Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Daha once dişini çektirmiş olan varsa buraya izlenimlerini yazarmı? Yarın yanındaki dişe yaslanmış olan etin aldında duran bi 20lık dişimi çektircemde baya bi tırsıyorum[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin karakedi: öle deme be sufer elenecez. sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bişey olmaz sana garanti bir sızlama bile hissetmezsın[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iğne yapmadan çekmişti benim dişçi bir kere (köksüz sanmıştı ama 3 cm kök çıktı :D ) öyle bir şey olursa çok acır ama iğne ile yaparsa hiç acı hissetmessin[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 olmaz bişey. yapar bi uyuşturucu iğne, çeker sonra. geçmiş olsun şimdiden.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla rahatlattınız ha :) klavyeniz dert gormesin[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin karakedi: öle deme be sufer elenecez. sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sinire gelirse o matkapsı alet O zaman görürüm seni..İğne falan kurtarmaz :) Not: Çok pis moral veririm :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya sprey sıkarlar yada iğne yaparlar bişi olmaz teyzem diş hekimi ordan biliom hiç acıtmamıştır şu ana kadar canımı :)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dişi çekmeden önce bildiğim kadarıyla sinir uçlarını zaten öldürüyolar mı bişi yapıolar ordaki ordaki. Ama mesela her dişte 3 sinir varken 4 mü 2 sinir varken 3 mü ne vardı bizim bi arkadaşta o dişte, normalin bi üstü yani. Adamın dişçide nasıl ortalığı birbirine katmıştı... Ufff hele o acı çok kötüdür heralde ya biz bile hissetmiştik dışardan yani o derece. Yok yok normal bi diş çekmede bişey olmaz...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o acıyı beyninin kıvrımlarına kadar hissedersin :) umarım normal bir diştir heh...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: UltraPsycho, 26 Kasım 2004 19:48 tarihinde demiş ki: Sinire gelirse o matkapsı alet O zaman görürüm seni..İğne falan kurtarmaz :) small] said: Ardeth, 26 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: o acıyı beyninin kıvrımlarına kadar hissedersin :) umarım normal bir diştir heh... valla saolun yarin ilk 20liği çektircem daha 3 tane daha var :D[signature][hline]zyx
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Aywayı yedın abı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ufak çapta operasyon yaparlar muhtemeln tabi bu dişinin büyüklüğüne ve diş köklerinin uzunluğuna bağlı olarak değişir[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 20 yaş dişleri aslında çekilmesi zor değildir ancak damağından alınacak olduğu içerde birtakım iltihabik durumlar oluşmuş olabilir.Ben 2 sene önce 3 yirmi yaş dişimi çektirdim.Sorun olan 3 operasyonun da 45 dk gıbı bır sure alması.Agzını o kadar sure açık tutmak hem yoruyo hem de mıden hassas ise mideni bulandırabilir.Üst çene ameliyatları kolaydır cunku ust çene kemiği kalınlığı fazla değildir.Ama sorun dişi bulmakta olabilir cunku damağın içinde diş kayabiliyor.Alt çene ameliyatları dişin yerin bakımından sorun olmaz ancak alt çene bilindiği üzere çok sağlamdır delinmesi uzun sürer ve dişçiyi de bayağı bi yorar.Birde en arkadan alınacak olması kasar ve biraz daha zahmetli ,uzun olur. Sana tavsiyem rahat ol hiç tırsma ve ağzını uzun sure acık tutmaya hazırla. Tabii sonrası var bu işin.Çene kemiğini deldikleri için ağrısı cok kotu olur.Tabiri caizse adamı inletir.Sanırım cataflam agrı kesici verirler.Yediklerine 2-3 gun dikkat et.Çok sıcak ve soguk şeyler yememen gerekiyor amelıyatlardan sonra. Ayrıca operasyon gunlerını ıyı ayarla malum onumuz kış dışarı cıktıgında agzın agrıyabılır ve amelıyat gunleri sıcak su ile duş almaman gerekiyor. Şimdiden geçmiş olsun diyorum.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 26 Kasım 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Vallahi bunların hepsi yalan.. Bende 20 yaş dişimi çektim ve acıdan ölüyordum.. Bak sana step step 20 yaş şeysi.. 1) Diş etine iğne yapılır (uyuşturmak için) 2) 5-6dk sonra azını oynatamazsın uyuşur.. 3) Sonracıma adam başlar zorlamaya kerpeten gibi aletle.. Buraya kadar iyi ihtimal.. Kötü giderse: 4) Eğer ki diş çıkmazsa (ki 20 yaş dişi çok zor çıkar) kesici bi alet alıp diş etini kesmeye başlar (aslında acı hissetmeyebilirsin ama benim gibi aazın tam uyuşmadıysa hayatının acısını çekersin) 5) Artık dişçinin sabrıda tükenmeye başlamıştır.. Yanındaki hemşire alnındaki terleri siler.. Bu sırada seninde kıçından soğuk terler boşalır.. Adam asıldıkça asılır asıldıkça asılır artık uyuşturma falan farketmez bas bas bağırırsın.. Şansın varsa 45dkya biter.. Malesef bana 4 ve 5. maddeler denk geldi.. Yaklaşık 1 saat sürdü ve bayağı bi dikiş atıldı.. Adam o kadar zorlamıştı ki ağzımdan diş parçaları tükürmüştüm.. Seninde gözünü korkuttuk ama neyse..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Slat, 26 Kasım 2004 20:27 tarihinde demiş ki: kıçından soğuk terler boşalır.ilerde benim de alınıcak 20'lik dişlerim. daha şimdiden boşaldı o terler. oy.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Umarım dogru duzgun bır dışçıye gıdersınde sorunun olmaz..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Diş çektirmeyle 20 yaş dişi çektirme aynı şey değildir ama. 20 yaş dişi çektirmek cidden ameliyatımsı birşeydir. Gözünü korkutmak gibi olmasın ama babam diş doktoru ve birçok 20 yaş dişi ameliyatını izledim, iğrenç. Benim de aldırmam gerekecek sanırım, feci tırsıyorum. Gerçi iğnelerin ardından pek bişi duymuyomuşsun ama yine de kötü yani =) P.S. Eğer içerde kök kalırsa, intahar et direk daha iyi =) Hem doktoru hem de hastayı feci yoruyor, rezalet birşey. Feci moral verdim di mi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Kasım 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 @slat sende adamı bayya korkuttun haa :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla bizim bi Hilmi abi vardı, o da gitmişti 20 yaş dişi çektirmeye, gidiş o gidiş... 3 gün sonra gitti dağ gibi adam...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yalan falan değil yazılanlar ayrıca senin vucudunun vereceği tepki ile bir başkasının vereceği tepki aynı olmaz.Dişçiden dişçiye fark olabilir.Mesela iğne olurken ben sprey istemedim buna rağmen yapanın kişi bu konuda iyiydi vbe hissetmedim bile.Yani değişir.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yazıcak bişi bulamıyorum eskidinden daha cok tırsmaya basladım , bide benim dişlerin 2si yanlarındaki dişe yaslanmış o yuzden cıkamamıs o ikisini etin altından cıkarcaklar, diğer ikiside altları bos kalıcak diye çekilcekmiş onlarda etin altında ama dr ole dedı altı bos kalırsa uzarmıs hıc durmadan :(:(:( yusufyusuf[signature][hline]zyx
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Morlock moralini bozmak istemem ama malesef 4 ve 5. steplerden geçmek zorundasın.. Anladığım kadarıyla senin dişler diğer dişlere yaslanmış yan duruyor yani.. Eğer çektirmezsen onları dişlerini çarpıtır çünkü 2 taraftan baskı uyguluyor.. Bu işin kaçışı yok yani :) Neyse üzülme sen.. Önce böyle dönen razor blade gibi bi alet var.. Onla diş etini keserler.. Sonra kerpetenle asılıp alırlar dişini.. Ardından ağzındaki kanı tükürürsün, sonra dikiş atılır ve mutlu mesut evine gidersin.. 2-3 gün korkunç acılar çekebilirsin tabii ama yukarda arkadaşın dediği gibi her vücüdun verdiği tepki farklı tabii.. Neyse şimdiden geçmiş olsun sana :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bide suratın patates gibi olabilir :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Slat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o da var tabii :=) Ama hemen buz veriyolar şişmesin diye 2 gün falan buzla takılıyorsun.. şişmiyo..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Öne çıkan mesajlar