Magic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yola devam edecekseniz alacağınız xp farklı olacak ve Jaan kesinlikle karakter değişimi yapmak durumunda kalacak. Çabuk karar verin ama sizi bekliyorum.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 fikir değiştirdim. eğer yola devam edersek spellcaster oynicam... wizard ya da cleric/wizard onu diyim dedim... oyunun gidişatı hakkında ise görüşüm değişmedi. bence DM karar vermeli...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bne ısrarla yol diyorum. Hatta dungeon olaylarına dönelim. Son zamanlardaki oyunlarda sonra eski dungeon oyunları özledim valla. 10*10 feet odalarlar dolu dungeon lar vardı ne güzel, naapcanı bulurdun eninda sonunda. Nerdeeee o eski dungeonlar... :-p[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Madem yorumsuz olmayı seçiyorsunuz size cevap ; Yolculuk devam edecek, kalıcı karakterler bir şeyler söylesin. Macera 1 yıl sonra, Baldur's Gate'ten devam edecek... Yeni karakterler ona göre hazırlanabilir.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ben açıkcası 'Stronghold' konseptine devam edelim derim. Karakterimle devam edeceğim. Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yarın kimse laptop getirecek mi?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Dünden itibaren başıma sürücü kursu gibi bile açıldığından nerdeyse boş vaktim kalmadı. Bu nedenle oyundan ayrılsam en iyisi olacak. Kusra bakmayın. Magic, senden de ayrıca özür diliyorum, kaldıramayacağım işe bulaşmış gibi oldum. Bi daha olmaz... Bu arada Axe in oyundan ayılmam herhalde, iki haftada bir ekeriz kursu, olsun o kadar...[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Sen getireceksin zannedersem grudge, tamam barış. Sorun değil.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 11'de genel kurul varmış. en geç 1 saatlik bir gecikmeyle yanınızdayım.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bir açıklama yapsanız çok güzel olacak...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben magic'i arayıp gelemiceemi söyledim*. zaten yeni karakterle girecektim oyuna dolayısıyla sorun olmaz diye düşündüm. ama jaan bu saatte buraya mesaj attığına göre... hmmm... kimse gelmedi, oyun olmadı gibi bi varsayımda bulunuyorum. nooldu şindi? *hatun kişi[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 top magicte şimdi...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, bir arkadaşımla ilgili problem yaşadım. Hastaneye gitmem gerekti. Ne telefonumu alabildim, ne size haber verecek vaktim oldu. Gelenlerden ve gelemeyenlerden topluca özür diliyorum. Hafta içi telafi edeyim mümkünse...[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 geçmiş olsun. ciddi birşey yoktur inşallah.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 geçmiş olsun (bu durumda horace in hiç gelceği yokmuş :-p )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 geçmiş olsun. perşembe günü oynayabiliriz hafta içi telafi diyosanız. ama şöyle de bişey var. ben galiba pazarları oyun oyniyamicam artık :hmm:* [signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book [Bu mesaj Grudge tarafından 07 Kasım 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Grudge, bir şeyler yapabiliriz çünkü benim artık tek günüm pazar değil. Sorun yok, şu an durumu iyi arkadaşın. Teşekkürler.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o zaman bu hafta da pazar olsun oyun olacaksa. (bayram neyin nedeniyle ertelenmicekse... olabiliyosa hafta içi tercihen perşembe olmadı cuma günü de oynayalım. ondan sonra da cumartesi günleri oynayalım diyorum ben.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hafta içi perşembe bana uyar (cuma imkansız) cumartesi de uyar ama pazar günü bayramın 1. günü olduğu için oda imkansız. bundan sonra oyunlar cumartesi olsun diyorsanız oda bana uyar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Grudge, demiş ki: ama şöyle de bişey var. ben galiba pazarları oyun oyniyamicam artıkMerakla bekliyorum :-) Axe in oyun nooldu şimdi??[signature][hline]Budur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben gelmedim ha haberiniz olsun. ...[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu cumartesi oynayamam ben...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bence hiç kasmayalım. bayram seyran, herkesin durumu farklı. bayramdan sonraki haftaya kadar oyunları tatil edelim derim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 hah tam oldu. ehuhu. lanetli party.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 perşembe oynayabilecek durumda olanlarla oynayalım ??? nası olsa nerdeyse yeni oyuna başlamış kadar olacaz. herkes yeni karakterle falan gelecek... di mi?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar