Zeth-Norr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Hangi elbiseyi seçeceğimi bile bilemiyordum. Yeni bir tane aldım. O akşam ilk yemeğimiz olacaktı. Aslında pek de heyecanlı değildim. Sıradan bir yemek, tanışmalar, klasik sözcükler vs... Hiçbiri olmadı ve ben sana o gece aşık oldum. Sıradanmış...Hadi oradan... Siyah bir kıyafet giymiştin. Beyaz olur sanmıştım; ışık gibi, sevgi gibi beyaz. Gülümsüyordun, yapmacık değildin. Kalbinden konuşuyordun. Sıradan olur sanmıştım... Beni bırakıp gittin, önemsemiyorsun sandım. Geri geldin, değer veriyorsun sandım. Gece bitti. Rüya sandım. Nasıldır kozadan çıkan kelebeğin rüzgarla tanışması. Ya ilk açan gülün kokusu. Kulağa nasıl gelir aşkın sesi? Hepsini ve daha milyonlarcasını o gece öğrendim. "Gülümsemenle çiçekler açar gönlümde", ne kadar klasik. O gece öğrendim ki doğruymuş. Ve o gece hiçliği öğrendim. Öncesi hiçlikti. Şerefe dediğinde eriyordum, kadehimi kaldıramadım bile. Birşeyler anlattın, sonra "sence?" diye sordun. Kalbim sıkıştı kekeledim... Ya izin istediğinde "Evet..., hayır, be-ben..." gibi abuk sabuk lakırdılarım. Dünya altımdan kayıyordu, kocaman bir odada ışıkta eriyordum, aşıkların bildiği o kırları dolaşıyordum ve bedenimin hiçbir hücresine söz geçiremiyordum. Bunca yıldır usanmaz bir inançla hizmet eden o sefil hücreler işi bırakıp kolkola girmiş hep bir ağızdan aşk şarkıları söylüyorlardı. Nasıl da isyankardılar... Göz göze geldiğimiz zamanlar şarkının nakarat bölümü olmalıydı. Bedenimi saran titremeleri başka nasıl açıklayabilirim ki? Şimdi düşünüyorum da o geceyi aslında ucuz atlatmışım. Bir ara tapınmayı o denli istedim ki dizlerim kendiliğinden kırılıverdi. Senden öncesi zaten yoktu, sonrasında da senden başkası. Ömrümü uğruna adayabileceğim bir tanrı bulmanın huzuru her yanımı sarmıştı. Çok mu aptal görünüyordum...? Hafif bir esinti oldu, sen saçlarını geriye attın. Elin olmuştum. Bir saniyeliğine bile olsa o altın telleri okşamıştım. Su içerken damlattın. O sırada su zerresi olmuştum bile. Ellerine dokundum ve onları hafifçe nemlendirdim. Sıcaktılar, sevgi gibi. Bütün yemek boyunca çataldım. Parmaklarının arasında tutsak ve sürekli dudaklarına değen... Her lokmada fark etmediğin öpücükler kondurdum. Her öpüşte biraz daha tutsak ve biraz daha aşık oldum. Hiç sonsuza dek asılı kalmak isteyebileceğin bir an oldu mu? O gece ben geçen her saniyeye gücendim. Bittiği saati belleğimden tamamen silecektim ki; veda edişini hatırladım. Uzaklaşmanı seyrettim. Ayağına dokunabilmek için bastığın kaldırım olmak istedim. Olamadım. Giderken büyümü de çalmıştın. Büyümü ver geri... Yine yemeğe çıkar mıyız? Felicita E tenersi per mano andare lontano la felicita.[ Bu mesaj Lasatami_Kantare tarafından on 2001-11-07 06:43 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 umut kahvesine yeni bir soluk getirmis bu ask hikayesi keyifle okudum ben bunu, eline saglik bardim kargam =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 katılıyorum. şövalyelerden savaşlardan ve büyücülerden sıkılmıştık. güzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Çok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 hayret baytım sizden boyel aklı basında seyler cıkar mıydı:-) guzeli bırak harika olmus:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Fallen_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Bana yazdın yine dimi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 walla hüzünlendim lasa i$te nolcak len ağlatmayin beni.... :-( :-( insan bu kadar da güzel yazmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Gayet duygusal bi şekilde yazıyı okudum... Vayy helal olsun bizim bard konuşturmuş gene Bardlığını diye düşünüp bi övgü mesajı atıcaktım... Taa ki alttaki mesajı görene kadar :-D Ondan sonra bütün o duygusal anın yerini kahkahalar aldı :-p İkinizede tebrikler 5dk. içinde hem duygulandım hem güldüm... :-) said: 2001-11-07 12:35 tarihinde, _Fallen_ yazmış: Bana yazdın yine dimi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Çok hoş olmuş.. Canını kim yaktı lasatami (-8 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 said: 2001-11-07 16:44 tarihinde, Gimli yazmış: Çok hoş olmuş.. Canını kim yaktı lasatami (-8 ? *Gimli'nin awatarindaki amca Umut Kahwesinin yeniden canlani$i dolayisiyla gurulu bir $sekilde bakmaktadir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 [haftasonu okicam zamanım yok çıkmam lazım okul sux] umarım güzeldir.. ben de hikaye yazıyorum.. Kolay gelsin.. Buraları gene up görmek isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2001 said: 2001-11-07 16:47 tarihinde, DeamoN yazmış: said: 2001-11-07 16:44 tarihinde, Gimli yazmış: Çok hoş olmuş.. Canını kim yaktı lasatami (-8 ? *Gimli'nin awatarindaki amca Umut Kahwesinin yeniden canlani$i dolayisiyla gurulu bir $sekilde bakmaktadir* O amca aslında, kahvenin kendi kendine işletilmesini seyrederken buruk bir sevinç yaşamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suican Mesaj tarihi: Kasım 8, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2001 bal akıyo adamın agzından bundan sonra toplantılarda lasanın yanından ayrılmıycam * gözü yaşlı sui ağlamaklıdır* :-( :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 okumadıysanız yeni arkadaşlar bi bakın aklıma geldi birden çok hoş bir yazıydı. Lasatami nerde napıyor yahu[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Lixad çok saol zaten aşıktım iyice iyi geldi ama yazı süfer ağlıycam şimdi ühühühü :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bunun 3-4 üde var ararsan çıkar hastasıyız[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 okudum onlarıda şimdi süfer :( ben gidip votka alam[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar