Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 reampage said: eleştiri herhalde bir tek ülkemizde kötü amaçla söylenen kişinin alınması gereken bir kelime anlamında, genelde aydın toplumlar eleştiriyi insan kendisini geliştirmesi için kullanması gereken şeyler olarak görüyor. hadi bize biraz aydın toplumlardan bahset
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 reampage said: Xaenin said: reampage said: yani biri senin aptal olduğunu düşündüğü zaman rahatsız olmuyorsun adam aydın işte. (tu) Tabi abi, benim aptal olduğumu düşünen de aptaldır çünkü bence. Herkes böyle düşünse kimse kimseye küfür etmeyecek. İşte bu seferde kim daha aptal yarışına giriliyor. Zekanın her seviyesi için sidik yarıştırılır. Sen karşındakini zeki olarak görsen bu sefer bile senden daha zeki olmadığını ispatlamak için uğraşıyorsun. zekanın her seviyesini yarıştırmak aptallık asıl, tabi eğer ucunda rekabetden ortaya yeni bir buluş icad çıkmayacaksa. işte bu seferde kimin parası daha çok ise o daha zeki. ben kazandım
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 karaktersiz said: Xaenin said: Milletin fikrini ve hareketlerini savunması neden bu kadar garip geliyor size onu anlamıyorum. İnternet olunca insanın fikri kendince de değersiz mi olmalı? yaa abi allah askina bi çuvaldizi kendine batir sende her topikte gelip herkesin bakir oldugunu ve o yüzden aptal olduklarini söyleyip simdide bunu mu söylüyosun bi dk şimdi hepimiz bakir değil miyiz?
copry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Xae deli olmanin aptal olmaktan ve tas olmaktan daha iyi oldugunu ispatladi konu kilitlenebilir
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bence biraz atatürke saygılarımızı sunalım burada çünkü o olmasaydı şu anda pati diye birşey olmazdı. çünkü vatanı 200 milyon ingiliz fransız ve yunanistanlı insandan korudu. ve belki bu günler içindi bunların hepsi. attığımız her postta biz onu hatırlarız. teşekkürler
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Xaenin said: En sevdiğiniz grubun t-shirtünü giyip top sakal bırakmıyorsanız sorun yok bence, gerisi kendiliğinden gelecektir.bende GRUP YORUM tişörtü var sayılırmı
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sakal bırakan herkes gerçekten gerizekalıdır
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gerizekalı herkes gerizekalı bence
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 cempostaci said: baban kim bilemezdin şu an da bildiğinden emin değilim..
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: elini, baska bir sahis olarak nufusa kaydettirirsen olur belki. ikametgah istiyorlar
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kaan aptallarla tartışma olm biliyorsun neler olabileceğini. Beyler ben içicem sonra gelip size neden ve ne kadar aptal olduğunuzu anlatıcam, çok öptüm.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 önce sizi kendi seviyesine çeker sonra da tecrübesiyle yener.
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kaede said: insanların internette kendini açıklamak zorunda hissetmeleri ne biliyim böyle PUBLIC IMAGEIMI KORUMALIYIM diye kasmaları falan ne kadar komik lan
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 reputationu var sanıyor yetersizlikte yetemeyen adam.
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 TWler kendinize gelin lan. Siz osurursaniz biz sicariz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Xaenin said: En sevdiğiniz grubun t-shirtünü giyip top sakal bırakmıyorsanız sorun yok bence, gerisi kendiliğinden gelecektir. http://m1304.hizliresim.com/18/q/mbujr.jpg
Öne çıkan mesajlar