Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Gerçek mi bu yoksa hasta mıyım. Yarın doktora gidecem ama hangi bölüme bilmiyorum. Kafamda bir ağırlık var, sürekli bir yorgunluk kahve içiyorum oda 1 saat falan max atıo beni. Sonra yine gözlerde başta ağırlaşma. Genel bir yorgunluk işte. Bir çok kişidede rastlıyorum onlardada böyle bir gariplik varmış.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1 aydır var bende havaların bir ısınıp bir soğumasına bağladım.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bilimsel olarak kanıtlandı bu. yok böyle bir şey
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bahar yorgunlu ne ya ? Çok fena oluyorum ben bu dönemler.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bahar nezlesi çok kötü allah kimsenin basina vermesin
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yildirimokur said: Bahar yorgunlu ne ya ? Çok fena oluyorum ben bu dönemler. Ne bilim bende yorgunluk var abartı seviyede mevsim değişikliğinden diolar. Bende ölesine bahar yorgunluğu die arattım uzman tv falan filan çıktı.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Değil abi mevsimle alakasızsada başka bir problem var demek ki. Bu durumda hangi bölüme gitmek lazım böyle şikayetler için?
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 geçen yıl çok fenaydı bu sene x3 enerji var ya =D
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 karaktersiz said: bahar nezlesi çok kötü allah kimsenin basina vermesin alerjiye bağlıysa (polen toz vs vs.) hergün kefir iç, özelliklede akşam yemeğinden 2 saat sonra yatmadan 1 saat önce, vede hazır gıdalardan içeceklerden uzak dur, özellikle içeriğinde monosodyum glutamat olanlardan zaten hemen hepsinde var lanet şey. 1 hafta dene sonucu bekliyorum geçmiş olsun.
Öne çıkan mesajlar