Sypro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 App geliştirirken simulator açmak dışında android ile işim olmadı desem yeridir. Dün bir arkadaşım sordu, s3 var sürekli kapanıp açılıyor, virüs falan yapabilirmiş böyle şeyler, var mı bildiğin bir antivirus programı gibisinden. Var mıdır böyle bi şey? Çözelim şu sorunu da mutlu olsun herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 virüs falan bulaştıysa sıfırdan rom flashlasın direk hiç denk gelmedim ama antivirüse falan güvenilmez hele banka appleri falan kullanıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 avast var bende ama bi işe yarıyomu yaramıyomu bilmiyom duruyo ööle haftada 1 tarıyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gereksiz androidde av ya, bi şey girdiyse flashlayıp geçersin hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 avast iyi, yuklu bende de ama antivirus olarak kullanmiyorum, telefon numarasi engelleme ozelligi filan var, onlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oh yes, o kadar uğramıyorum ki mobil bölümüne, konunun varlığını unuttum.. teşekkürler herkese, norton ile taratıp bir şey bulamamış, sonraki adım ne olacak ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar