moncici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 şimdi ben iphone'da bi bilgi yarışmasından 700-750 tl değerinde ödül kazandım geçenlerde dedim ki bahar tatilinde ufak bi tatil yaparım falan. pegasustan indirimim de vardı. 60 tl'ye gidiş dönüş bilet aldım dalamana fethiye'ye gitmek için. yarın uçuyorum. neyse abi, bu adamlar benim ödülü 1 aydır göndermediler. önce kimlik fotokopimi falan istediler, kargo adresimi istediler. ben de gönderecekler sandım. zaten bunun üzerine plan yaptım. bekledim bekledim cevap yok. 3-4 defa mesaj attım nihayet takıp sizi unutmadık, ödülünüz en kısa zamanda gönderilecektir diye mesaj attılar. sonra şu mesajı attım ben de: Yollayacaksınız da ne zaman, nasıl yollayacaksınız? Sizin ödül kısa zamanda gönderilecektir diye geçiştirdiğiniz para benim için önemli. Böyle profesyonellik olur mu? 750 tl için insanları yalvartmak, kapınızda bekletmek mi istiyorsunuz? ve 5 gün geçti hala cevap gelmedi... yani şimdi bunu yazdım da. tiksiniyorum yani bu durumdan. ödülünüzü de sizi de baam güüm diyip bunlarla uğraşmak falan istiyorum ne bileyim farklı şeyler yapmak istiyorum. şimdi burada cempostacı veya ekmek mentalitesindeki adamlar olm fakirsen otursaydın oturduğun yere falan diyebilirler tabi ama durum öyle değil. durum sinir bozucu sadece. ben yine giderim fethiye'ye daha az para harcarım falan ama neden yani... ve böyle durumlarla çok karşılaşıyorum. mesela geçen sene arada fotoğraf asistanlığı, retouch falan yapıyodum ben. orada da aynı durumlar vardı. 300-400 tl nin üstüne yatan şerefsizler sonra yeni stüdyo falan açtığını bilirim. bütün bu tipleri ifşa ve rencide etmek, onlarla uğraşmak istiyorum. mesela geçenlerde de, kuzenime 5 senedir mobbing uygulayan patronu "allah belanızı versin" sözünden dolayı işyerine polis çağırıp bunu attırmış. hakaret davası açarak tazminatının üstüne yatmaya çalışıyo mesela. gerçi iş mahkemesine götürdü bakalım ne olacak ama. daha neler biliyorum... çoğu zenginin zengin olması birilerinin sömürülmesine, hor görülmesine bağlı ve ben böyle mikro örneklerden daha büyük örneklere kadar bunu görüyorum, hissedebiliyorum. surplusa kadar gider yani muhabbet ama hala anlamıyor insanlık işte. evet içimden geldi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 haa. tamam. abi geçmiş olsun. oluyor öyle şeyler. boşuna yarışmaların ismi yarış ma değil bence :) bu konudaki düşüncelerim bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bahar tatili işte lokasyon değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 peşini bırakma davanın ama onlarla savaşmaya değil hedefine ulaşmaya odaklan yani aklınca canlandırdığın sonuç paranı temiz bir şekilde alman. iş güç para olaylarında da ağırlını hissettir. öyle paraya ihtiyacım var yaparım , emrin , oduncu modunda takılma. Dediğinde haklısın yani genellemiyorum ama iş dünyasında insan çalıştırarak zengin olanların en büyük olayı zaten çalışanlarını sömürmek .. mesela 200 kişi çalıştıran bir adam 2 aylık bir işi bir ayda yaptırarak kendine süper son model 200k civarı bir otomobil falan alabiliyor sadece personolini sömürerek. örneği çok ama birilerinin bu insanlara fak yu demesi ve ağırlını koyması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Şu 3. sınıf prodüksiyon ve reklam şirketlerinin yaptığı ve yapmakta olduğu en leş olay.Ben de bir çok yerden ufakta olsa alacağımı alamamıştım sayısız kez.İnsanlar iyi niyeti sömürme peşinde.Geçip karşına ağlarlar zırlarlar param yok veremiyorum diye fakat arka planda viskisini yudumlayıp paralarını saymayı bilir veya pılı pırtı toplayıp karısı ile parise tatile gider vs... Millet merak ediyor insanlar nasıl bu kadar zengin oluyor diye.Sorunun cevabı çok basit aslında insanları sömürerek, hak yiyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Adamlar paranı göndermemişler, dua et de kimlik fotokopindeki bilgilerle iş çevirip bir de üstüne borç falan çakmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 böyle durumlarda o kişilerle ilgili blog açıp seo kasmak çok yararlı oluyor. 3-5 arkadaşım bu şekilde baya bi kısmını kurtardılar paralarının. fişleyecen aga başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 iphone'da bilgi yarışması nasıl olyo hem de gerçek paralı? bir de üstüne t.c. kimlik numaran yazılı kimliğini gönderiyorsun. merak etme paranı senin kimliğinle aldıkları telefon hatlarından dolandırdıkları insanlardan karşılarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 firma adresini söyle kapısına gidip pankart açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Myshkin said: Adamlar paranı göndermemişler, dua et de kimlik fotokopindeki bilgilerle iş çevirip bir de üstüne borç falan çakmasınlar this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 geçen sene biz de böyle bir yarışma düzenlediydik, 1 ipad 4 tane de çeyrek altın verdik kazananlara. şirket içindeki konuşmalar şu şekilde; -xxx aldın mı olm altınları? -yok yeeaa yarın geçerken alırım tanıdık kuyumcu var. her hafta başı aynı muhabbet kazanan insanlar ofisi araya araya çeyrek altından çok telefon parası ödediler sfgsds ama vrdik hediyeleri 4-5 hafta içinde. eğer gerçekten iphone un düzenlediği bir yarışmaysa piçlik yapacaklarına ihtimal vermiyorum. ama yazık olmuş plan program yapmışsın şimdi fakir gibi peynir ekmek yiceksin kahvaltıda sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 El şeyiyle şeye girmişsin, ayrıca özel sektörü öğrenmişsin. Açıkta bırakırsan affetmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bende tersten konusayim ajans sahibi olarak kiytirik bir is yapip acaip paralar ceken, ajansin kac gunde aldigini , musterinin begenip begenmedigini sallamayan, kendini altin sanan adamlardan nefret ediyorum. tazminat denen sacmaligi hic anlamiyorum, ben maasini duzgun odemissem ssk sini yatirmissam adamin biri isini iyi yapmiyor diye cikarinca niye para verme zorunlulugum var benim, nasil bir sacmaliktir bu. 5 sene bir yerde mobbin oluyorsan cikar gidersin kimse tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 amma velakin bu noktada muhalifliğinin altını doldurman için hukuki mücadeleye başvurman gerekiyor eğer ki karşındakine meşru veya gizli bir şekilde zarar verecek başka enstrümanın yoksa tabi öbür türlü pasifliğin sonucu yoğunlaşan izolasyon ile sinir bozukluğundan başka bir sonuç vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 matama said: bende tersten konusayim ajans sahibi olarak kiytirik bir is yapip acaip paralar ceken, ajansin kac gunde aldigini , musterinin begenip begenmedigini sallamayan, kendini altin sanan adamlardan nefret ediyorum. tazminat denen sacmaligi hic anlamiyorum, ben maasini duzgun odemissem ssk sini yatirmissam adamin biri isini iyi yapmiyor diye cikarinca niye para verme zorunlulugum var benim, nasil bir sacmaliktir bu. 5 sene bir yerde mobbin oluyorsan cikar gidersin kimse tutmuyor benim durumla ilgisi yok. çekim asistanlığı, fotoşop ameleliği yapan adama parasını vermemekle nasıl bir bağlantı kurdun? dediğin durumları biliyorum da, git başka yerde nefret et. bunlar hep bazı haksızlıkları legitimize etmeye yardımcı, sözüm ona rasyonel tavırlar. tazminat hakkında felsefi bi tartışmaya girmicem de şunu diyim. patron olana kadar milletin kapısında ağlarsınız, işinize yarayan hiçbir iş yasasının rasyonelliği sorgulanmaz. patron olunca free market oh yeah. arkasından da ben tırnaklarımla kazıdım hikayeleri gelir... ssk'yı kaçtan yatırıyon? 5 senelik işten çıkmamanın birçok sebebi olabilir dimi? mesela tazminat da bunun bir sebebi olabilir. veya işin sağladığı başka avantajlar falan... mobbinge çıkar gidersin, çok güzel bir çözüm önerisi. ccc ya sev ya terket ccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kimsenin kapisinda aglamadim, cikar giderim bir cok kerede gittim begenmiyorsan gidersin kurarsin. Valla o isin avantajlarida o patron yuzunden var begenmiyorsan gidersin, kimse kimseyi kole olarak calistimiyor, cikin gidin kardesim artislik yapacaginiza. ayni sekilde free market falan yok, ben maasini vermismiyim vermisim, ssk ni odemismiyim odemisim, niye tazminat veriyorum? ne yaptin sen tazminatlik? vurdumm u seni, zarar mi verdim, ise yaramaz bir eleman olmussun isten atiliyorsun, iyi calisaydinda sirketin sana ihtiyaci olaydi. yada sirketin isi yok, napsin adam cebinden mi baksin babasinin oglumusun sen, o patron olmasaydi o nefret ettigin ac kalacak misin demekki, gidip adama tessekur edecegine mobbing gobbing. birakin bu isleri acin bir firmada ne kadar haksiz oldugunuzu anlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bu arada patronun isine yarayan bir is yasasi soylesene turkiyede? kazanilmis bir tane is mahkemesi isveren tarafindan. millet surekli aglamada turkiye alisilmis cunku aglayarak para kazanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 is ortagin olarak degilde paranla calistirdigin kolen olarak gormek butun mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kolem degil is ortagim da degil zarar ettigimde para gelmediginde para veriyor mu is ortagim musteri is olmadigi yetismedi calismadi, is ortaklarim katiliyor mu? turkiyedeki kanunlarda is verenler , calisanlarin kolesi gozunu sevdigimin amerikan sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 matama said: bende tersten konusayim ajans sahibi olarak kiytirik bir is yapip acaip paralar ceken, ajansin kac gunde aldigini , musterinin begenip begenmedigini sallamayan, kendini altin sanan adamlardan nefret ediyorum. tazminat denen sacmaligi hic anlamiyorum, ben maasini duzgun odemissem ssk sini yatirmissam adamin biri isini iyi yapmiyor diye cikarinca niye para verme zorunlulugum var benim, nasil bir sacmaliktir bu. 5 sene bir yerde mobbin oluyorsan cikar gidersin kimse tutmuyor Tam da senin gibiler için var tazminat İşini yapmıyor itoluit ben bunu çıkartırken niye para verecem Adamı işe alırken aklın nerede? adam işe girdikten sonra değiştiyse sebebini sorguladın mı? Çalışmıyor diyorsun işini yapmıyor diyorsun kime göre neye göre Bırakın bu üste çıkma numaralarını insan yönetmesini bilmeden iş sahibi olup ta elemanlar çok reröre diye ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 adami ise alirken bildiklerine bakiyorsun napicaksin beyninin icine mi giriceksin? zorlami aliyoruz insanlari ise? calismayan adama tazminat normal mi? nasil kafa senin ki? atsana bana bir 10,000 lira para sevmedim seni tazminati. adamin ailevi problemi varsa, kiz arkadasiyla ayrildiysa, havayi sevmediyse, akli dengesi zaman icinde bozulmussa, benim mi sucum? ben para aldigim sirkete telefon acip patron canim sikkin bugun yapmiyom isinizi ama parami verin diyebiliyor muyum? kafaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Zerre anşamıyorsun ki dediğim şeyi halen yanlış şeyi savunup çalışanın suçlu olduğunu düşünüyorsun o yüzden gerek yok kasma anladık senin ne kafada olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Haberdeki kafa en iyisi yaa http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22198699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 matama ne ağlamış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar