Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cüzdanımı kaybettim :/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün kafeden çıktım eve geçtim kısa bi mesafe evden tekrar çıkarken farkettim cüzdanım yok :S içinde sadece 90 lira vardı ama çok lazımdı tam. lanet olası 10 kere gidip geldiğim yola baktım yok ya çok sinir bozucu bi durum
Mesaj tarihi:
30 dakika arayla 2 kere cüzdan kaybetmenin yaşattığı duygu kadar hiçbir duygu kötü olamaz. Tam sevinmişken yeniden kaybetmek. Taksiciye ulaştıkta arka koltuktan çıktı.

Büyük ihtimal oturduğun yerde düşürmüş olabilirsin. Yolda düşürmek çok ufak bir ihtimal.
Mesaj tarihi:
ya anahtar bulmaya eve geldim anahtarı buldum ona sevinirken cüzdandan oldum bide daha kötü... ve 200 metre yol yürüdüm maximum ya oturduğum yerde arkadaşlar duruyordu bide onları aradım hemen ama yok kafede evi talan ettim yok... 50 lirada arkadaşımdan 2 saaat önce aldığım borç paraydı ne kadar lanet bi durum kafayı yedim :D
Mesaj tarihi:
zaten düştüğü yerden biri çaldı orası kesin pis hırsızlar! daha geçen bi çocuğun cüzdanını buldum direk okulda bi bölüme verdim halbuki ama karma is a bitch tabi
Mesaj tarihi:
cüzdan bulunduu :) bu akşam kafede adamın teki bulmuş arka tarafa bi yere düşmüş. bakmışlar içine masadan biride beni tanıyor hemen getirdiler. çok mutluyum herkese benden bir bira.
  • Yeni Oluştur...