BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ee kim alıyor şimdi? mikse alamyacaksa ben 210 tl vereyim istanbul içi teslim alırım.. istanbul içi deken gerçekten istanbulk içi kadıköy beşiktaş fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 anaaa satmaktan vaz geçmiş.. :/ bend nsıl olsa benim bidi geçen oldu diye kouya dönüp bakmamıştım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 20 liradan alabilirdi birisi ama illa arttırmak için arttırılmış fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Aynısının beyazı var bende.Ulan 4 yıllık üni arkadaşım, sana çok iyi fiyata veriyorum diye 350 ye sattı bana :/ Gerçi 2. eli 400 civarına satılıyormuş.210 tl çok iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yok adam direk satmaktan vazgeçmiş eheh sordum söyledi valla büyük bir şansı kaçırdınız genç.ler.. bari bana bıraksaydınız ben ciddi alıcıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Calmayı bilmiyorum ama alıp öğrenesim geldi resmen. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sequo said: moriQ said: kargo işi olmasa ben alırdım Kargo olmaz zaten kutu case lazım kargo için onla bile başına neler gelebilir yani. abi şey satmaya hala niyetliysen, 1 polar battaniye + baloncuklu ambalaj malzemesi+ sıfıra sıfır kutu direk. gönderdim ben daha önce hiç bir şey olmadı. yurtiçi btw, aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 açık arttırmaya tecavuz edilmiş, 2 artmada 200 nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 adam satsa alacaktım ki ben.. de satmaktan vazgeçmiş biraz geç bakmışım konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi valla fiyatlar doğruysa sırf şunu alayım diye insan çalmayı öğrenir. Babacum'a yazık etmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ya abi adamı duvar süsü yapcak hale getirmişiniz ya helal usta ben almaya kararlıyım eğer satma gibi bi niyetin varsa istanbulda elden alabilirim dandiklik de yapmam ciddi alıcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben olsam babakama veririm 100e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Satmaya karar verirsen açık arttırma olayına falan girme.500 tl diyip de , aaa bendemi kaldı açıkarttırma,alamıycam sorry diyen tipler çıkar mutlaka yine. Hesap numaranı yaz, ilk parayı gönderene satarım de ,garanti olsun :) Benim arkadaş 5 liralık dandik gitar kılıfı ile gönderdi 350dxi , izmitten ankaraya.Yurtiçi kargoya normalden 10-15 lira fazla bayılmış,gayet sağlam ve dikkatli getirdiler.50 lira civarı tuttu kargosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ben son verilen 200ü taahüt ediyorum işte gayet açık ve net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar