forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: konuyu çarpıtmayın bu esnada kendi kendime maymun gibi takılmıyorum. eğer yazdığım şeyi okursanız nasıl yaptığım gayet net yazıyor . nası yani trol olsun diye yazmamışmıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bu arada energy ile madde arasındaki ilişkiyi bir gözden geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 sen git ardeth gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yasam sivisi diyor bide lol, kizin adet kanini da iciver madem o da yasam sivisi yumurta sonucta. Buna damarlidan 3 unite yasam sivisi dayayacan kendine gelecek sdf aborjinler adet kanından şifa iksirleri yapıyor. çok severim damardan girmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 onun için aborjin adamlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Spermlerden erkek olanlar hızlı ve ömrü kısa, dişilerde yavaç ve ömrü uzunmuş. Yumurtanın durumuna göre spermleri gönderip cinsiyeti belli etme durumu varmış. Bu ne derece doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Noyzura said: sen git ardeth gelsin. geldim selam. başta çok şaşırıyodum yazdıklarına, eğleniyordum falan ama alıştım artık ben sana. kakamı yedim bugün desem şaşırmam hatta meh derim. bilmiyorum sanırım çok hızlı tükettin kendini bir kaç ayda, şaşırtacak bişey bırakmadın kendinle ilgili. artık benim için eminönüne alışverişe giden bir mahmuttan bir abdurrahmandan farkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ne mutlu şaşıranlara ve şaşırtanlara derim. hayatta kendini şaşırmaya ve şaşırtmaya kapamış kişiler kendi vizyonunu gölgeler ama merak etme hayatta seni sürekli şaşıracağın şeyler seni bekliyor. Bir bilim adamı olarak kendini şaşırmaktan alı koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 teşekkürler elimden geleni yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 AtlaraFisildayan said: noyzura böyle mi yapıyormuş,o mu yani? http://www.youtube.com/watch?v=Pq6-HBm_dgM ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 bilgi için gerçekten çok tşk ler. önce kendi hayatımda, sonra da kadınlar kulubünde paylaşacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 http://24.media.tumblr.com/e3de9d099d086889151762a0dce98c05/tumblr_mf7x4mFPnJ1qaazxao1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 noyzura daha zekidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 masturbasyon yapmıyorum. boşa enerji .. birde öyle tek başına gelmek çok kötü bir his birlikte gelmek varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 erken boşalma tedavisinde mas. kullanılyıor. hatta doktorların tavsiyesi var şimdi sıkmayımda x sürede bir yapın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar