Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bugün kafeden çıktım eve geçtim kısa bi mesafe evden tekrar çıkarken farkettim cüzdanım yok :S içinde sadece 90 lira vardı ama çok lazımdı tam. lanet olası 10 kere gidip geldiğim yola baktım yok ya çok sinir bozucu bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 isyeri guvenlik kameraleri kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 30 dakika arayla 2 kere cüzdan kaybetmenin yaşattığı duygu kadar hiçbir duygu kötü olamaz. Tam sevinmişken yeniden kaybetmek. Taksiciye ulaştıkta arka koltuktan çıktı. Büyük ihtimal oturduğun yerde düşürmüş olabilirsin. Yolda düşürmek çok ufak bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ya anahtar bulmaya eve geldim anahtarı buldum ona sevinirken cüzdandan oldum bide daha kötü... ve 200 metre yol yürüdüm maximum ya oturduğum yerde arkadaşlar duruyordu bide onları aradım hemen ama yok kafede evi talan ettim yok... 50 lirada arkadaşımdan 2 saaat önce aldığım borç paraydı ne kadar lanet bi durum kafayı yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yapcak bişey yok. paraları boşver kredi kartı varsa iptal ettir. nüfus cüzdanı çıkart yeni. tamam işte yeniden doğmuş gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 nüfus cüzdanı kaybetmenin cezası var bide zaten bi kere yedim ordan ceza poff yeniden doğmak istemiom ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 polise git oturdugum cafede cebimdeydi. bi adamla çarpıştım sonra kayboldu çalındı kesin falan de :D onlar rapor tutsun o zaman ceza ödemessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 zaten düştüğü yerden biri çaldı orası kesin pis hırsızlar! daha geçen bi çocuğun cüzdanını buldum direk okulda bi bölüme verdim halbuki ama karma is a bitch tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 cüzdan bulunduu :) bu akşam kafede adamın teki bulmuş arka tarafa bi yere düşmüş. bakmışlar içine masadan biride beni tanıyor hemen getirdiler. çok mutluyum herkese benden bir bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Demek ki neymis. Karma isnt a bieach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 karma tokat gibi carpti adamin suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 i would blow you if i could, karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 geçmiş olsun, accio cüzdan dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar