de aptaldır çünkü bence. Herkes böyle düşünse kimse kimseye küfür etmeyecek. Abi aptal değilsin de 7/24 serotonin inhibitörü alıyosun bence.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 eski said: hepiniz aptalmısınız şimdi , sonuç ne? eski said: Çönki hepimiz aptalızz
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 A P T A L P A T ::o T A P L A T P A munch tablosu gibi oldu şerefsizim
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 o değil de bu zaman gazetesinin reklam pazarlama çalışmaları kadar rahatsız edici bir kurum yoktur ya. resmen "BİZİMLE ÇALIŞACAKSIN! BİZE REKLAM VERECEKSİN LAN!"'ın kibarcasını yapıyorlar. hani firmayı temsil etmesem, "eeeaaah eytere beaa sigi gi!" diyecem. şimdilik sadece ne yazıkki şu an sizlerle çalışmayı düşünmüyoruz diye geçiştirebiliyorum yada fiyat teklifinizi atın bakalım biz size döneriz diye öteleme... ifritlik adamlar. bu da böyle bir anımdır.
Öne çıkan mesajlar