Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Olm benim sekerim var ya koymayin soyle seyler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ahah kafama tukureyim o zaman ben. Dün akşam işten çıktım buraya gelmek amaçlı bindim metroya istiklal caddesinde yokuşun başına kadar geldim yokustan 2 adım aşağı indim sonra bu yokuşu mu cikcam diye usenerek geri döndüm ahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Tacco chips alsam mı diyorum onda kararsızım. Bu arada dün gelen bir kaç turist bizim reklamı uçaktaki dergide gördüklerini söylediler de ben öle bir reklam vermedim. Bu dergilere nasıl ulaşabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yeni ürünlerimiz : Cheesecake 8 TL, Tiramisu 8 TL, Oreo Stack Pasta 9 TL, Orman Meyveli Turta 8 TL Efes Bira 7 TL, Absolute Vodka 15 TL, Absolute Burn 18 TL, Cuba Libre 20 TL, Sek Bacardi 18 TL, Jack Daniels 20 TL Özel kokteyller 18 Tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yeni menüden bir sayfa tatlı menüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 allah senin belanı versin abi. hiç alakam yoktu şu direniş esnasında ne iyilik yaptıysan O RESİMLERİ KOYARAK FALAN KARMANI SIFIRLIYOSUN. BİZİM DE NEFSİMİZ VAR ARKADAŞ. YETER ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu oroe neymiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hayırlısı olsun. dessert'in iki s ile yazıldığını sayende öğrendim. tam atlıyordum ki netten baktım iki s ile yazılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: allah senin belanı versin abi. hiç alakam yoktu şu direniş esnasında ne iyilik yaptıysan O RESİMLERİ KOYARAK FALAN KARMANI SIFIRLIYOSUN. BİZİM DE NEFSİMİZ VAR ARKADAŞ. YETER ): sdfkjalksjdlkjsdf kız arkadaşım sandalyeden düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: bu oroe neymiş be. kafam girsin oreo'ya yeter abi. oramız buramız şişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oreoyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: hayırlısı olsun. dessert'in iki s ile yazıldığını sayende öğrendim. tam atlıyordum ki netten baktım iki s ile yazılıyormuş. rusçada da aynı, десерт. ama yeni kelime olabilir çünkü söyleyince suratına sığır gibi bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi iyi de orada koydukları likör amaro, burada amaro ben aradım bulamadım ki amaro da likör olmasına rağmen bizdeki likörler ile arasında büyük tad farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Rum anca Türkiye'de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Afedersin rum. Yok o baskaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bu akşam Efes bira + Jager Shot 12 TL . Jageri buzlukta tutuyorum hemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 uno duruyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Evet duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hayırlı olsun, bi daha ki ist. gezimde kesin uğrayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 İftar menümüz : Çorba, Mantarlı tavuk sote, pilav, patates püresi, çoban salata, hurma, zeytin 15 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lan ben nie 50 lira hesap ödedim ozmn makarna yedim sadece tepkiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 skldfjlkasjdlkjsdflkjasdklj tatlısı var içecekleri var alkolü var hacı tek makarna mı yedin :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 4-5 tane kola da vardı sanırım ama yukardaki menu iyiymiş batarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nakit çalışırsanız bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar