Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caka Kafe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahah kafama tukureyim o zaman ben. Dün akşam işten çıktım buraya gelmek amaçlı bindim metroya istiklal caddesinde yokuşun başına kadar geldim yokustan 2 adım aşağı indim sonra bu yokuşu mu cikcam diye usenerek geri döndüm ahhahah
Mesaj tarihi:
Tacco chips alsam mı diyorum onda kararsızım. Bu arada dün gelen bir kaç turist bizim reklamı uçaktaki dergide gördüklerini söylediler de ben öle bir reklam vermedim. Bu dergilere nasıl ulaşabilirim :D
Mesaj tarihi:
Yeni ürünlerimiz : Cheesecake 8 TL, Tiramisu 8 TL, Oreo Stack Pasta 9 TL, Orman Meyveli Turta 8 TL

Efes Bira 7 TL, Absolute Vodka 15 TL, Absolute Burn 18 TL, Cuba Libre 20 TL, Sek Bacardi 18 TL, Jack Daniels 20 TL

Özel kokteyller 18 Tl
Mesaj tarihi:
allah senin belanı versin abi. hiç alakam yoktu şu direniş esnasında ne iyilik yaptıysan O RESİMLERİ KOYARAK FALAN KARMANI SIFIRLIYOSUN. BİZİM DE NEFSİMİZ VAR ARKADAŞ. YETER ):
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

allah senin belanı versin abi. hiç alakam yoktu şu direniş esnasında ne iyilik yaptıysan O RESİMLERİ KOYARAK FALAN KARMANI SIFIRLIYOSUN. BİZİM DE NEFSİMİZ VAR ARKADAŞ. YETER ):

sdfkjalksjdlkjsdf kız arkadaşım sandalyeden düştü :D
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

hayırlısı olsun. dessert'in iki s ile yazıldığını sayende öğrendim. tam atlıyordum ki netten baktım iki s ile yazılıyormuş.

rusçada da aynı, десерт. ama yeni kelime olabilir çünkü söyleyince suratına sığır gibi bakıyorlar.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...