Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP'de bir CIA Ajanı!

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, CHP Grup yönetimi tarafındann disiplin kuruluna sevkedildi. Yılmaz'ın CHP kapalı grup toplantısında çözüm süreci tartışılırken, Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na "CIA ajanı" dediği iddia edilmişti.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/837019-chpde-ortalik-karisti

CHP lulz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç güleceğim yoktu ya, başbakanın bizzat kendisi neredeyse her gün CIA başkanı ile kapalı kapılar ardında fısfıs konuşur, CIA ajanının teki "Türk ordusunu sağlam bir kafese kapattık" diye açık açık söyler. Bu ülkeyi zaten CIA yönetiyor, kuşkusu olan var mı?

Ahan da ispatı: Mahsus SABAH gibi hükümet yalakası bir gazetenin haberini seçtim ki, yalan haber demeyin.

SABAH

Bu da bir başka ziyareti:
SABAH

CIA başkanı Türkiye'yi dingonun ahırı gibi zırtpırt gelir, gider, bu adam Türk subaylarının başına çuval geçiren adamdır ayrıca!

Bu da CIA ajanının Türk ordusunu kafesledik beyanatı:

YENİÇAĞ GAZETESİ
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte o açıklamalarda Ergenekon davası öncesi anlatılıyor. Kafeslenen Türk ordusu mensuplarını tek tek tespit edip hapse attı yüce adaletimiz. Tayyip başkan sayesinde Amerika'nın elinden kurtulduk artık çok daha güçlüyüz.

Bu mesaj sadece ve sadece bücürükünannesini kızdırmak amaçlı yazılmıştır, bu küçük yazıyı okuyamayacağını düşünüyorum. Ciddiye alıp abuk subuk mesaj atmasın geri kalan lütfen. LÜTFEN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

GlobalLord said:

SIZLER PARCALANMAYI VE YOK OLMAYI HAK EDIYRSUNUZ!!! ORDA KADINCAGIZ GAZETE GAZETE ACIKLIYOR SIZ HALA GEYIK PESINDESINIZ DILERIM AMERIKAN CIZMESINI BOGRUNUZE YIYIP KIZ KARDESLERINIZE GOZUNUZUN ONUNDE TECAVUZ BASLADIGINDA DA BU SEKIL INGILIZCE KONUSUP BOYLE GEYIKLER SURDURMEYI DENERSINIZ!

from by

Sağol çocuğum, bu forumda beni anlayan gençlerin olmasına çok seviniyorum ve sizin gibi Atatürk'e layık gençleri çok taktir ediyorum, bizlerin bir ayağı çukurda ama sizlere yazık olacak:(çocuklarımız ve torunlarımıza ne olacak?:(
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtuluş savaşının rövanşı alınırken , bu coğrafyayı emperyalizm soslu islami yönetimden arındırabilen tek ideoloji ile boş boş dalga geçebilmek.
Çok kötü günler bekliyo lan bizi.

şunu da eklemek gerek: CHP en az akp kadar fail bir parti oldu evet. Ancak bu forumdaki Atatürk'ün ideolojisine olan düşmanlığı görmek beni çok üzüyo lan. Konu dışı anasayfasındaki o Gençliğe Hitabe niye ordaki burdaki kalabalık bu haldeyken?
Etnik kimlik , din vs sorunu değil yaşadığımız. Bir kürt olarak söylüyorum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

kimlandracula said:

Kurtuluş savaşının rövanşı alınırken , bu coğrafyayı emperyalizm soslu islami yönetimden arındırabilen tek ideoloji ile boş boş dalga geçebilmek.
Çok kötü günler bekliyo lan bizi.

Gençler umutsuz olmayın:( Gençler bizim umudumuz
Atatürk de bunu bildiği için bizim gibi yaşlılara değil siz gençlere emanet etti ülkeyi ve cumhuriyeti..
Bir Kurtuluş Savaşı yaptık, bir daha yapacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...