paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Salm die bi virüs var galiba kendliginden acılıp cpunun icine edio.norton ve firewall var.Nortonla tarattım yok bişi bulamadım bilgisi olan varsa yardım etsin:([signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bazı sapık virüsleri bulamıyor norton adamlar kasıp deli gibi virüs yazıyorlar siliyorsun sağdan soldan kendini geri toplayıp bulaşıyor gene ağlatıyor adamı[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 norton sıkıcı mcafee veya kaspersky kullan ya da direk online virüs scannerlar ile tarat en güncelleri orda oluyor[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar