Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FR Campaign, Magic v2.0b

Magic

Öne çıkan mesajlar

Yola devam edecekseniz alacağınız xp farklı olacak ve Jaan kesinlikle karakter değişimi yapmak durumunda kalacak.

Çabuk karar verin ama sizi bekliyorum.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

fikir değiştirdim.
eğer yola devam edersek spellcaster oynicam...
wizard ya da cleric/wizard onu diyim dedim...

oyunun gidişatı hakkında ise görüşüm değişmedi. bence DM karar vermeli...[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
- Bene Gesserit Azhar Book
Sosyal ağlarda paylaş

Bne ısrarla yol diyorum. Hatta dungeon olaylarına dönelim. Son zamanlardaki oyunlarda sonra eski dungeon oyunları özledim valla.
10*10 feet odalarlar dolu dungeon lar vardı ne güzel, naapcanı bulurdun eninda sonunda. Nerdeeee o eski dungeonlar... :-p[signature][hline]Budur!!
Sosyal ağlarda paylaş

Madem yorumsuz olmayı seçiyorsunuz size cevap ;

Yolculuk devam edecek, kalıcı karakterler bir şeyler söylesin. Macera 1 yıl sonra, Baldur's Gate'ten devam edecek...

Yeni karakterler ona göre hazırlanabilir.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünden itibaren başıma sürücü kursu gibi bile açıldığından nerdeyse boş vaktim kalmadı. Bu nedenle oyundan ayrılsam en iyisi olacak. Kusra bakmayın.
Magic, senden de ayrıca özür diliyorum, kaldıramayacağım işe bulaşmış gibi oldum. Bi daha olmaz...

Bu arada Axe in oyundan ayılmam herhalde, iki haftada bir ekeriz kursu, olsun o kadar...[signature][hline]Budur!!
Sosyal ağlarda paylaş

ben magic'i arayıp gelemiceemi söyledim*. zaten yeni karakterle girecektim oyuna dolayısıyla sorun olmaz diye düşündüm. ama jaan bu saatte buraya mesaj attığına göre... hmmm... kimse gelmedi, oyun olmadı gibi bi varsayımda bulunuyorum. nooldu şindi?

*hatun kişi[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim, bir arkadaşımla ilgili problem yaşadım. Hastaneye gitmem gerekti. Ne telefonumu alabildim, ne size haber verecek vaktim oldu.

Gelenlerden ve gelemeyenlerden topluca özür diliyorum. Hafta içi telafi edeyim mümkünse...[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.
perşembe günü oynayabiliriz hafta içi telafi diyosanız.

ama şöyle de bişey var. ben galiba pazarları oyun oyniyamicam artık :hmm:*
[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.

[Bu mesaj Grudge tarafından 07 Kasım 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Grudge, bir şeyler yapabiliriz çünkü benim artık tek günüm pazar değil.

Sorun yok, şu an durumu iyi arkadaşın. Teşekkürler.[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bu hafta da pazar olsun oyun olacaksa. (bayram neyin nedeniyle ertelenmicekse...
olabiliyosa hafta içi tercihen perşembe olmadı cuma günü de oynayalım.
ondan sonra da cumartesi günleri oynayalım
diyorum ben.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

hafta içi perşembe bana uyar (cuma imkansız) cumartesi de uyar ama pazar günü bayramın 1. günü olduğu için oda imkansız.

bundan sonra oyunlar cumartesi olsun diyorsanız oda bana uyar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

perşembe oynayabilecek durumda olanlarla oynayalım ???
nası olsa nerdeyse yeni oyuna başlamış kadar olacaz. herkes yeni karakterle falan gelecek... di mi?[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...