Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Gerçek mi bu yoksa hasta mıyım. Yarın doktora gidecem ama hangi bölüme bilmiyorum. Kafamda bir ağırlık var, sürekli bir yorgunluk kahve içiyorum oda 1 saat falan max atıo beni. Sonra yine gözlerde başta ağırlaşma. Genel bir yorgunluk işte. Bir çok kişidede rastlıyorum onlardada böyle bir gariplik varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 pi rekare haş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 1 aydır var bende havaların bir ısınıp bir soğumasına bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 28 yildir var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bilimsel olarak kanıtlandı bu. yok böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Bahar yorgunlu ne ya ? Çok fena oluyorum ben bu dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bahar nezlesi çok kötü allah kimsenin basina vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 işte bunlar hep bahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yildirimokur said: Bahar yorgunlu ne ya ? Çok fena oluyorum ben bu dönemler. Ne bilim bende yorgunluk var abartı seviyede mevsim değişikliğinden diolar. Bende ölesine bahar yorgunluğu die arattım uzman tv falan filan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hepsi PİSİKOLOŞİK hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Değil abi mevsimle alakasızsada başka bir problem var demek ki. Bu durumda hangi bölüme gitmek lazım böyle şikayetler için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 iç denge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Swaggobaggins Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 geçen yıl çok fenaydı bu sene x3 enerji var ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben kanserim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 karaktersiz said: bahar nezlesi çok kötü allah kimsenin basina vermesin alerjiye bağlıysa (polen toz vs vs.) hergün kefir iç, özelliklede akşam yemeğinden 2 saat sonra yatmadan 1 saat önce, vede hazır gıdalardan içeceklerden uzak dur, özellikle içeriğinde monosodyum glutamat olanlardan zaten hemen hepsinde var lanet şey. 1 hafta dene sonucu bekliyorum geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar